Lifestyle Blog

Ovo su najpopularniji svetski modeli za donji veš

Modeli za donji veš odlikuju se idealnim proporcijama, savršeno izvajanim figurama i visinom koja stvara “wow efekat” pri svakom pojavljivanju - kako na pistama, tako i na fotografijama.

Nastavi sa čitanjemOvo su najpopularniji svetski modeli za donji veš
Pidžama party - kako je nastala žurka u pidžamama i zašto je toliko volimo

Svima nam je poznat taj osećaj uzbuđenja kada pripremamo  pidžamu i stvari za spavanje, a znamo da nam nije plan da spavamo već da se dobro provedemo. Pidžama party je žurka nastala kao ideja da se noćenje kod prijatelja pretvori u dobar provod za odabrano društvo.

Nastavi sa čitanjemPidžama party - kako je nastala žurka u pidžamama i zašto je toliko volimo
Kako se kombinuju čarape sa obućom i outfitom

Čarape, kao obavezan deo svakog stajlinga koji podrazumeva zatvorenu obuću, odavno su prevazišle osnovnu funkciju - zaštitu stopala i njihovo grejanje, te postale modni detalj za koji bi svaki muškarac i dama od stila trebalo da znaju kako se slažu sa ostalom odećom i modnim dodacima.

Nastavi sa čitanjemKako se kombinuju čarape sa obućom i outfitom
Novogodišnje pidžame - neizostavan detalj prazničnih slika

Mekane i udobne novogodišnje pidžame, ćebe sa prazničnim motivima, velike šolje sa čajem ili toplom čokoladom, svetlucava jelka sa poklonima ispod nje - savršen kadar za prazničnu fotografiju, kojom se ova čarobna atmosfera može zabeležiti.

Nastavi sa čitanjemNovogodišnje pidžame - neizostavan detalj prazničnih slika
Šta poneti u spa centar i kako iskoristiti vreme za sebe

Odlazak u spa centar petkom ili vikendom je mali beg od svega što nas umori tokom nedelje. Naravno, ovakva zadovoljstva su dozvoljena bilo kog dana, ali posebna čar leži u tome da nedelju završite opuštajućim tretmanom pred sam vikend.

Nastavi sa čitanjemŠta poneti u spa centar i kako iskoristiti vreme za sebe
Kako odabrati idealan sportski grudnjak?

Kako bi ispunio sve svoje funkcije na najbolji način, sportski brushalter bi morao da se odlikuje vrhunskim kvalitetom, odličnim materijalom i dizajnom koji je u potpunom skladu sa anatomijom ženske figure.

Nastavi sa čitanjemKako odabrati idealan sportski grudnjak?

Stavite 7 u 12 od ukupno 63 ukupno

Prikaži Po strani