Muški šorcevi

Extreme Intimo muški šortsevi su nezaobilzan saveznik svakog aktivnog muškarca, ali i onih kojima je ležerni stil zaštitni znak. Naše šortseve odlikuje prvoklasna izrada sa naglaskom na kvalitetu i dugotrajnosti, što će vam omogućiti da ih nosite godinama, uz dizjan koji nikad ne zastareva.

E22B-11D102 , Muški šorts
Nisko kao 2.499,00 din.
E24K-11D101 , Muški šorts
Nisko kao 1.539,00 din. Regularna cena 2.199,00 din.
E23K-11D101 , Muški šorts
Nisko kao 1.539,00 din.

Muška odeća Extreme Intimo dizajnirana je tako da odgovori na potrebe za udobnošću kod svakog savremenog muškarca. Muška garderoba iz našeg asortimana skrojena je od pamuka koji prija koži i pruža maksimalnu udobnost tokom nošenja. Modeli odeće za muškarce  iz naše ponude su vrlo praktični i komforni, te su pogodni za nošenje u raznim prilikama koje dopuštaju ležernije odevanje. Osim prirodnih materijala koji garantuju udobnost muške odeće, boje i dizajn je čine vrlo modernom, muževnom i trendi.

Odeća za muškarce je najbolja kada pruža i udobnost i dobar izgled, a naša linija muške odeće zadovoljava sve navedene kriterijume. Pamučni materijal u kombinaciji sa modernim dizajnom čini našu garderobu vrlo praktičnom za svakodnevno nošenje, u skladu sa vašim ličnim stilom i raspoloženjem.

Kvalitetna muška garderoba za atraktivan izgled

Extreme Intimo odeća za muškarce spaja kvalitet i atraktivan izgled, što garantujemo prirodnim materijalima, prijatnom teksturom i dopadljivim dezenima. Pamuk prija i najosetljivijoj koži, što mušku garderobu čini pogodnom za nošenje u najrazličitijim prilikama.

Muška garderoba - širok asortiman i raznovrsna ponuda

Jedna od glavnih odlika Extreme Intimo asortimana za muškarce jeste njena raznovrsnost i širina ponude. Svake sezone više puta za vas kreiramo odevne komade koji prate najnovije modne trendove, ali i odgovaraju potrebama same sezone. Muške trenerke, šortsevi za muškarce, kao i duksevi za muškarce, samo su neki od najtraženijih komada odeće iz Extreme Intimo asortimana.

Muške trenerke - gornji i donji deo trenerke za muškarce

Donji deo muške trenerke lako možete upariti sa gornjim delom, ali i drugim duksom, pa i majicom na kratke rukave, a pogodan je za nošenje tokom rekreacije, sporta, ali i u mnogim drugim ležernim prilikama. 

Gornji deo muške trenerke takođe je obavezan odevni komad u ormaru svakog savremenog muškarca, lako se kombinuje i pruža maksimalnu udobnost. Kod odevnih komada kao što su muške trenerke, kvalitet i komfor su najvažnije odlike, a naš dizajn može se pohvaliti upravo ovim karakteristikama. 

Pamučna muška odeća za svakodnevnu udobnost

Svakome je potrebno malo pamučnog komfora i mekoće, pa Extreme Intimo muška odeća može da postane neizostavan deo vaše svakodnevice. Birajte najkvalitetnije modele iz naše ponude za vaše najopuštenije trenutke!