Ženska brazilijana

Ženske brazilijana gaćice iz Extreme Intimo ponude su namenjene svakodnevnom nošenju, a prijatan osećaj i udobnost obzebeđuju kvalitetni materijali koji odlično prijanjaju uz kožu. Gaćice brazilijana kroja važe za jedan od najženstvenijih modela donjeg veša, a tome doprinose ukrasni vezovi, čipkani dodaci i nežnost materijala.

Filter

Sada kupujete
 1. Potkategorija Brazilijana Ukloni ovaj artikal
Kategorija
 • Veš 11Stavke

11 stavke

Postavi uzlazno pravilo
 1. E18B-12S106

  Ženski slip

  Nisko kao 899,00 din.
 2. E21K-32S105

  Ženski slip

  Nisko kao 599,00 din. Regularna cena 749,00 din.
 3. E21B-12S101

  Ženski slip

  Nisko kao 729,00 din.
 4. E21B-12S101

  Ženski slip

  Nisko kao 575,00 din. Regularna cena 719,00 din.
 5. E21B-12S101

  Ženski slip

  Nisko kao 719,00 din.
 6. E21K-12S103

  Ženski slip

  Nisko kao 639,00 din. Regularna cena 799,00 din.
 7. E18B-12S106

  Ženski slip

  Nisko kao 594,00 din. Regularna cena 849,00 din.
 8. E16B-12S102

  Ženski slip

  Nisko kao 599,00 din. Regularna cena 749,00 din.
 9. E18B-12S102

  Ženski slip

  Nisko kao 549,00 din.
 10. E18B-12S106

  Ženski slip

  Nisko kao 899,00 din.
 11. E16B-12S102

  Ženski slip

  Nisko kao 699,00 din.

11 stavke

Postavi uzlazno pravilo

Pamučni veš za žene - za nežnu svakodnevicu

Pamuk je najkomforniji saveznik telu, a Extreme Intimo ga unosi u vaše garderobere kroz pamučni ženski donji veš koji obožavate. Fini prirodni materijali ono što nas izdvaja i čini omiljenim među damama svih dobi, a posebnu pažnju pri kreiranju veša posvetili smo upravo njegovom sastavu. Zato se većina naših komada donjeg veša sastoji upravo od pamuka, koji je nežan prema koži, a vrlo pogodan za održavanje na najvišim temperaturama, što ga čini i higijenski preporučljivim.

Kvalitetan ženski donji veš  - udobnost i komfor tokom celog dana

Osećaj udobnosti počinje od veša koji nosite, pa su prirodni materijali prioritet kojim se vodimo u kreiranju ženskog donjeg veša. Komfor i lepo prianjanje veša uz telo su izuzetno važni za dobar osećaj tokom celog dana, pri čemu dezen i kroj značajno utiču na dobar osećaj i svest o modernim i kvalitetnim modelima koje nosite.

Ženski donji veš zato smo dizajnirali tako da nežno prianja uz intimnu regiju, a tokom nošenja pruži prijatan, što lagodniji osećaj. Uz to, veš smo kreirali sa idejom da udobnost koju pruža, ni na koji način ne utiče na estetiku - svaki model lepo ističe žensku figuru i vrlo je atraktivan.

Atraktivan ženski donji veš koji laska figuri

Osim što pruža prijatan i nežan dodir, Extreme Intimo kolekcija veša za žene daje mogućnosti svakoj dami da pri odabiru eksperimentiše sa modelima, bojama i dezenima. 

Udobno i atraktivno mogu da idu zajedno, a mi smo ih spojili u zanimljivim komadima veša koji će odgovarati damama svih ukusa. Tu je pamučan veš za žene u nežnim bojama za svaki dan, dok su raznovrsne nijanse i upadljivi dezeni namenjeni svim prilikama kada želite da se osećate posebno! 

Odaberite modele donjeg veša za žene po svom ukusu

Slip gaćice, tange, ili ženske bokserice - izbor je samo na vama, a mi smo svaki od ovih modela uključili u naš asortiman, u različitim veličinama. Svim modelima zajedničko je jedno - visok kvalitet i dobar osećaj u sopstvenoj koži koji pružaju. Naš donji veš namenjen je damama sa istančanim ukusom, koje za sebe biraju samo najbolje. Odaberite modele veša po svom ukusu i prema figuri tela i uživajte u njegovom nošenju.

Ženske slip gaćice - klasičan izbor za maksimalan komfor

Retko koja dama će osporiti do da su ženske slip gaćice, posebno one nežne, pamučne, bez premca najudobniji izbor za ženski donji veš. Tome dodajemo i jedinstveni pristup dizajnu, koji se odlikuje krojevima koji laskaju figuri ističući ženske adute, a istovremeno pružajući maksimalnu udobnost

Rezultat je neodoljivi pamučni ženski slip veš, koji predstavlja sinonim za komfor. U našoj ponudi pronaći ćete slip gaćice u najrazličitijim bojama, krojevima i dezenima. Od bezvremenske čipke zanimljive boje do najnežnijih pamučnih gaćica klasičnih boja, mi nudimo sve, a vaše je da odaberete slip veš po svom ukusu. 

Ženske bokserice - omiljene mnogim damama 

Ženske bokserice, odnosno brazilijane, vrlo su popularan model. Kada je u pitanju donji veš ženski kroj bokserica dame ocenjuju kao jedan od omiljenih. Brazilijana gaćice divno ističu figuru, a ženske bokserice iz naše linije odlikuje i adut neprikosnovene udobnosti. Brazilijane smo dizajnirali po ukusu i meri svake dame: od klasičnih, svedenih modela, do atraktivnih i zanimljivih -  svaka dama će sa lakoćom pronaći model po svojoj meri i želji.  

Tange - atraktivne i odlične za posebne prilike

Tange su omiljen izbor kada je u pitanju donji veš za dame koje žele da im se pri nošenju uske ili prozirne garderobe ne vidi donji veš koji nose ispod. Osim toga, mnoge dame biraju tange jer najbolje stoje njihovoj figuri i smatraju ih najatraktivnijim krojem donjeg veša. 

Zato smo i tange uključili u naš asortiman, a kao i ostale modele, kreirali smo ih tako da modeli odgovaraju najrazličitijim ukusima. Pri dizajniranju smo, kao i uvek, vodili računa o korišćenju najprijatnijih materijala

Pamučni veš koji pruža mekan dodir i atraktivan izgled su dobitna kombinacija za sjajan osećaj u sopstvenom telu tokom užurbane svakodnevice, a to najbolje znaju dame koje nastoje da budu lepe i kada ih niko ne vidi. Odaberite udobni komad iz Extreme Intimo kolekcije donjeg veša za žene - tange, brazilijane ili slip - i obezbedite sebi prijatan osećaj tokom užurbane svakodnevice!