Peškiri za plažu

Peškiri za plažu skrojeni od finog pamuka i dizajnirani tako da se odlično uklope u svaki plažni outfit. Istražite online asoritman ili posetite vama najbližu Extreme Intimo prodavnicu i opremite se za letovanje!

E23T-62K101 , Peškir
Nisko kao 1.550,00 din.
E23T-52K101 , Peškir
Nisko kao 2.899,00 din.
Peškir
Nisko kao 1.739,00 din.
E23T-52K104 , Peškir
Nisko kao 2.899,00 din.

Kvalitetni peškiri za plažu - obezbedite se i za naredne sezone

Plažni peškiri ne traju samo jedno leto! Zato su Extreme Intmo peškiri za more napravljeni od kvalitenih materijala. Pouzdani kroj garantuje udobnost, bezbedno pranje na visokim temperaturama i postojanost boja, koje su naročito osetljive u vlažnim sredinama, kakve su upravo plaže i bazeni.

Extreme Intimo je domaći brend koji je reputaciju pouzdanog proizvođača odeće, kupaćih kostima, veša i aksesoara, stekao upravo bazirajući se na kvalitetu ponude. Potpis našeg brenda na peškiru garantuje da ste se opredelili za kvalitetan komad, koji će vas odlično služiti godinama.

Odaberite peškir od 100% pamuka, koji će lako upijati vlagu, brzo se sušiti i poslužiti vas odlično i na letovanjima koja tek stižu!

Veliki peškiri za plažu - pouzdan izbor

U Extreme Intimo ponudi su veliki peškiri za plažu dimenzija 90x160 cm.

Naši kupaći peškiri su praktični i stilski osmišljeni da odgovore svim vašim potrebama, pa su tako tanki peškiri za plažu laki za nošenje i brzo se suše. Posebno su dizajnirani da zauzimaju malo mesta u torbi, a istovremeno pružaju veliku površinu za opuštanje!

Plažni peškiri modernog dizajna

Kupaći peškiri za plažu su pravi modni aksesoar koji može da podigne estetsku vrednost vašeg plažnog stila. Zar ne biste voleli da i vaš plažni peškir bude u modernoj letnjoj boju koju ćete rado izneti uz moderni ženski kupaći kostim i haljinu za plažu?

Zato pored kvaliteta, vodimo računa da plažni peškiri budu moderni, u zanimljivim letnjim bojama i atratkivnim dezenima. SIgurni smo da ćete sa lakoćom pronaći peškir za more koji će se savršeno uklopiti sa vašim ličnim stilom. Sigurni smo da ćete se na njemu rado fotografisati za Instagram ili foto-album sa najdražim uspomenama!

Peškiri za plažu cena i prodaja online

Prodaja peškira za plažu kod nas se obavlja na dva načina: peškiri se mogu poručiti online ili nas možete posetiti u najbližoj Extreme Intimo prodavnici i uživo se uveriti u kvalitet i mekan opip naših peškira!

Uživajte u opremanju za vrele letnje dane i iskoristite Extreme Intimo letnji asortiman kao idealnog partnera za morske avanture!