Duge gaće za dečake

Duge gaće za dečake Extreme Intimo izrađene su od prirodnih materijala. Odlično su rešenje za hladne zimske dane, a ujedno prijaju koži zbog pamučnog sastava. Pogodne za svakodnevno nošenje, a dečaci će biti oduševljeni toplinom ovog komada, i prijatnim osećajem koji materijal pruža. Istražite naš asortiman i odaberite komad u kom će se dečak odlično osećati tokom cele zime!

Nisko kao 1.299,00 din.

Duge gaće za dečake - pamučni dodir tokom celog dana

Duge gaće za dečake iz naše ponude odlikuju prvenstveno prirodni materijali, a zatim i udobnost koja je zagarantovana tokom čitavog dana. Duge gaće za dečake se mogu nositi ispod pantalona ili trenerke, bez neprivlačnog ocrtavanja ispod odeće. Održavanje je lako, pa je ovaj odevni komad omiljen i dečacima i njihovim roditeljima. 

Dugačke gaće za dečake su kreirane tako da vrlo usko prijanjaju uz kožu, zbog čega smo se pobrinuli da taj dodir bude prijatan i nežan. Modeli iz naše ponude su primarno pamučni po sastavu, koji prija i najosetljivijoj koži, pa su neprijatnosti potpuno eliminisane. Udobnost dugih gaća za dečake se ogleda i u tome što nema suvišnog pritiska i neželjenog zatezanja u pojedinim regijama, pa je celodnevno nošenje vrlo prijatno i lagano. 

Dugačke gaće za dečake u različitim bojama

Za dečake smo pripremili duge gaće u različitim nijansama, pa i sami mogu izabrati onu koja najviše odgovara njihovom ukusu. To za njih mogu učiniti i mame, tate ili bake, a izbor neće biti težak. Svaki koad iz naše ponude je visokog kvaliteta skrojen od pamuka, a pamučni, mekani i udobni komadi su neophodni u hladnim zimskim danima. 

Poklonite svom dečaku najkvalitetnije Extreme Intimo duge gaće, ali druge komade veša za dečake koji takođe možete pronaći kod nas.