Nazuvice za devojčice

Hulahopke za devojčice, kao i čarape za devojčice, standardni su deo Extreme Intimo kolekcije za najmlađe. Odlikuju ih zanimljivi dezeni i kvalitetni materijali, zbog kojih devojčice vole naše proizvode. Čarape i hulahopke za devojčice su pretežno izrađene od finih, prirodnih materijala, sa udelom poliamida i elastina koji čarapu čine udobnom, nežnom i praktičnom za svaki dan. Odaberite čarape i hulahopke za devojčice i obradujte svoju princezu parom u čijem će nošenju uživati.

E24T-24C102 , Dečije ženske nazuvice
Nisko kao 231,00 din. Regularna cena 289,00 din.
E24T-24C101 , Dečije ženske nazuvice
Nisko kao 231,00 din. Regularna cena 289,00 din.
E24T-14C102 , Dečije ženske nazuvice
Nisko kao 231,00 din. Regularna cena 289,00 din.
E23T-24C104 , Dečije ženske nazuvice
E23T-14C102 , Dečije ženske nazuvice
E16T-14C101 , Dečije ženske nazuvice

Devojčice vole lepe detalje i zanimljive dezene, pa će čarape ili hulahopke kao poklon sigurno obradovati svaku od njih! Kombinacije su bezbrojne, jer Extreme nudi niz boja i modela koji će odlično upotpuniti kompletan stajling prave moderne devojčice.

Kvalitetne i postojane hulahopke za devojčice

Extreme Intimo čarape i hulahopke za devojčice su izrađene tako da lepo prijanjaju uz kožu, stvarajući ugodan osećaj koji traje čitav dan. Nežnost dodira dugujemo pamuku na koji odlično reaguje i najosetljivija koža, a ostali materijali su tu kako bi čarapa bila fleksibilna i dovoljno rastegljiva za nogu svake devojčice. Ukoliko izaberete odgovarajući veličinu, čarapa će lepo obgrliti dečiju nogu bez stezanja i osećaja neprijatnosti.  

Raznovrsni dezeni i modeli čarapa za devojčice

Čarape i hulahopke za devojčice su ukrašene zanimljivim dezenima, a na raspolaganju su i različite boje koje će odlično upotpuniti svaku odevnu kombinaciju. Devojčice naše modele obožavaju! Izbor je veliki, a hulahopke su izuzetno kvalitetne i rastegljive, pa ne postoji opasnost od njihovog lakog cepanja.

Nazuvice za devojčice - idealne za tople dane i rekreaciju

Nazuvice su čarape koje su neophodan deo garderobera svake devojčice. Nazuvice za devojčice one mogu nositi sa patikama, a idealno su rešenje za vrele dane i plitku obuću. Takođe, nazuvice su odlične za sportske prilike i rekreaciju. Od klasičnih, belih nazuvica do onih u šarenim bojama i dezenima koje devojčice obožavaju - sve ih možete pronaći u našem asortimanu. 

Sokne za devojčice - omiljene čarape za devojčice

Devojčice sokne najviše nose. To je zato što su one pogodne za najrazličitije vremenske uslove, pa i prilike. Sokne idu uz pliću i dublju odeću, uz haljinice i pantalonice - ma uz sve! Posebno kad su dzajnirane tako da se devojčici dopadaju. Naše sokne za devojčice odgovaraju na svaki od ovih zahteva i one zato uživaju u njihovom nošenju.

Hulahopke za devojčice - kvalitetne i postojane

Hulahopke za devojčice savršen su način za zagrevanje nogu tokom holadnijih dana, ali mogu biti i idealan modni detalj i sjajno se uklapati i kombinovati sa suknjicama i haljinicama. Kvalitetne i postojane hulahopke nesumnjivo su potrebne svakoj devojčici, a Extreme Intimo nudi upravo takav hulahop!

Devojčice uživaju u lepim stvarima, a Extreme Intimo se potrudio da ponuda čarapa bude raznovrsna, lepršava i vesela. Zanimljivi motivi ih čine vrlo originalnim, pa čarape ili hulahopke mogu biti odličan poklon za devojčice, a i one same će sigurno uživati u biranju modela koji se slažu sa njihovim haljinicama i drugim odevnim kombinacijama. Poklonite im najlepše Extreme Intimo čarape i hulahopke za devojčice!