Muške majice bez rukava

Muške majice bez rukava iz Extreme Intimo ponude izdvajaju se svojim vrhunskom kvalitetom pa su omiljeni izbor muškaraca na našem tržištu. U izradi majica na bretele najviše koristimo dragocene prirodne materijale, pre svega pamuk najvišeg kvaliteta, a kreiramo ih vodeći se udobnošću kao imperativom. Istražite naš asortiman i odaberite majice na bretele iz muške kolekcije!

E15B-11A103 , Muška majica
Nisko kao 999,00 din.
E17B-11A101 , Muška majica
Nisko kao 1.099,00 din.
E15B-11A102 , Muška majica
Nisko kao 1.099,00 din.

Nezaobilazne muške potkošulje pogodne za zimsku sezonu 

Muške potkošulje nezaobilazan su deo muške garderobe - savršena izolacija za hladne zimske mesece i za hladnije dane kada odlično služe kao postava košuljama. 

Grubi zimski materijali imaju tendenciju da iritiraju kožu, pa kvalitetnan muška potkošulja nije tu samo da dodatno utopli, već i da napravi barijeru i štiti kožu od zimskih materijala i hladnog vazduha. 

Muške majice bez rukava omiljen su izbor za letnje dane

Sem potkošulja za muškarce, u našoj ponudi pronaći ćete i udobne majice bez rukava, odnosno muške majice na bretele.

Ove majice odličan su izbor za vrele letnje dane, kada će po velikim vrućinama, omogućiti koži da diše na najbolji mogući način. Sem toga, majice na bretele su i omiljeni izbor sportista i rekreativaca - najprijatnije su i u njima se telo tokom visokih fizičkih napora najmanje znoji. Birajte kvalitet i obezbedite svom telu neophodan komfor, a svojoj koži najbolji tretman uz Extreme Intimo muške potkošulje i majice bez rukava.

Osim ovih modela, kod nas možete u potpunosti osvežiti svoj ormar uz druge majice iz muške kolekcije.