Hulahopke za devojčice

Hulahopke za devojčice predstavljaju savršen modni detalj koji će dodatno istaći slatku pojavu vaše devojčice, a uz njen veseli karakter uklopiće se neki od modernih dezena iz naše ponude. Ne čekajte! Pretražite Extreme Intimo sajt i poručite online!

E18T-64C101 , Dečiji ženski hulahop
Nisko kao 499,00 din.
E18T-64C102 , Dečiji ženski hulahop
Nisko kao 499,00 din.
E18T-64C104 , Dečiji ženski hulahop
Nisko kao 549,00 din.
E18T-64C103 , Dečiji ženski hulahop
Nisko kao 549,00 din.

Unihop za devojčice - za sve moderne princeze

Unihop za devojčice, koji se nalaze u okviru naše ponude čarapa za devojčice, svakoj će devojčici ulepšati njen stajling i učiniti da se oseća kao na modnoj pisti.

Hulahopke za devojčice se mogu kombinovati uz bodije, suknjice, haljinice i šorceve. Kvalitetni materijali će vašu devojčicu štititi od hladnoće, dok će je zanimljivi dezeni pretvoriti u pravu malu princezu.

Unihop za devojčice se može nositi uz baletanke, cipele i čizme, isto kao i sokne za devojčice.

Hulahop čarape za devojčice - modni detalj za devojčicu koji se ne sme prekočiti

Naš unihop za devojčice je napravljen od prijatnih i čvrstih materijala koji će pružiti komfor i neometano kretanje vašoj devojčici.

Kako su nazuvice za devojčice neizostavni komad odeće kada vaša devojčica obuva patike, tako i dečije hulahopke moraju zaštiti bose noge od kiše i hladnog vremena.

Dečije hulahopke online ponude Extreme Intimo prodavnice koje imaju na sebi zvezdice, mačkice ili neke druge dezene, devojčica sa vama može zajedno da razgleda na našem sajtu, a onda da se odluči za svoj omiljeni komad!

Obradujte vašu devojčicu još danas, tako što ćete joj ulepšati svaku njenu modnu kombinaciju!

Extreme Intimo se potrudio da svim devojčicama bude najverniji modni savetnik. Neka magija počne!