Ženski sako

Ženska garderoba iz našeg asortimana odlikuje se premijum kvalitetom i pažljivo osmišljenim dizajnom, kao i brižno probranim materijalima za izradu. Krojena je sa jednom namerom: da predstavi jedinstveni spoj lepote i udobnosti, a tu nameru uspešno i ostvaruje. Pogledajte Extreme Intimo asortiman za žene i odaberite komade po želji. Nosićete ih s uživanjem!

Nisko kao 4.799,00 din. Regularna cena 5.999,00 din.

Ženska garderoba online

Garderoba za žene iz naše kolekcije krojena je od prijatnih materijala, najčešće najfinijeg pamuka, pa je nežna na dodir i komforna za nošenje. Dizajnirana je tako da lepo prianja uz figuru, ili nežno pada, a uvek uz praćenje najnovijih modnih trendova.

Ženske haljine, ženski bodi, kao i ženski kardigan deo su naše ponude udobne ženske odeće premijum kvaliteta. Udobnost, komfor i dugotrajnost odlike su o kojima posebno vodimo računa, što su i glavni atributi koje nosi Extreme Intimo ženska garderoba.

Praktična i višenamenska odeća za žene od prirodnih materijala

Za vas iz meseca u mesec i iz sezone u sezonu dizajniramo kolekciju ženske odeće kojoj je najvažnija svrha pružanje maksimalne udobnosti tokom svakodnevnog nošenja.

Naša ženska garderoba se može nositi i tokom sportskih aktivnosti, rekreacije ili u bilo kojoj drugoj prilici. Ležerna i udobna ženska garderoba iz Extreme intimo kolekcije omiljena je damama koje obožavaju da obezbede sebi komfor u danima praćenim rekreativnim ili sportskim aktivnostima, dok su haljine, bodiji i šortsevi iz naše ponude omiljeni odevni komadi tokom vrelih letnjih dana.

Zašto je važno da ženska odeća bude kvalitetna i udobna?

Kvalitet i udobnost su imperativ modernog vremena i brzog tempa života, čime se vodimo dok kreiramo naše kolekcije. Extreme Intimo dečija, ženska i muška odeća je napravljena od izvrsnih, prirodnih materijala, što omogućava da je nosite svakog dana, u ma kojoj prilici. Pamučna odeća za žene, kao i ženska garderoba od drugih, prijatnih materijala, pruža vam lagodan osećaj tokom svakodnevice, kao i lep izgled. U cilju potpunog komfora pogledajte i udoban ženski donji veš iz našeg asortimana.

Ženska garderoba - raznovrstan izbor modela

Svakog meseca za vas imamo nove komade udobne ženske garderobe, dizajnirane prema najsvežijim modnim trendovima i vašim potrebama, kao i prema potrebama same sezone u kojoj se nalazimo.

Ženska odeća online - odaberite Extreme Intimo komade odeće za maksimalni osećaj komfora

Ženske trenerke, ženske pantalone, kao i ženske helanke, skrojene su od najprijatnijih materijala, koji će vam pružiti baš onakvu udobnost kakvu očekujete od ovih ležernih odevnih komada. Osim maksimalne udobnosti Extreme Intimo odeća pruža i sjajan izgled i idealno stoji svakoj ženskoj figuri.

Garderoba za žene idealna za vrele letnje dane

U letnjoj sezoni za vas uvek dizajniramo komade koji su prijatni za nošenje i tokom najvrelijih, letnjih dana. Ženske bermude i ženski šortsevi lako se mogu kombinovati uz majice i druge komade iz naše kolekcije i tako biti pogodni za nošenje u najrazličitijim prilikama.

Kada su u pitanju haljine i ženske košulje, Extreme Intimo ih uvek dizajnira tako da nose idealnu notu ženstvenosti i prave savršen kompromis sa komoforom. Prirodni materijali koje biramo za vas tu su da pruže udobnost, a lep dizajn je tu radi estetike koju nikad ne ostavimo u drugom planu!

Pogledajte Extreme Intimo kolekciju garderobe za žene i odaberite komade koji će Vam obezbediti udobnost u svakoj prilici.