Brusthalteri

Brushalteri iz našeg asortimana skrojeni su od kvalitetnih materijala koji odgovaraju na praktične i estetske zahteve svake savremene žene. Udobnost bruseva, pre svega korpi i bretela, je najbitnija za dobar osećaj tokom celog dana, a dizajn i dezen su od presudne važnosti za atraktivan izgled i osećaj samopouzdanja koji naši grudnjaci pružaju. 

Grudnjaci su pretežno od finog pamučnog materijala, dok drugi materijali doprinose čvrstini, komforu i atraktivnom izgledu koji pružaju. Pogledajte naš asortiman brushaltera i odaberite svoj novi omiljeni brus po svojoj meri i želji!

Filter

Stavke 1 - 12 od 57

Postavi uzlazno pravilo
 1. E22K-12G103

  Ženski top

  Nisko kao 1.299,00 din.
 2. E22K-32G101

  Ženski top

  Nisko kao 1.119,00 din. Regularna cena 1.599,00 din.
 3. E22K-12G104

  Ženski top

  Nisko kao 1.189,00 din. Regularna cena 1.699,00 din.
 4. E22B-12G101

  Ženski top

  Nisko kao 1.119,00 din. Regularna cena 1.599,00 din.
 5. E22K-12G102

  Ženski top

  Nisko kao 839,00 din. Regularna cena 1.399,00 din.
 6. E21B-12G101

  Ženski top

  Nisko kao 1.099,00 din.
 7. E21K-102G101 , Ženski top
  Outlet
  E21K-102G101

  Ženski top

  Nisko kao 520,00 din.
 8. E21K-102G102 , Ženski top
  Outlet
  E21K-102G102

  Ženski top

  Nisko kao 779,00 din.
 9. E20B-12G103

  Ženski top

  Nisko kao 999,00 din.
 10. E17T-12G106

  Grudnjak

  Nisko kao 2.499,00 din.
 11. E21K-82G101 , Ženski top
  Outlet
  E21K-82G101

  Ženski top

  Nisko kao 1.039,00 din.
 12. E21K-72G101 , Ženski top E21K-72G101 , Ženski top
  Outlet
  E21K-72G101

  Ženski top

  Nisko kao 750,00 din.

Stavke 1 - 12 od 57

Postavi uzlazno pravilo

Kvalitetni brushalteri iz naše ponude pružaju čvrstinu grudima, dok udobnost je zagarantovana različitim oblicima i veličinama korpi sa ili bez žice. Extreme Intimo odgovara na potrebe svih dama ponudom klasičnih, ali i posebnih modela grudnjaka koji lepo oblikuju i ističu grudi, bilo da vam je to bitno zbog haljine koju ćete nositi ili gaćica sa kojima ćete upariti naš grudnjak. Osim prijatnog osećaja, ovi grudnjaci će vam pružiti i atraktivan izgled koji doprinosi samopouzdanju lepšeg pola.

Brushalter po vašem ukusu 

Ono po čemu se Extreme Intimo brushalteri izdvajaju su prijatni materijali koji u potpunosti odgovaraju i najosetljivijoj koži. Pamučni brushalteri su idealni za sve kojima je udobnost na prvom mestu, dok se za čipku odlučuju dame koje žele atraktivan izgled.

Osim pamuka, tu su i drugi kvalitetni materijali zbog kojih su brusevi i drugi komadi veša iz naše ponude omiljeni damama, pa u okviru kolekcije možete pronaći brushalter za svaku priliku i kombinaciju. Modeli sa žicom i čvrstim korpama jasnije naglašavaju obline, a možete se odlučiti i za grudnjake bez žice koji pružaju visoku udobnost. 

Extreme Intimo brusthalteri izlaze u susret svim potrebama savremene žene, pa zato pogledajte koji grudnjaci čine našu kolekciju, i odaberite svoj model za prijatan osećaj tokom celog dana, bilo da je to push up ili grudnjak bez fišbajna. 

Moderni grudnjaci za sve ukuse - modeli koje nudimo

Extreme Intimo brushalteri su prilagođeni damama raznih građa, pa kod nas možete pronaći modele koji odgovaraju i manjim i većim grudima, bilo da vam treba A, B ili C korpa. Odgovaraju raznim prilikama i odevnim kombinacijama, bilo da su u pitanju najčešće birani klasični brusevi, sportski brus ili pak kvalitetan push up model. 

Klasični pamučni grudnjaci - najbolji za svaki dan

Klasični grudnjaci iz naše ponude su namenjeni svakodnevnom nošenju, u prilikama kada su vam udobnost i praktičnost na prvom mestu. Dizajnirani su tako da lepo oblikuju grudi pružajući im neophodnu čvrstinu, a u zavisnosti od modela koji izaberete, čak i klasičan brushalter može značajno da naglasi vašu atraktivnost i lepotu. 

Brusevi iz naše ponude dele se prema modelima, ali i nameni. Naime, ovde ćete pronaći  idealne brushaltere za svaki dan, push brushaltere za posebne prilike ali i sportski grudnjak koji možete nositi za sportske i rekreativne prilike. Ako se pitate kako da ga uklopite uz donji veš, pogledajte naše gaćice od pamuka koje su deo asortimana. 

Push up brushalteri za atraktivan izgled

Push up brushalteri su idealan izbor za sve prilike kada želite da se osećate atraktivno, a ujedno i prijatno noseći ovakav model. Push grudnjak lepo oblikuje grudi, pružajući im punoću i čvrstinu koja dolazi do izražaja bez obzira na odevni komad koji nosite preko. Push up grudnjaci idealan su izbor za nošenje uz dekoltirane bluze i haljine, kao i svaku priliku u kojoj želite da istaknete grudi. Push up korpe daće vizuelni volumen vašim grudima i učiniti da figura izgleda fantastično. 

Sportski brusevi - aktivni grudnjaci za trening i rekreaciju

Svakoj dami je potreban bar jedan kvalitetan sportski grudnjak, a kada shvatite kakvu udobnost modeli iz naše kolekcije pružaju, nema sumnje da ćete svoju fioku obogatiti sa još nekoliko modela.

Sportski grudnjaci vrlo lepo prianjaju uz kožu, stvarajući dodatnu čvrstinu i utegnutost u odnosu na klasičan brushalter, zbog čega su idealni za treninge, sportsku rekreaciju ili bilo koje prilike u kojima ste aktivni i u pokretu. 

Zbog udobnosti i potpore koju pruža, ženski sportski grudnjaci se često nose i van sportskih sala i terena.  Sportski brus ima korpe koje daju neophodnu potporu, a uglavnom su deo veće konstrukcije brushaltera u vidu topa. Sportski brushalter je idealna varijanta za trčanje i trening upravo zbog navedenih kvaliteta.

Brushalteri sa bretelama i brusevi bez bretela

Iako su brushalteri sa bretelama praktičniji jer čvršće drže grudi, nekada je zbog gornjeg dela odeće koju nosimo potrebno nositi brushalter koji se neće videti, za šta je idealan brushalter bez bretela. Zbog toga se brushalteri bez bretela, kao i oni kojima sami možete skinuti ili zameniti bretele uvek nalaze u našem asortimanu! 

Dolaze sa ili bez punjenja, u raznim materijalima i bojama koje možete prilagođavati svom ukusu. Važno je da izbor veličine takođe bude adekvatan. Extreme Intimo brushalteri odgovaraju na sve potrebe savremene i aktivne žene. Pronađite svoj!