Muški peškiri za plažu

Muški peškiri za plažu u režiji Extreme Intimo kreatora, uvek su propraćeni mekim dodirom, visokim kvalitetom i modernim dizajnom. Pogledajte i naš asortiman ženskih peškira za plažu i kompletirajte plažni asortiman za celu porodicu samo jednom kupovinom! Istražite našu ponudu i poručite novog plažnog saputnika, u dizajnu po ukusu!

E23T-51K103 , Peškir
Nisko kao 1.739,00 din.
E23T-51K102 , Peškir
Nisko kao 2.319,00 din.

Plažni muški peškiri - pamučni dodir i atraktivni dizajn 

Dolaze u standardnim veličinama, a najčešće su to dimenzije: 90x160 cm, kao klasični veći peškiri, sasvim dovoljni za sve vaše potrebe. Skrojeni od finog pamuka, ovi peškiri nežni su prema telu i dobro upijaju vlagu, a laki su za održavanje. 

Idemo u korak sa trendovima i dizajn prilagođavamo savremenom muškarcu, pa će se sigurno peškir odlično slagati uz vaš novi trendi šorts za kupanje! Istražite naš asortiman, odaberite peškir po želji i obavite brzu i bezbednu online kupovinu ili posetite vama najbližu Extreme Intimo prodavnicu!

Ukoliko redovno pratite novosti iz Extreme Intimo sveta i zapratite nas na društvenim mrežama, lako se može desiti da naiđete na cene na akciji na peškire za plažu. Ipak, savetujemo da ne čekate, jer se oni vrlo brzo rasprodaju!!