Ženski kupaći kostimi

Ženski kupaći Extreme Intimo dizajnirani su tako da vam postojanim bojama i upečatljivim dizajnom pruže lep izgled na plaži. Ženski jednodelni kupaći i bikiniji kod nas su dostupni u raznovrsnim krojevima i bojama, pa će svaka žena lako pronaći onaj koji je baš po njenom ukusu.

E22K-52K150 , Ženski kupaći kostim-slip
E22K-52K149 , Ženski kupaći kostim-trouglić
E22K-52K148 , Ženski kupaći kostim-slip
E22K-52K147 , Ženski kupaći kostim-top
Nisko kao 2.591,00 din.
E22K-62K105 , Ženski kupaći kostim-trouglić
E22K-62K103 , Ženski kupaći kostim-slip
E22K-52K154 , Ženski kupaći kostim-slip
E22K-52K153 , Ženski kupaći kostim-trouglić
E22K-52K152 , Ženski kupaći kostim-slip
E22K-52K151 , Ženski kupaći kostim-top
Nisko kao 1.619,00 din.
E22K-52K146 , Ženski kupaći kostim-slip
E22K-52K145 , Ženski kupaći kostim-top
Nisko kao 2.159,00 din.
E22K-52K144 , Ženski kupaći kostim-slip
E22K-52K143 , Ženski kupaći kostim-top
Nisko kao 2.519,00 din.
E22K-52K142 , Ženski kupaći kostim-slip
E22K-52K141 , Ženski kupaći kostim-trouglić
E22K-52K130 , Ženski kupaći kostim-slip
E22K-52K129 , Ženski kupaći kostim-slip
E22K-52K128 , Ženski kupaći kostim-top
Nisko kao 2.087,00 din.
E22K-52K127 , Ženski kupaći kostim-top
Nisko kao 2.519,00 din.
E22K-52K181 , Ženski kupaći kostim-top
Nisko kao 2.159,00 din.
E22K-52K175 , Ženski kupaći kostim-slip
E22K-52K174 , Ženski kupaći kostim-top
Nisko kao 2.879,00 din.
E22K-52K173 , Ženski kupaći kostim-slip
Strana

Ženski kupaći - jednodelni i dvodelni modeli u raznolikim bojama i krojevima

Kupaći kostimi za žene trebalo bi da budu laskavi za figuru, zbog čega je važno da kroj u potpunosti odgovara vašem obliku tela. Baš kao što donji veš služi da se u njemu osećate prijatno i ženstveno, isto tako i u modelima kupaćih se morate osećati prijatno, pa ih treba birati skladno modnom i životnom stilu.

Kada birate dvodelni kupaći donji i gornji delovi dolaze pojedinačno, što vam omogućava da napravite bikini komplet po vašem ukusu, i kompletirati ceo izgled po vašoj želji. Ceo naš asortiman kreiran je tako da odgovara različitim modnim stilovima, zbog čega se pored klasičnih kostima, mogu naći i oni neobičnih krojeva i upečatljivih dezena i boja.

U ponudi su raznolike boje, a svaka od njih posebno će lepo stajati ženama različitih podtonova kože i nijansi kose. Akcenat 2023. stavljamo na najkvalitetnije tkanine i trendi dizajnersku završnicu, koji naše kupaće čine idealnim modelima za uživanje na plaži, ili na ležaljci kraj obližnjeg bazena.

Atraktivni bikiniji - dvodelni ženski kupaći

Dvodelni kupaći kostimi su atraktivan izbor, a vrlo su praktični za plivanje, kao i sunčanje. Ženski kupaći donji deo izrađujemo prema visokim kriterijumima udobnosti i praktičnosti. Brazilijana, slip, duboki donji deo kupaćeg i plitki modeli - kod nas su dostupni svi moderni krojevi!

Za ovakav kupaći, gornji deo i donji deo idealno odgovaraju anatomiji ženskog tela, pružajući potporu, kao i potpunu slobodnu pokreta. Bikini je vanvremenski izbor, koji nije izašao iz trenda od svog debija. Poznat je po lepom naglašavanju aduta, ali i udobnosti koju pruža. Bikini je vrlo je praktičan i za sunčanje na plaži.

Gornji i donji deo kupaćeg birajte skladno tipu građe - kreirajte bikini po svojoj meri

Bikini ima još jednu veliku prednost - možete ga prilagoditi svojoj figuri, uz pažljiv odabir gornjeg i donjeg dela kostima.

Na primer, ukoliko su vaši kukovi širi od gornjeg dela tela izaberite gornji sa V izrezom, a što tamniji donji deo kupaćeg - ovo će napraviti vizuelnu varku i učiniti da vaše telo izgledo proporcionalnije. Ženski dvodelni kupaći, uz samostalno kombinovanje gornjeg i donjeg dela, pružaju mogućnost da sami kreirate izgled koji će vam najbolje stajati.

Jednodelni kupaći - budite u trendu

Jednodelni kupaći kostimi su se na velika vrata vratili na sam vrh liste trendova i predstavljaju vrlo moderno rešenje za plažni izgled već nekoliko sezona. Mi ih nudimo u različitim dezenima, bojama i krojevima, a na vama je da izaberete jednodelni kostim koji će vam najviše odgovarati.

Jednodelni kupaći kostim važi i za praktičan i udoban izbor, pa ako su vam na plaži komfor i dobar osećaj u svom telu na prvom mestu - jednodelni kostim pravi je izbor za vas. Jednodelni kupaći iz našeg asortimana vrlo su atraktivni i lepo naglašavaju figuru.

Kao što odabirom pravog bikinija možete naglasiti adute, a sakriti mane, isto možete uraditi i sa jednodelnim. Njegova boja, oblik dekoltea, kao i sečenja kod nogu mogu učiniti prava čuda za vašu vizuelnu pojavu!

Odaberite ženski kupaći online

Za sve koje vole da eksperimentišu i ne podležu pravilima, ostavili smo mogućnost da gornji i donji deo kupaćeg kupe pojedinačno i uklope prema sopstvenim željama u bikini. Sve ih kreiramo uz inspiraciju istim bojama i dezenima, pa same možete napraviti idealnu istobojnu kombinaciju koja će krojem i modelom odgovarati vašem obliku tela. Naravno, možete se i poigrati, te spojiti drugačije kolorite.

Pored klasičnih kostima sa kojima ne možete pogrešiti u našoj kolekciji pronaći ćete i odvažne unikatne printove, rezervisane za dame koje tokom leta upravo tako žele da se osećaju - smelo i samopouzdano. Bilo da se spremate za bazen ili letovanje na nekom magičnom tropskom ostrvu, naši kostimi su vaš pouzdan, letnji saveznik!

Odaberite najbolje krojeve za leto 2023!

U zavisnosti od toga kakav stil preferirate, možete se odlučiti za ženstvene modele sa nežnim detaljima, ili izabrati gornji deo kupaćeg u obliku klasičnog topa koji će vam pružiti udobnost. Za dame koje žele da naglase adute, tu su bikiniji i otvoreniji modeli koji sjajno ističu obline.

Raznovrsnost dezena, boja i oblika, u kombinaciji sa kvalitetnim materijalom, svrstava Extreme Intimo modele kao što su bikiniji i jednodelni kupaći među najbolje krojeve koje možete nositi tokom leta 2023! Odaberite svoj u našoj online prodavnici, ili nas posetite na nekom od prodajnih mesta širom zemlje!