Ženski kupaći kostimi

Ženski kupaći kostimi Extreme Intimo dizajnirani su tako da vam postojanim bojama i upečatljivim dizajnom pruže lep izgled na plaži. Ženski jednodelni kupaći i bikiniji kod nas su dostupni u raznovrsnim krojevima i bojama, pa će svaka žena lako pronaći onaj koji je baš po njenom ukusu. 

Mi idemo u korak sa svetskim trendovima i trudimo se da ponudimo modele kreirane na atraktivan i moderan način, uvek laskav prema ženskoj figuri. Naša nova kolekcija kupaćih kostima će vam pomoći da izaberete dvodelni ili jednodelni kostim za kupanje u kome ćete zablistati ovog leta! Igrajte se s kombinovanjem gornjih i donjih delova bikinija, ili odaberite moderni kupaći jednodelnog kroja.

Filter

Stavke 1 - 12 od 65

Postavi uzlazno pravilo
 1. Nisko kao 1.189,00 din. Regularna cena 1.699,00 din.
 2. Nisko kao 1.350,00 din. Regularna cena 2.699,00 din.
 3. Nisko kao 1.799,00 din.
 4. Nisko kao 3.599,00 din.
 5. Nisko kao 2.399,00 din. Regularna cena 2.999,00 din.
 6. Nisko kao 1.439,00 din. Regularna cena 1.799,00 din.
 7. Nisko kao 1.359,00 din. Regularna cena 1.699,00 din.
 8. Nisko kao 2.719,00 din. Regularna cena 3.399,00 din.
 9. Nisko kao 1.259,00 din. Regularna cena 1.799,00 din.
 10. Nisko kao 1.799,00 din. Regularna cena 2.999,00 din.
 11. Nisko kao 1.999,00 din.
 12. Nisko kao 2.999,00 din.

Stavke 1 - 12 od 65

Postavi uzlazno pravilo

Ženski kupaći - jednodelni i dvodelni modeli u raznolikim bojama i krojevima

Kupaći kostimi za žene trebalo bi da budu laskavi za figuru, zbog čega je važno da kroj u potpunosti odgovara vašem obliku tela. Baš kao što donji veš služi da se u njemu osećate prijatno i ženstveno, isto tako i u modelima kupaćih se morate osećati prijatno, pa ih treba birati skladno modnom i životnom stilu.

Kada birate dvodelni kupaći donji i gornji delovi dolaze pojedinačno, što vam omogućava da napravite bikini komplet po vašem ukusu, i kompletirati ceo izgled po vašoj želji. Ceo naš asortiman kreiran je tako da odgovara različitim modnim stilovima, zbog čega se pored klasičnih kostima, mogu naći i oni neobičnih krojeva i upečatljivih dezena i boja.

U ponudi su raznolike boje, a svaka od njih posebno će lepo stajati ženama različitih podtonova kože i nijansi kose. Akcenat 2021. stavljamo na najkvalitetnije tkanine i trendi dizajnersku završnicu, koji naše kupaće čine idealnim modelima za uživanje na plaži, ili na ležaljci kraj obližnjeg bazena.

Atraktivni bikiniji - dvodelni ženski kupaći

Dvodelni kupaći kostimi su atraktivan izbor, a vrlo su praktični za plivanje, kao i sunčanje. Donji deo kupaćeg uvek izrađujemo prema visokim kriterijumima udobnosti i praktičnosti. Brazilijana, slip, duboki donji deo kupaćeg i plitki modeli - kod nas su dostupni svi moderni krojevi! 

Za ovakav kupaći, gornji deo i donji deo idealno odgovaraju anatomiji ženskog tela, pružajući potporu, kao i potpunu slobodnu pokreta. Bikini je vanvremenski izbor, koji nije izašao iz trenda od svog debija. Dvodelni kupaći poznati su po lepom naglašavanju aduta, ali i udobnosti koju pružaju. Vrlo su praktični i za sunčanje na plaži.

Gornji i donji deo kupaćeg birajte skladno tipu građe - kreirajte bikini po svojoj meri

Dvodelni kupaći ima još jednu veliku prednost - možete ga prilagoditi svojoj figuri, uz pažljiv odabir gornjeg i donjeg dela kostima. 

Na primer, ukoliko su vaši kukovi širi od gornjeg dela tela izaberite gornji sa V izrezom, a što tamniji donji deo kupaćeg - ovo će napraviti vizuelnu varku i učiniti da vaše telo izgledo proporcionalnije. Ženski dvodelni kupaći, uz samostalno kombinovanje gornjeg i donjeg dela, pružaju mogućnost da sami kreirate izgled koji će vam najbolje stajati.

Jednodelni kupaći kostimi - budite u trendu 

Jednodelni kupaći kostimi su se na velika vrata vratili na sam vrh liste trendova i predstavljaju vrlo moderno rešenje za plažni izgled već nekoliko sezona. Mi ih nudimo u različitim dezenima, bojama i krojevima, a na vama je da izaberete jednodelni kostim koji će vam najviše odgovarati. 

Jednodelni kupaći kostim važi i za praktičan i udoban izbor, pa ako su vam na plaži komfor i dobar osećaj u svom telu na prvom mestu - jednodelni kostim pravi je izbor za vas. Jednodelni kupaći kostimi iz našeg asortimana vrlo su atraktivni i lepo naglašavaju figuru. 

Kao što odabirom pravog bikinija možete naglasiti adute, a sakriti mane, isto možete uraditi i sa jednodelnim. Njegova boja, oblik dekoltea, kao i sečenja kod nogu mogu učiniti prava čuda za vašu vizuelnu pojavu! 

Odaberite ženski kupaći online 

Za sve koje vole da eksperimentišu i ne podležu pravilima, ostavili smo mogućnost da gornji i donji deo kupaćeg kupe pojedinačno i uklope prema sopstvenim željama. Sve ih kreiramo uz inspiraciju istim bojama i dezenima, pa same možete napraviti idealnu istobojnu kombinaciju koja će krojem i modelom odgovarati vašem obliku tela. Naravno, možete se i poigrati, te spojiti drugačije kolorite.

Pored klasičnih kostima sa kojima ne možete pogrešiti u našoj kolekciji pronaći ćete i odvažne unikatne printove, rezervisane za dame koje tokom leta upravo tako žele da se osećaju - smelo i samopouzdano.  Bilo da se spremate za bazen ili letovanje na nekom magičnom tropskom ostrvu, naši kostimi su vaš pouzdan, letnji saveznik!

U zavisnosti od toga kakav stil preferirate, možete se odlučiti za ženstvene modele sa nežnim detaljima, ili izabrati gornji deo kupaćeg u obliku klasičnog topa koji će vam pružiti udobnost. Za dame koje žele da naglase adute, tu su bikiniji i otvoreniji modeli koji sjajno ističu obline.

Raznovrsnost dezena, boja i oblika, u kombinaciji sa kvalitetnim materijalom, svrstava Extreme Intimo modele kao što su bikiniji i jednodelni kupaći među najbolje krojeve koje možete nositi tokom leta 2021! Odaberite svoj u našoj online prodavnici, ili nas posetite na nekom od prodajnih mesta širom zemlje!