Kupaće gaće za devojčice

Kupaće gaćice za devojčice deo su našeg programa za plažu i idealne su za letnje dane! Devojčica će obožavati ove gaćice zbog izbora veselih boja i dezena, ali i nesvakidašnje udobnosti. Istražite naš asortiman i obradujte svoju devojčicu novim kupaćim gaćama!

E24K-54K104 , Kupaći slip za devojčice
Nisko kao 1.799,00 din.
E24K-54K106 , Kupaći slip za devojčice
Nisko kao 1.699,00 din.
E24K-54K112 , Kupaći slip za devojčice
Nisko kao 1.799,00 din.
E22K-54K102 , Dečiji ženski kupaći-slip
E22K-54K106 , Dečiji ženski kupaći-slip

Kupaće gaće za devojčice - široki asortiman

Tražite kupaće gaćice iz kojih vaša devojčica neće izlaziti ovog leta?

Ukoliko ste u potrazi za zanimljivim i šarenim gaćicama koje su na sve to i udobne, na pravom ste mestu!

Za uživanje na bazenu ili na moru ove sezone pripremili smo bezbroj lepih i modernih krojeva kupaćih gaćica za devojčice. Njihova glavna odlika su visok kvalitet izrade i neverovatna udobnost!

Svi donji delovi kupaćeg za devojčice su skrojeni tako da se može nesmetano igrati i plivati u njima bez da devojčicu išta žulja i sputava.

I dok su jednodelni kupaći za devojčice lepi, nešto klasičniji, dvodelni kupaći za devojčice su mnogima draži zbog bezbroj mogućnosti kombinovanja različitih gornjih i donjih delova po želji i potrebi, što ih čini veoma praktičnim odevnim predmetom u letnjem periodu! Izuzetno je važno da devojčica u svakom trenutku ima pri ruci rezervne suve gaće koje može promeniti.

Ovo je bitno zbog zdravstvenih razloga, ali i zato što svaka devojčica sa stilom želi da izgleda lepo i moderno tokom celog leta, što podrazumeva posedovanje atraktivnih odevnih kombinacija čak i na plaži!

Za devojčice koje preferiraju jednostavnost i komfor tu su svedeniji donji delovi, dok se ljubiteljke modernog izgleda mogu opredeliti za modele sa karnerima ili mašnicama.

Vesele boje i dezeni čine da gaćice asociraju na toplo vreme i bezbrižnost, pozivajući na igru na plaži i uživanje u suncu!

Kupaće gaćice za devojčice možete poručiti online

Bilo da je devojčica ljubitelj cvetića, tufni, prugica ili pak voli jednobojne i svedenije modele, zasigurno ćete pronaći donji deo kupaćeg za nju koji će je oduševiti u Extreme Intimo asortimanu odeće za plažu!

Za koje god gaćice iz naše ponude da se opredelite, kvalitet i udobnost su zagarantovani!

Odaberite kupaći za devojčice koji će postati omiljeni letnji komad iz naše online prodavnice, ili nas posetite na nekom od prodajnih mesta širom zemlje i prepustite se čarima kupovine!