Muške kupaće bokserice

Muške kupaće bokserice su mnogima omiljeni vid kupaćeg kostima jer ujedno pružaju udobnost, ali i izgledaju lepo na plaži ili bazenu. Ovaj model kupaćeg je odličan za sve vrste sportova i aktivnosti u vodi, a zbog odličnog izbora dezena koje nudimo, svako će pronaći ono što mu odgovara.

E24K-51K102 , Muške kupaće bokserice
Nisko kao 2.499,00 din.
E21K-51K107 , Muški kupaći bokserice

Muške kupaće bokserice - uži model kupaćeg

Ako tražite udobne i moderne muške bokserice za kupanje onda ste na pravom mestu! Extreme Intimo nudi kupaće bokerice koje su savršene za bilo koje aktivnosti u vodi jer su napravljene od visokokvalitetnih materijala i dizajnirane da pruže maksimalnu udobnost i mobilnost.

Muške kupaće bokserice su odličan odličan izbor - bilo da plivate, trenirate sport u vodi ili odmarate na plaži. Pogledajte našu ponudu i kupite muški kupaći još danas!

Kupaće bokserice odličnog kvaliteta

Extreme Intimo vam nudi veliki broj različitih kupaćih za muškarce. Šta god da su vaše preferencije, u našoj online prodavnici možete pronaći model kupaćeg koji će vam odgovarati.

Muške kupaće bokserice su samo jedan od dostupnih modela, tu je i šorts za kupanje koji pruža neophodnu potporu i istovremeno omogučava maksimalnu slobodu pokreta.

Muški kupaći slip, osim za plažu, odličan je izbor za sportove u vodi. Dizajniran je tako da pruža maksimalnu udobnost i potporu u toku svake aktivnosti u vodi.

Ukoliko tražite atraktivni muški kupaći bokserice su odličan izbor, a Extreme Intimo vam nudi moderne dezene i boje! Naručite željeni model online ili nas postetite u nekoj od naših radnji i spremni ste za letovanje!