Muški bademantili

Muški bademantili Extreme Intimo kolekcije krojeni su po meri svakog muškarca. Osim što će im obezbediti potrebnu udobnost, komfor i mekoću, bademantili za muškarce ispunjavaju i sve estetske kriterijume. Istražite ceo asortiman, odaberite muški bademantil po svom ukusu i uverite se zašto je ovo komad odeće koji vam je preko potreban!

Nisko kao 6.599,00 din.
Nisko kao 6.599,00 din.

Muški bademantil po meri svakog muškarca

Muški bademantil namenjen je nošenju nakon tuširanja, ali i nošenju u kućnoj varijanti ukoliko želite da obezbedite sebi neverovatan komfor i udobnost. Kako bi svaki muškarac pronašao bademantil po svojoj meri, muški bademantil uz našeg asortimana može se naći u različitim modelima i krojevima. Od bademantila sa džepovima i kapuljačom, do onih bez njih, svako će pronaći za sebe model koji je najpraktičniji.

A kako je nastao savršeni muški bademantil? Osim na funkcionalnost, prilikom kreiranja bademantila, pažnju smo usperili i na njihov dizajn, te u našoj ponudi možete pronaći bademantile različite boje i odabrati svoju omiljenu!

Pamučni bademantil - muški bademantili kao sinonim za udobnost

Kvalitet materijala od kojih su skrojeni Extreme Intimo muški bademantili dokazuje njihova dugovečnost, ali i prijatan osećaj na koži prilikom nošenja. Muški bademantil je jednostavan za održavanje, brzo upija vlagu, brzo se suši i mekan je na dodir, te predstavlja komad iz muškog progarama za spavanje koji svaki muškarac treba da nabavi.

Istražite Extreme Intimo ponudu, odaberite muški bademantil prepoznatljivog kvaliteta i obradujte sebe ili poklonite dragoj osobi bademantil visokog kvaliteta!