Muške duge gaće

Duge gaće za muškarce Extreme Intimo su pamučnog sastava, i predstavljaju vrlo udobno rešenje za zimske dane. Zahvaljujući materijalu i praktičnom kroju, pogodne su za svakodnevno nošenje. Lagodan osećaj tokom nošenja postoji zahvaljujući prirodnim materijalima dugih gaća, kod kojih se nogavice završavaju širokom elastičnom paspulom. Istražite asortiman i pronađite komad po svom ukusu!

Nisko kao 2.099,00 din.
Nisko kao 1.199,00 din.

Duge gaće za muškarce su vrlo praktične za niske temperature, a u našoj ponudi možete pronaći vrlo moderne i praktične modele koji prate liniju tela i ne naziru se preko pantalona.

Pamučne muške duge gaće - prirodni materijal za celodnevnu udobnost

Muške duge gaće iz naše ponude odlikuju kvalitetni materijali, pre svega pamuk koji je dominantan u sastavu svih naših modela. Duge gaće potpuno prijanjaju uz telo, a zahvaljujući prirodnom materijalu nema opasnosti od iritacije kože, pa ih možete nositi potpuno nesmetano. 

Duge gaće za muškarce - udobnost na prvom mestu

Duge gaće iz naše ponude muškog veša su dizajnirane tako da nema žuljanja, stezanja i drugih neprijatnosti u bilo kojoj regiji. Potpuno su neprimetne ispod pantalona, pa ih možete svakadnevno nositi u raznim prilikama, naročito kada vremenska prognoza to zahteva. Udobnost i toplina su zagarantovani, a na raspolaganju su i različite boje koje možete birati i prema pantalonama koje nosite. Obezbedite sebi za najhladnije dane kvalitetne Extreme Intimo duge gaće za muškarce!