Muški kupaći slip

Muški kupaći slip iz Extreme Intimo ponude se odlikuje vrhunskim kvalitetom i praktičnim dizajnom, kako bi pružio maksimalnu udobnost tokom nošenja. Pažljivo odabrani materijali i jednostavni krojevi savršeno prianjaju uz telo, čineći svaki korak komfornim. Poručite model po vašem ukusu!

E24K-51K101 , Muški kupaći slip
Nisko kao 2.199,00 din.
E23K-51K101 , Muški kupaći slip
Nisko kao 1.259,00 din.
E22K-51K101 , Muški kupaći slip
Nisko kao 1.255,00 din.
E21K-51K105 , Muški kupaći slip
Nisko kao 999,00 din.
E20K-51K103 , Muški kupaći slip
Nisko kao 413,00 din.

Muški slip kupaći - za muškarce koji cene komfor

Muški slip kupaći kostimi iz naše kolekcije su skrojeni od jedinstvene kombinacije poliamida i elastina.

Poliamid (najlon) stvara prirodan osećaj na koži i poseduje neverovatna izolaciona svojstva, dok elastin u kombinaciji sa neupijajućim vlaknima daje dodatnu mekoću i fleksibilnost.

Zahvaljujući svom uskom kroju, slip muški kupaći obezbeđuje veću slobodu kretanja u vodi - specifična tehnologija tkanja olakšava plivanje, bez ograničenja pokreta i neprijatnog stezanja.

Slip modeli imaju minimalne linije koje omogućavaju ravnomerno sunčanje tela. Za one koji žele da istaknu preplanuli ten ili izbegnu vidljive linije sunčanja, ovaj kroj je bespogovorno najbolji izbor.

U ponudi su različiti paterni i boje, te je potrebno samo da izaberete muški kupaći slip koji odgovara vašem stilu - a ukoliko preferirate nešto duže modele, možete pogledati i naše muške kupaće bokserice, kao i šorts za kupanje.

Izaberite muški kupaći slip iz našeg asortimana!

Bilo da ste ljubitelj minimalističkog stila ili nesvakidašnjih dezena, kod nas ćete pronaći obe varijante!

Extreme Intimo je oplemenio svoj asortiman raznovrsnim modelima, koji se prilagođavaju muskulaturi i pružaju ugodan osećaj pri svakom načinjenom koraku.

Cena svakog modela je istaknuta na sajtu, a formirana u skladu tehnologijom izrade i odabranog kroja.

Poručite online ili nas posetite u obližnjoj prodavnici - naša vrata su vam širom otvorena!