Majice dugih rukava za dečake

Majice dugih rukava za dečake su pamučnog sastava, i vrlo zanimljivih dezena koji će se dopasti svakom dečaku. Prirodni materijali su glavna odlika ovih modela, jer pružaju udobnost i mekoću tokom celog dana. Majice su pogodne za svakodnevno nošenje, a komfor je zagarantovan! Istražite ponudu i poručite omiljeni komad online!

E23K-93N101 , Dečija muška majica
Nisko kao 719,00 din.
E15B-13U101 , Dečija potkošulja
Nisko kao 1.299,00 din.
E15B-13U101 , Dečija potkošulja
Nisko kao 1.199,00 din.
E22K-93N101 , Dečija muška majica
Nisko kao 674,00 din.
E15B-13U102 , Dečija potkošulja
Nisko kao 479,00 din.

Majice dugih rukava za dečake od prirodnih materijala

Pamuk je sinonim za nežnost i komfor, pa smo se iz tog razloga bazirali na ovaj prirodni materijal u izradi svih naših modela. Izuzetak nisu ni majice dugih rukava za dečake, čiji materijal prija svakom tipu kože, pa nema opasnosti od iritacije i drugih neprijatnosti. Nežnost materijala se zadržava i nakon mnogo pranja, pa majice za dečake Extreme Intimo mogu da se nose godinama.

 

Majice dugih rukava za dečake iz naše kolekcije  su dizajnirane tako da pruže maksimalnu udobnost, a na raspolaganju su i najzabavniji dezeni koji mogu biti odličan poklon za nekog posebnog dečaka. Majice se održavaju vrlo lako, pa su pogodne za svaki dan. 

Majice dugih rukava za dečake sa originalnim dezenima kao savršen poklon

Svaki dečak ima svoje omiljene junake iz crtanih filmova, a Extreme Intimo ih je uvrstio u svoju ponudu! Majice dugih rukava imaju zanimljive dezene i motive, pa se često biraju kao poklon za dečake. 

Dodatni motiv za kupovinu baš ovakve majice je njen 100% pamučni sastav koji dečacima pruža komfor tokom celog dana. 

Istražite bogat asortiman i odlučite se za vama najzanimljiviji komad. Možete ga poručiti online ili posetiti najbližu Extreme Intimo prodavnicu i uživo se uveriti u kvalitet tkanja.