Trenerke za devojčice

Odeća za devojčice iz Extreme Intimo asortimana izrađena je od najfinijih materijala, sa velikim udelom pamuka, što je čini idealnom za nežnu dečiju kožu. Nudimo vam šortseve, helanke i trenerke nežnih materijala i ljupkih dezena, koji će se svideti svakoj devojčici. Istražite naš asortiman i poručite kvalitetan komad odeće za svoju mezimicu!

E23K-74D101 , Donji deo za devojčice
Nisko kao 800,00 din.
E23K-14D101 , Donji deo za devojčice
Nisko kao 755,00 din.

Odeća za devojčice - kvalitetni komadi odeće od prirodnih materijala

Prilikom kupovine odeće za naše mališane, najbitnija stavka jeste materijal od kojeg je ona napravljena, ali i njena izdržljivost. Odeća za decu treba da bude sačinjena od prirodnih materijala kako bi prijala dečijoj koži, dok kvalitet koji odlikuje prirodne materijale osigurava dug životni vek garderobe.

Imajući u vidu koliko je dečija koža nežna i zahteva brigu i pažnju, dečija odeća iz našeg asortimana izrađena je od finih i nežnih prirodnih materijala, koji ne iritiraju dečiju kožu. Kao i odeća za dečake, garderoba za devojčice u našoj ponudi sačijena je od velikog udela pamuka, dok je mali postotak elastina čini rastegljivom i udobnijom za nošenje.

Prirodni materijali od kojih je skrojena naša garderoba za devojčice osim komfora garantuju i dug životni vek, tako da se čak i posle mnogo pranja ona ponaša kao da je tek kupljena. Jenom kupljene Extreme Intimo helanke, trenerke ili šorts za devojčice služiće vam godinama, mekoća materijala ostaće nepromenjena, a lepota boja i dezena jednaka kao i prilikom prve kupovine.

Garderoba za devojčice - bogat izbor ljupkih modela i modernih dezena

Osim kvalitetnog veša za devojčice koji je omiljen među našim kupcima, u našoj ponudi dostupna je garderoba za devojčice od 2 do 14 godina. Nudimo vam širok izbor atraktivnih modela i zanimljivih dezena u skladu sa uzrastom vaše princeze.

Odeća za devojčice od 7 godina nije ista kao odeća za devojčice od 12 godina jer ni njihova interesovanja i afiniteti nisu jednaki. Prilikom izrade svojih kolekcija uvek mislimo na želje naših dragih mališanki, pa tako svake sezone možete pronaći komade odeće inspirisane aktuelnim trendovima i zahtevima devojčica.

U našim prodavnicama možete pronaći komade odeće u nežnim pastelnim nijansama poput prljavo plave, puderasto roze, boje kajsije i mnogih drugih. Dezeni poput tufnica, cvetića, mašnica i likova iz crtaća uvek su omiljeni među princezama svih uzrasta, pa tako uvek možete pronaći komade odeće sa ovim printovima.

Posetite neku od naših prodavnica ili naručite online uz svega par klikova, i osigurajte idealan poklon za svoju mezimicu, ili je prosto ponovite novom garderobom bez obzira na povod.