Bokserice za devojčice

Bokserice za devojčice napravljene od najfinijeg materijala i različitih, zanimljivih dezena omogućavaju koži devojčice da diše pri slobodnom kretanju. Ne propustite da pogledate našu ponudu i da vašoj devojčici pružiti celodnevni komfor još danas! Poručite online i sačekajte dostavu!

Bokserice za devojčice - namenjene su najosetljivijoj koži

Extreme Intimo bokserice za devojčice izrađene su od mekanog materijala koji prija i najosetljivjoj koži malene devojčice. Kvalitetan pamuk s malim procentom elastina čini ovaj dečiji veš čvrstim i udobnim.

Ove posebne dečije gaćice, koji će ona obožavati, nalaze se u okviru naše ponude donjeg veša za devojčice. Tu možete pronaći različite kolekcije i boje, a na vašoj devojčici je da se opredeli za boju i dezen koji će ukrašavati njen modni svet.

Bokserice za devojčice - dečije gaćice prilagođene svakoj devojčici

Naše bokserice za devojčice su popularne među našim damicama jer ovakav model prati oblik tela, pružajući devojčici udobnost pri kretanju, trčanju, skakutanju i igranju.

Pored bokserica za devojčice, veš koji je isto tako lagan i prijatan, a deo je našeg sadržajnog asortimana, jeste slip za devojčice.

Sve bokserice za devojčice specijalno namenjene nežnim damicama i njihovoj koži naći ćete pretraživanjem našeg sajta, gde možete poručiti dečije gaćice online ili obradovati vašu devojčicu kupovinom u našim Extreme Intimo prodavnicama! Tu smo da vas posavetujemo i pomognemo pri odabiru pravog modela i dezena!