Jednodelni kupaći za devojčice

Jednodelni kupaći za devojčice iz Extreme Intimo asortimana kombinuju stil, udobnost i veselu estetiku. Izrađeni od visokokvalitetnih materijala, ovi kupaći kostimi pružaju udobnost i podršku tokom svih vodenih aktivnosti. Istražite ponudu i odaberite model koji će upotpuniti njihovo letnje iskustvo!

E24K-54K113 , Jednodelni kupaći za devojčice
E24K-54K109 , Jednodelni kupaći za devojčice
E22K-54K105 , Jednodelni kupaći za devojčice
E22K-54K109 , Jednodelni kupaći za devojčice
E21K-54K105 , Jednodelni kupaći za devojčice
Dečiji ženski kupaći-jednodelni

Jednodelni kupaći kostimi za devojčice - neodoljivi dezeni i vrhunski kvalitet

Jednodelni kupaći kostimi za devojčice, sa potpisom Extreme Intimo brenda, su skrojeni od kombinacije pažljivo odabranih materijala, kako bi osigurali maksimalnu bezbednost i osećaj komfora.

Poliamid ostavlja jednodelni kupaći bez nabora i neravnina, a poseduje neupijajuća vlakna - što znači da će se svaki model brzo osušiti.

Poliamidska vlakna se uparuju sa elastinom, rastegljivim i flesibilnim materijalom mekog opipa, kako bi osećaj ugodnosti bio na najvišem nivou.

Na taj način, vaše dete će se osećati prijatno i lagodno tokom svakog načinjenog koraka.

Zahvaljujući specifičnoj kombinaciji kvalitetnih materijala, odeća neće izgubiti boju tokom pranja, niti oblik tokom dugotrajnog nošenja.

Naša dečija kolekcija obiluje različitim dezenima koji će sigurno oduševiti najmlađe. Od šarenih cvetnih printova do veselih animalnih motiva, imamo nešto za svačiji ukus.

Prilikom biranja veličine, uverite se da je model dovoljno pripijen, ali ne i previše zategnut, kako bi se osigurala udobnost i sloboda kretanja.

Imajte na umu da, pre nego što kupite kupaći za devojčice - jednodelni modeli nude veću pokretljivost, dok su dvodelni kupaći za devojčice praktičnija opcija.

Izaberite model iz Extreme Intimo ponude!

Bilo da su vam potrebne kupaće gaće za devojčice ili kompleti, u našem asortimanu ćete pronaći sve varijante!

Cena svakog modela je istaknuta na sajtu, a zavisi od veličine za koju se opredelite.

Istražite ponudu i odaberite savršen jednodelni kupaći kostim za devojčice!