Dvodelni kupaći za devojčice

Dvodelni kupaći kostimi za devojčice deo su našeg programa za plažu i savršeni su za vrele letnje dane. Dolaze u lepim i modernim dezenima i krojevima, te će svaka devojčica uživati u udobnosti i izgledu! Istražite naš asortiman i obradujte svoju devojčicu novim kupaćim!

E24K-54K111 , Dvodelni kupaći za devojčice
E21K-54K103 , Dečiji ženski kupaći-dvodelni
E21K-54K104 , Dečiji ženski kupaći-dvodelni
E19K-44K103 , Dečiji ženski kupaći-dvodelni

Dvodelni kupaći kostimi za devojčice

Tražite dvodelni kupaći za devojčice iz kog vaša devojčica neće izlaziti ovog leta?

Na pravom ste mestu!

Naši dečiji ženski kupaći kostimi su lepih i modernih krojeva, a odlikuje ih visok kvalitet izrade i bezbroj atraktivnih boja i dezena!

Dvodelni kupaći su mnogim devojčicama omiljeni zato što pružaju udobnost i omogućavaju detetu da se nesmetano kreće, pliva i u uživa u letnjim avanturama, a kupaće gaće za devojčice mogu se po potrebi i želji kombinovati sa različitim gornjim delovima što ih čini veoma praktičnim odevnim predmetom u letnjem periodu kada je neophodno da se kupaći redovno presvlači.

Za devojčice koje preferiraju jednostavnost i komfor tu su sportski kupaći, a dostupni su i modeli sa karnerima ili mašnicama.

Vesele boje i dezeni dvodelnih kupaćih za devojčice asociraju na toplo vreme i bezbrižnost, pozivajući na igru na plaži i uživanje u suncu!

Bikini za devojčice možete poručiti online

Bilo da je devojčica ljubitelj cvetića, tufni, prugica ili pak voli jednobojne svedenije modele, zasigurno ćete pronaći kupaći po njenojoj meri u Extreme Intimo asortimanu odeće za plažu!

Bez obzira da li preferirate bikini za devojčice ili pak neki klasični jednodelni kupaći za devojčice iz naše kolekcije, kvalitet i udobnost su zagarantovani!

Odaberite omiljeni letnji komad za devojčicu u našoj online prodavnici, ili nas posetite na nekom od prodajnih mesta širom zemlje!