Ženske helanke

Ženske helanke Extreme Intimo skrojene su od najkvalitetnijih materijala, a dizajnirane su tako da pružaju maksimalnu udobnost i prijatan osećaj tokom nošenja. U našu ponudu uključili smo sve vrste helanki: sportske helanke, odnosno helanke za fitnes i vežbanje, ali i pamučne helanke za žene za svaki dan. Istražite ponudu i pronađite ženske helanke po svojoj meri!

E23K-92D111 , Ženske helanke
Nisko kao 2.099,00 din.
E23K-92D111 , Ženske helanke
Nisko kao 2.099,00 din.
E22B-12D111 , Ženske helanke
Nisko kao 1.899,00 din.
E22B-12D109 , Ženske helanke
Nisko kao 2.199,00 din.
E22K-92D102 , Ženske helanke
Nisko kao 2.099,00 din.
E22K-92D102 , Ženske helanke
Nisko kao 1.619,00 din.
E21K-32D103 , Ženske helanke
Nisko kao 799,00 din.
E21K-12D104 , Ženske helanke
Nisko kao 539,00 din.
E18B-12D101 , Ženske helanke
Nisko kao 1.699,00 din.

Bilo da želite da pronađete idealne ženske helanke za trčanje,tri četvrt helanke, helanke sa trakama za stopala, elegantne crne helanke koje možete da nosite za svaku priliku ili helanke koje ćete nositi u intimi svog doma - one su deo Extreme Intimo ponude ženske odeće premium kvaliteta, pa ih kod nas uvek možete pronaći.

Ženske helanke - sinonim za udobnost

Pamučne i sportske helanke za žene iz naše linije pružaju maksimalnu udobnost tokom nošenja, a upravo komforan osećaj najvažnija je karakteristika kojom se vodimo prilikom kreiranja i osmišljavanja kolekcije. Extreme Intimo ženske helanke možete nositi tokom sportskih aktivnosti, rekreacije ili u bilo kojoj drugoj prilici.

Pamučne helanke za žene - nepogrešiv atraktivan dizajn

Osim udobnosti koju pružaju, ženske helanke iz naše linije dizajnirane su moderno i atraktivno, lepo ističući atribute prateći liniju tela.

Od klasičnih jednobojnih helanki, preko onih u zanimljivim dezenima i bojama, pa sve do helanki u najmodernijem ruhu - ženske helanke iz Extreme Intimo asortimana dizajnirane su neodoljivo i tako da lako mogu da se kombinuju sa drugim odevnim komadima, kao što su ženske majice i gornji deo ženske trenerke.

Ženske helanke - prodaja i cena

Naša ponuda ženskih helanki ima još jedan važan adut: veliku mogućnost izbora. U asortiman smo uključili sve modele koji mogu zatrebati svakoj savremenoj dami: sprotske helanke, klasične helanke, helanke za vežbanje, kao i mnoge druge modele.

Ženske helanke za trening - vežbajte sa stilom

Helanke za vežbanje i fitnes omiljen su izbor za odevanje za sportske prilike i rekreaciju mnogih savremenih dama. Zato sportske helanke za fitnes u našoj ponudi uvek dolaze u barem nekoliko modela, kako bi svaka žena pronašla baš one helanke koje su po njenom ukusu.

Helanke sa trakama za stopala - praktičan izbor

Osim sportskih helanki, u našoj ponudi možete pronaći jednostavne pamučne helanke sa stopom. Helanke sa petom mogu se kombinovati sa ostalim odevnim komadima na najrazličitije načine, pa su pogodne za nošenje u svim prilikama.

Pogledajte Extreme Intimo kolekciju i pronađite helanke za sebe. Obezbediće vam komfor u svakoj prilici!