Ženske helanke

Ženske helanke Extreme Intimo skrojene su od najkvalitetnijih materijala i finog prirodnog pamuka, a dizajnirane tako da nežno prianjaju uz kožu, pa pružaju maksimalnu udobnost i prijatan osećaj tokom nošenja. U našu ponudu uključili smo sve vrste helanki: sportske helanke, odnosno helanke za fitnes i vežbanje, ali i pamučne helanke za žene za svaki dan i svaku priliku. Helanke iz našeg asortimana divno naglašavaju obline i nežno prianjaju na kožu prateći liniju tela. Istražite ponudu i pronađite helanke po svojoj meri!

E22B-12D111 , Ženske helanke
Nisko kao 1.899,00 din.
E22B-12D109 , Ženske helanke
Nisko kao 2.199,00 din.
E22K-92D102 , Ženske helanke
Nisko kao 2.099,00 din.
E22K-92D102 , Ženske helanke
Nisko kao 1.799,00 din.
E22K-12D118 , Ženske helanke
Nisko kao 1.440,00 din.
E22K-12D116 , Ženske helanke
Nisko kao 720,00 din.
E21K-32D103 , Ženske helanke
Nisko kao 799,00 din.
E21K-22D103 , Ženske helanke
Nisko kao 479,00 din.
E21K-12D102 , Ženske helanke
Nisko kao 999,00 din.
E21K-12D104 , Ženske helanke
Nisko kao 599,00 din.
E21K-12D103 , Ženske helanke
Nisko kao 799,00 din.
E18B-12D101 , Ženske helanke
Nisko kao 1.699,00 din.

Bilo da želite da pronađete idealne ženske helanke za trčanje, biciklističke helanke, elegantne crne helanke koje možete da nosite za svaku priliku ili helanke koje ćete nositi u intimi svog doma - one su deo Extreme intimo ponude ženske odeće premium kvaliteta, pa ih kod nas uvek možete pronaći. Udobnost, komfor i dugotrajnost, odlike su o kojima posebno vodimo računa, što su i glavni atributi naše kolekcije ženske odeće.

Ženske helanke - sinonim za udobnost

Helanke za žene iz naše linije pružaju maksimalnu udobnost tokom nošenja, a upravo komforan osećaj najvažnija je karakteristika kojom se vodimo prilikom kreiranja i osmišljavanja kolekcije. Helanke možete nositi tokom sportskih aktivnosti, rekreacije ili u bilo kojoj drugoj prilici. 

Udobne helanke za žene iz Extreme intimo kolekcije omiljene su damama koje obožavaju da obezbede sebi komfor u danima ispunjenim ležernim ili sportskim aktivnostima. 

Helanke za žene - nepogrešiv atraktivan dizajn 

Osim udobnosti koju pružaju, ženske helanke iz naše linije dizajnirane su moderno i atraktivno, lepo ističući atribute i prateći liniju tela. Nežno prianjaju uz kožu, a svakim svojim šavom laskaju ženskoj figuri.  

Od klasičnih jednobojnih helanki, preko onih u zanimljivim dezenima i bojama, pa sve do helanki u najmodernijem ruhu - sve helanke iz Extreme Intimo asortimana dizajnirane su neodoljivo i tako da lako mogu da se kombinuju sa drugim odevnim komadima, kao što su ženske majice i gornji deo ženske trenerke.

Neodoljive helanke za žene - veliki izbor helanki

Naša ponuda ženskih helanki ima još jedan važan adut: veliku mogućnost izbora. U asortiman smo uključili sve modele koji mogu zatrebati svakoj savremenoj dami: sprotske helanke, klasične helanke, helanke za vežbanje, kao i mnoge druge modele.

Sportske helanke za fitnes - vežbajte sa stilom

Biciklističke helanke, odnosno helanke za vežbanje i fitnes omiljen su izbor za odevanje za sportske prilike i rekreaciju mnogih savremenih dama. Zato sportske helanke za fitnes u našoj ponudi uvek dolaze u barem nekoliko modela, kako bi svaka žena pronašla baš one helanke koje su po njenom ukusu. 

Ženske helanke za sve prilike - klasičan izbor

Osim sportskih helanki, jednostavne pamučne helanke, jednobojne helanke takođe se uvek mogu pronaći u našoj ponudi. One se mogu kombinovati sa ostalim odevnim komadima na najrazličitije načine, pa su pogodne za nošenje u svim prilikama. 

Bilo da u klasičnim helankama uživate samo tokom najležernijih prilika ili ih rado kombinujete sa tunikama, haljinama i drugim odevnim komadima - u našem asortimanu pronaći ćete savršene helanke za svaku priliku.

Pogledajte Extreme Intimo kolekciju i pronađite helanke za sebe. Obezbediće vam komfor u svakoj prilici!