Ženski veš kompleti - multi pack

Multi pack kompleti su praktičan izbor, ukoliko želite da obogatite svoju fioku novim donjim vešom sa samo jednom kupovinom. Basic komade donjeg veša smo spojili u multi pack i udobne, pamučne komade sjedinili kako bismo olakšali Vašu kupovinu! Istražite asortiman i odaberite komplet donjeg veša po svojoj meri!

E15B-12Y106 , Ženske slip gaćice 3/1
Nisko kao 1.499,00 din.
E15B-12Y103 , Ženske slip gaćice 3/1
Nisko kao 1.599,00 din.
E15B-12Y105 , Ženske slip gaćice
Nisko kao 1.499,00 din.

Komplet slip gaćica je potreban svakoj modernoj ženi koja nema mnogo vremena za potragu donjeg veša. Takva kupovina do sada je dugo trajala, a završavala se sa po nekoliko različitih pari donjeg veša. Ženski multi pack zato je odlično rešenje, a kao i sve iz Extreme Intimo ponude - skrojen je prema standardima premium kvaliteta.

Praktični i udobni kompleti gaćica

Ženski multi pack-ovi omogućavaju Vam da od jednom kupite više pari slip gaćica. Vrlo su praktični, a njihov jednostavan dizajn daje im i mogućnost za često i dugo nošenje i upotrebu. Kvalitet je neupitan, pa je nesumnjivo da ćete dugo uživati u nošenju komada ženskog donjeg veša iz ovih kompleta.

Udoban i lep ženski multi pack za sve prilike

Ženski kompleti donjeg veša izrađeni su od najkvalitetnijeg pamuka, a dodato im je samo malo elastina kako bi se dodatno povećala rastegljivost i udobnost već komfornih gaćica.

Jednostavan i sveden dizajn omogućava vam da nosite veš iz multipack-a u svakoj prilici, a izborom basic boja učinili smo veš jednostavnim za uklapanje sa brushalterom i garderobom, pa ovaj problem ostaje deo prošlosti. Opredelite se za kvalitet i odaberite Extreme Intimo multi pack komplet po svojoj meri.