Ženski veš multi pack

Ženski veš multi pack Extreme Intimo je vrlo praktičan i kvalitetan. Odličan je način da obogatite svoju fioku novim donjim vešom sa samo jednom kupovinom. Basic komade donjeg veša smo spojili u multi pack i udobne, pamučne komade sjedinili kako bismo olakšali Vašu kupovinu! Istražite asortiman i odaberite komplet donjeg veša po svojoj meri!

E15B-12Y106 , Ženski slip 3/1
Nisko kao 1.499,00 din.
E15B-12Y103 , Ženski slip 3/1
Nisko kao 1.599,00 din.
E15B-12Y105 , Ženski slip
Nisko kao 1.499,00 din.

Ženski veš kompleti su koji su potrebni svakoj modernoj ženi koja nema mnogo vremena za potragu donjeg veša. Takva kupovina do sada je dugo trajala, a završavala se sa po nekoliko različitih pari donjeg veša. Ženski multi pack zato je odlično rešenje, a kao i sve iz Extreme Intimo ponude - skrojen je prema standardima premium kvaliteta

Ženski veš kompleti - praktični i nosivi

Ženski multi pack-ovi omogućavaju Vam da od jednom kupite više pari donjeg veša, pa su vrlo praktični, a njihov jednostavan dizajn daje im i mogućnost za često i dugo nošenje i upotrebu. Kvalitet je neupitan, pa je nesumnjivo da ćete dugo uživati u nošenju komada ženskog donjeg veša iz ovih kompleta.

Udoban i lep ženski multi pack za sve prilike

Ženski kompleti donjeg veša izrađeni su od najkvalitetnijeg pamuka, a dodato im je samo malo elastina kako bi se dodatno povećala rastegljivost i udobnost već komfornih gaćica. 

Jednostavan i sveden dizajn omogućava vam da nosite veš iz multipack-a u svakoj prilici, a izborom basic boja učinili smo veš jednostavnim za uklapanje sa brushalterom i garderobom, pa ovaj problem ostaje deo prošlosti. Opredelite se za kvalitet i odaberite Extreme Intimo multi pack komplet po svojoj meri.