Nazuvice za dečake

Dečije čarape za dečake iz Extreme Intimo asortimana su većinski izrađene od najfinijeg pamuka, sa malim udelom drugih materijala koji čarapu čine prijatnijom i udobnijom za nošenje. Kvalitetni pamuk koji koristimo je najbolja garancija kvaliteta, pa se čarape iz naše linije za dečake neće tako lako pohabati. U našoj ponudi pronaći ćete veliki broj modela i dezena čarapa. Pogledajte nazuvice i sokne za dečake i odaberite omiljeni par!

E24T-23C102 , Dečije muške nazuvice
Nisko kao 231,00 din. Regularna cena 289,00 din.
E24T-23C101 , Dečije muške nazuvice
Nisko kao 231,00 din. Regularna cena 289,00 din.
E23T-23C103 , Dečije muške nazuvice
Nisko kao 195,00 din.
E23T-23C101 , Dečije muške nazuvice
Nisko kao 263,00 din.
E23T-13C102 , Dečije muške nazuvice
Nisko kao 230,00 din.
E17T-13C101 , Dečije muške nazuvice
Nisko kao 269,00 din.

Dečije čarape za dečake iz naše ponude spajaju vrhunski kvalitet materijala i moderan dizajn. Prozračnost materijala i elastičnost čarape stvaraju prijatan osećaj tokom celog dana, bez neprijatnog zatezanja. Pamuk je materijal na koji i najosetljivija koža odlično reaguje, a kada se spoji sa našim vrhunskim dizajnom - uvereni smo da će dečak biti prezadovoljan svojim Extreme Intimo čarapama.

Čarape za dečake kao poklon

Dečije čarape sa zanimljivim dezenima su uvek odličan izbor za poklon, ili dodatak uz poklon, pa nekom posebnom dečaku možete pokloniti upravo par Extreme Intimo čarapa. Mekani pamuk je odgovaran za postojanost kvaliteta, pa prijatan osećaj u čarapama ne nestaje ni nakon velikog broja pranja i puno nošenja.

Dečije čarape za dečake - širok asortiman

Extreme Intimo čarape ne spadaju u red onih koje se lako cepaju, pa su ovi modeli vrlo izdržljivi za vreme treninga, igre ili bilo koje druge aktivnosti u kojoj dečaci uživaju.  Osim toga, naš asortiman čarapa je vrlo širok i podrazumeva različite krojeve čarapa za dečake - nazuvice i sokne, pogodne za različite prilike. 

Nazuvice za dečake - idealni modeli za leto i sport

Nazuvice za dečake idealne su sa sportske i rekreativne prilike, kao i za nošenje tokom letnje sezone, odnosno vrelih temperatura. Odlično se slažu uz patike i pružaju maksimalnu udobnost i prijatan osećaj tokom nošenja. Nazuvice su potrebne u svakom dečačkom garderoberu i predstavljaju klasičan izbor sa kojim nema greške. 

Sokne za dečake - raznovrsni modeli za svakog dečaka

Sokne za dečake takođe su klasičan asesoar koji je potreban svakom mališanu. U našoj kolekciji imamo sokne za dečake izrađene od najprijatnijih materijala, a većinski je u pitanju fini pamuk, kome se dodaje samo niski procenat drugih materijala, kako bi se dobila ultimativno dobra kombinacija. 

Čarape za dečake iz Extreme Intimo asortimana će udovoljiti i njihovim roditeljima, koji za svoje dete biraju samo najkvalitetnije materijale, ali i dečacima koji prednost daju simpatičnim printovima i omiljenim bojama. Poklonite im najkvalitetnije Extreme Intimo čarape za dečake za svakodnevnu udobnost i prijatan osećaj!