Šorcevi za dečake

Pidžame za dečake i dečiji bademantili iz Extreme Intimo asortimana poznate su po krojevima od najfinijih materijala, nežnih prema koži i prijatnih za nošenje.  Stvari za spavanje za dečake uvek dizajniramo tako da osim komfora koji pružaju budu i estetski dopadljive mališanima, te da uživaju u njihovom nošenju. 

Vrhunski kvalitet, toplota i komfor koji imaju naše pidžame za dečake, kao i bademantili, uklopljeni su uz zanimljiv i atraktivan dizajn za najmlađe. Naš autentičan pristup izrade kog se držimo prilikom dizajniranja dečije pidžame, kao  i raznovrstan izbor koji nudimo, ono su što nas izdvaja na tržištu. Pogledajte noćnu liniju za dečake koju smo pripremili za vaše najmlađe i obradujte dragog mališana.

E24K-23D101 , Dečiji muški šorts
Nisko kao 959,00 din. Regularna cena 1.199,00 din.
E23K-23D101 , Dečiji muški šorts
Nisko kao 719,00 din.
E21K-53D103 , Dečiji muški šorts
Nisko kao 549,00 din.

Extreme Intimo dečiji program za spavanje odlikuje premium kvalitet. Tkanine koje koristimo za izradu dečije pidžame za dečake i za bademantil za dečake su po sastavu prirodne, prijatne i veoma nežne za dečiju kožu. Bogat i raznovrstan dizajn pidžama za dečake i dečijih bademantila je ono što će vas privući na prvi pogled, a njihov opipljiv kvalitet će omogućiti mališanima nežan i prijatan dodir prilikom nošenja.

Širok asortiman bademantila i pidžama za dečake

Iako najviše pažnje posvećujemo kvalitetu izrade i materijalima, ne zapostavljamo ni estetiku, pa je program za spavanje za dečake obojen jarkim bojama i unikatnim dezenima. Uz puno zanimljivih šara, veselih dezena i boja, naše pidžame za dečake, kao i bademantili, dizajnirani su s puno pažnje i ljubavi. Tako će mališani obožavati da provode vreme ušuškani u naš mekani program za spavanje.

Udobne pidžame za dečake za mirne snove

Pidžame za dečake iz naše ponude skrojene su od najfinijeg materijala koji prija i najnežnijoj dečijoj koži. Dečija pidžama tu je da dečaku obezbedi slatke, udobne i prijatne snove.  Pidžame za dečake iz našeg asortimana dizajnirane su tako da nežno prianjaju uz kožu dečaka i pružaju mu maksimalnu udbonost. 

Extreme Intimo pidžame za dečake odlikuje i premium kvalitet. Možete biti sigurni da će pidžama za dečaka ostati “kao nova” i posle mnoštva pranja. Zanimljive, dečačke boje i interesantni motivi ono su što ih čini omiljenim i rado nošenim, te predstavljaju i idealan poklon za dečaka. 

Dečiji bademantili za dečake vrhunskog kvaliteta

Bademantili za dečake iz naše kolekcije odlikuju se vrhunskim kvalitetom i neprikosnovenom udobnošću koja je njihov veliki adut. Dečaci obožavaju bademantile, a naši su izrađeni od najfinijih materijala koji prijaju i najnežnijoj dečijoj koži.

Za decu koja rastu, kvalitet sna je veoma važan, a uz naše pidžame za dečake i dečije bademantile, san će biti još mirniji i slađi. Odaberite pidžame za dečake i bademantile za dečake iz Extreme Intimo dečijeg programa za spavanje i ulepšajte odmor i kvalitet snova Vaših mališana!