Muške majice dugih rukava

Muške majice dugih rukava Extreme Intimo su pamučnog sastava, koji odlično prija koži i ostavlja prijatan osećaj tokom celog dana. Pogodne su za svakodnevno nošenje, a muškarci ih posebno vole jer su odlična barijera između grubih materijala zimske garderobe i kože koja zahteva nežniju tkaninu. Istražite našu ponudu i odaberite majice po svojoj meri!

E15B-11U102 , Muška potkošulja
Nisko kao 799,00 din.
E15B-11N101 , Muška majica
Nisko kao 699,00 din.
E15B-11U101 , Muška potkošulja
Nisko kao 749,00 din. Regularna cena 1.499,00 din.
E15B-11U101 , Muška potkošulja
Nisko kao 1.999,00 din.
E15B-11U101 , Muška potkošulja
Nisko kao 749,00 din.

Muške majice dugih rukava su vrlo praktične za vreme zimskih dana, ali i u svim onim prilikama kada je udobnost sve što zahtevate od garderobe. Pogodne su tokom hladnih dana za nošenje ispod zimske garderobe, ali i za kućne uslove kada vam odelo i košulje nisu potrebni. 

Pamučne muške majice na duge rukave za lagodan osećaj

Pamuk nije bez razloga jedan od najfinijih prirodnih materijala, jer  na njega i najosetljivija koža reaguje na pozitivan način. Extreme Intimo muške majice na dug rukav fino prianjanju uz telo, ne stvarajući pri tom zatezanje ili neprijatnosti. Materijal i kroj su omogućili njihovo nošenje ispod drugih odevnih komada, tako da se naše majice neće ocrtavati ispod zimskih džempera. 

Različiti dezeni i boje majica 

Dostupno je više dezena i boja, pa možete birati nijanse koje su u skladu sa drugim odevnim komadima. Muška majica može biti i odličan poklon za jaču polovinu, jer su pamučne, mekane i udobne stvari uvek lep znak pažnje. Poklonite posebnom muškarcu neki model Extreme Intimo muške majice, i obradujte ga na najnežniji način!