Muški šorcevi za kupanje

Muški šorcevi za kupanje odličnog kvaliteta i atraktivnog dizajna su sastavni deo Extreme Intimo letnjeg asortimana. Bilo da ste ljubitelj sofisticiranih jednobojnih modela ili težite da se izdvojite šarenim i upečatljivim dezenima, naša paleta sadrži sve! Istraži ponudu i poruči muški šorc za kupanje!

E24K-51K109 , Muški šorts za kupanje
Nisko kao 3.499,00 din.
E24K-51K108 , Muški šorts za kupanje
Nisko kao 3.499,00 din.
E24K-51K106 , Muški šorts za kupanje
Nisko kao 3.499,00 din.
E24K-51K105 , Muški šorts za kupanje
Nisko kao 3.499,00 din.
Nisko kao 3.699,00 din.
Nisko kao 3.199,00 din.
E21K-51K108 , Muški kupaći šorts
Nisko kao 2.079,00 din.

Šorc za kupanje - za makismalnu udobnost

Šorc za kupanje je nepogrešiv odabir za one koji vrednuju komfor i praktičnost!

Muški šortsevi za kupanje savršeno se prianjaju uz telo, dok istovremeno ne sputavaju kretanje i ne zatežu intimnu regiju. Na ovaj način možete rasterećeno uživati u plivanju, boravku na plaži i letnjim aktivnostima.

Svaki muški šorts za kupanje iz naše kolekcije je satkan od pažljivo izabranih materijala, koji se brzo suše i pogoduju koži.

Muški kupaći šorcevi i ostali Extreme Intimo modeli kupaćih gaća

Bilo da ste ljubitelj jednobojnog dizajna ili zanimljivih printova, kod nas ćete pronaći šorc za kupanje odgovarajućeg dizajna.

Ukoliko preferirate uže modele, iz naše ponude možete odabrati i muške kupaće bokserice, koje pružaju potrebnu podršku i ne ograničavaju kretanje, kao i muški kupaći slip, za veću sigurnost - izbor je na vama!

Muški šorc za kupanje - cena i online prodaja

Vaš savršen muški kupaći šorc se nalazi u našem letnjem asortimanu!

Bilo da preferirate šorts za plivanje ili ležernije modele, budite uvereni da ćete kod nas pronaći šorc za kupanje koji će zadovoljiti svaki vaš kriterijum.

Kupovina putem Extreme Intimo online platforme je jednostavna, brza i pouzdana, a potrebno je samo da odaberete šorc za kupanje, ubacite ga u korpu i popunite podatke za isporuku.

Dostava je dostupna na teritoriji cele Srbije, tako da muški kupaći šorc možete očekivati ispred kućnog praga u brzom roku.

Naravno, možete nas posetiti i u obližnjoj prodavnici, a naše profesionalno osoblje će vam rado pomoći da odaberete odgovarajući muški kupaći šorc!