Ženski topovi

Ženske majice iz našeg asortimana ispunjavaju najviše kriterijume udobnosti i kvaliteta. Uz izradu od finih prirodnih materijala poput pamuka, naše majice propraćene su modernim dizajnom, kako bi se svaka savremena žena tokom njenog nošenja osećala komforno i atraktivno. 

Majice na bretele, kratke ili duge rukave - pronaći ćete sve modele. Naše majice budu kvalitetne i nosive, što će svaku damu koja ih nosi učiniti zadovoljnom.

E23K-132G102 , Ženski top
Nisko kao 900,00 din.
E23K-62A104 , Ženska majica
Nisko kao 1.079,00 din.

Extreme Intimo majice odlikuje premium kvalitet i raznovrstan izbor. Kao i kod muških majica, materijali koje koristimo za izradu ženskih majici su po svom sastavu prirodni uz dodatak elastina kako bi se povećala rastegljivost i omogućila maksimalna udobnost pri nošenju. Pogledajte različite modele ženskih majici iz naše ponude i izaberite onu koja odgovara svim vašim potrebama i željama.

Ženske majice različitih krojeva i dezena

Naše majice za žene obuhvataju odevne komade napravljene od prijatnih i finih materijala po kojima smo prepoznatljivi. Spoj vanvremenskog kvaliteta, savremenog dizajna i modernog kroja čini Extreme Intimo majice za žene idealnim za svaku priliku. 

Pamučne majice dizajnirane tako da lepo ističu figuru, posebno naglašavajući atribute uz Extreme Intimo su moguće U našu ponudu uključili smo najrazličitije modele majica za žene, pa ovde možete pronaći idealnu majicu za svaku priliku.

Kod nas ćete naći moderne jednobojne majice kratkih rukava, ženske sportske majice, pamučne potkošulje sa zanimljivim detaljima, kao i atraktivne pamučne sa printom.

Pamučne ženske majice na bretele za svaki dan

Ženske majice na bretele obavezan su deo garderobera svake moderne žene. Majice na bretele u vidu potkošulje, ali i majice na bretele koje su obrubljene čipkom i one jednostavne, koje se mogu nositi za svaku priliku, uvek su deo našeg asortimana. 

Ženske majice na kratke rukave

Ženske majice na kratke rukave mogu se nositi za najrazličitije prilike, a svaka žena ih ima u barem nekoliko modela. Od majici na kratke rukave za spavanje, pa do onih koje se mogu nositi svakog dana i u svakoj prilici - sigurno su vam potrebne. Upravo zato smo najrazličitije ženske pamučne majice na kratke rukave uključili i u našu ponudu. 

Sportske majice za žene

Sport i rekreacija zaslužuju poseban odeljak u garderoberu svake dame. Odeća za trening morala bi da bude što komfornija i kvalitetnija, a upravo su to glavni aduti ženske sportske garderobe iz našeg asortimana. 

Sportske majice za žene odlikuju se dizajnom premium kvaliteta, a u našoj ponudi pronaći ćete najrazličitije modele majici za žene za sport i rekreaciju, koje pružaju prijatan osećaj i maksimalnu udobnost tokom sportskih aktivnosti.

Majice na duge rukave

Za hladne dane, tu su najrazličitiji modeli majici na duge rukave. Satkane od najfinijih materijala, pružiće vam maksimalan komfor i udobnost tokom nošenja. Prijatan osećaj na koži, uz atraktivan dizajn, glavni su aduti kojima se majice na duge rukave mogu pohvaliti. Lako se kombinuju sa drugim odevnim komadima. 

Izaberite Extreme Intimo majicu po meri za sebe, ili obradujte Vama dragu osobu atraktivnim i kvalitetnim poklonom.