Ženski kombinezoni

Ženski kombinezoni jedan su od najpraktičnijih komada odeće koji treba da nađu svoje mesto u ormaru svake savremene žene. Kako bismo odgovorili na sve vaše potrebe, u našoj ponudi su kombinezoni visokog kvaliteta i udobnosti sjajne estetske završnice. Istražite našu ponudu i odaberite komforan ženski kombinezon u kome ćete zablistati gde god da se pojavite!

E23K-52E122 , Ženski kombinezon
Nisko kao 2.000,00 din.
E22K-62E102 , Ženski kombinezon
Nisko kao 1.079,00 din.
E22K-52E110 , Ženski kombinezon
Nisko kao 2.159,00 din.

Ženski kombinezoni visoke udobnosti i kvaliteta

Tokom izrade ženske odeće prioritet nam je pre svega kvalitet, a potom i sjajna estetska završnica koja će učiniti da se u svakom trenutku osećate odlično u svojoj koži - gde god da ste se zaputile. 

Ni za ženske kombinezone nismo odustali od prioriteta, te možete biti sigurne da ćete uživati noseći ih. Prijatni i kvalitetni materijali, kao što je viskoza učiniće da vam ni vrelo leto i visoke temperature ne mogu ništa, a prijatnost tokom nošenja je zagarantovana. 

Kombinezoni - ženski modeli za sve prilike

Bilo da vam je potrebna odeća za svaki dan ili posebne prilike, ženski kombinezoni iz naše palete proizvoda su rešenje za vas. 

Vreli letnji dani biće znatno prijatniji kada odenete ženski kombinezon od 100 % viskoze, a za nešto hladnije dane, ispod njega možete obući udobnu pamučnu majicu i spremne ste za bilo koju aktivnosti. 

Nudimo jednostavne modele, ali i dezene koji će vam pomoći da istaknete svoju jedinstvenost u svim prilikama. Uz jednostavne papuče, ili sandale i omiljeni aksesoar - postižete pun pogodak uz samo jedan komad odeće i to je jedna od najvećih prednosti kombinezona. 

Ne morate da birate ženske trenerke, suknje, haljine i letnje pantalone, dovoljno je da uskoćite u prijatan ženski kombinezon iz naše ponude i spremne ste za najrazličitije aktivnosti!

Istražite Extreme Intimo online asortiman i poručite željeni model u nekoliko klikova, ili nas posetite na nekoj od brojnih lokacija širom Srbije i osetite čari kupovine uživo!