Jednodelni kupaći

Budite ovog leta pune samopouzdanja uz jednodelni kupaći kostim, koji će vam u svakom trenutku pružiti podršku i udobnost. Odaberite jednodelni kupaći kostim, iz Extreme Intimo ponude, koji će dorineti da se osećate atraktivno i glamurozno na plaži!

E23K-62K101 , Ženski jednodelni kupaći
Nisko kao 3.000,00 din.
E23K-52K148 , Ženski jednodelni kupaći
Nisko kao 3.299,00 din.
E23K-52K132 , Ženski jednodelni kupaći
Nisko kao 2.200,00 din.
E22K-52K180 , Ženski jednodelni kupaći
Nisko kao 2.200,00 din.
E23K-52K103 , Ženski jednodelni kupaći
Nisko kao 3.849,00 din.
E22K-52K155 , Ženski kupaći kostim-jednodelni
E22K-52K138 , Ženski kupaći kostim-jednodelni
E22K-52K161 , Ženski kupaći kostim-jednodelni
E22K-52K101 , Ženski kupaći kostim-jednodelni

Ženski jednodelni kupaći kostimi dolaze u više modela

Ženski jednodelni kupaći kostimi su u poslednjim godinama doživeli ogromnu popularnost, a za to je zaslužan njihov veliki potencijal izražen u dizajnu i praktičnosti komada.

Extreme Intimo modeli jednodelnih kupaćih vrlo lepo stoje svim figurama, a pritom su neodoljivi zbog jedinstvenog dizajna.

Spojili smo najbolje karakteristike više varijanti u kojima dolaze ženski kupaći kostimi, u jedan univerzalno savršen tip, pogodan za sve ženske figure, bez obzira na godine!

Treba napomenuti da su ženski jednodelni kupaći kostimi zbog svog praktičnog kroja nosivi u najrazličitijim prilikama - od opuštajućeg dana na plaži ili na bazenu, do aktivnog dana, na primer u akva parku.

Jednodelni kupaći za žene modernog dizajna

Mnogim ženama kupaći gornji deo predstavlja pravi izazov za pronalaženje i uklapanje sa donjim delom. Treba napomenuti da ni ženski kupaći donji deo nije jednostavno odabrati, jer su modeli osmišljeni tako da pružaju različite nivoe pokrivenosti!

Uzeli smo to u obzir prilikom dizajniranja, zbog čega će naši ženski jednodelni kupaći kostimi zadovoljiti svaki od vaših kriterijuma!

Dodatno, uz kvalitetne elastične materijale dimenzije torza ne bi trebale da predstavljaju problem i omogućena je ista količina podrške i udobnosti bez obzira na građu tela.

Pronađite još danas za sebe idealan kupaći, poručite ga online ili posetite neko od naših prodajnih mesta.

Uverite se zašto se naši ženski jednodelni kupaći kostimi nose više sezona, a daćemo vam nagoveštaj - ne izlaze iz mode!