Odeća

Ženske trenerke, helanke i druga ženska garderoba  iz našeg asortimana odlikuje se premijum kvalitetom i pažljivo osmišljenim dizajnom, kao i brižno probranim materijalima za izradu. Krojena je sa jednom namerom: da predstavi jedinstveni spoj lepote i udobnosti, a tu nameru uspešno i ostvaruje. Pogledajte Extreme Intimo asortiman ženske odeće i odaberite komade po želji. Nosićete ih s uživanjem!

Filter

Stavke 1 - 12 od 57

Postavi uzlazno pravilo
 1. Nisko kao 2.099,00 din.
 2. Nisko kao 2.399,00 din.
 3. Nisko kao 2.699,00 din.
 4. Nisko kao 2.099,00 din.
 5. Nisko kao 2.699,00 din.
 6. Nisko kao 2.399,00 din.
 7. Nisko kao 1.999,00 din.
 8. Nisko kao 2.999,00 din.
 9. Nisko kao 1.999,00 din.
 10. Nisko kao 2.399,00 din.
 11. E21K-82Q101

  Ženski prsluk

  Nisko kao 1.999,00 din.
 12. E21K-102D105

  Ženske pantalone

  Nisko kao 2.999,00 din.

Stavke 1 - 12 od 57

Postavi uzlazno pravilo

Ženska garderoba iz naše kolekcije krojena je od prijatnih meterijala, najčešće najfinijeg pamuka, pa je nežna na dodir i komforna za nošenje. Dizajnirana je tako da lepo prianja uz figuru, ili nežno pada, a uvek uz praćenje najnovijih modnih trendova.  

Ženske trenerke, duksevi, ženske helanke, kao i ženski bodi, šortsevi, suknje i haljine, deo su naše Extreme intimo ponude udobne ženske odeće premijum kvaliteta. Udobnost, komfor i dugotrajnost odlike su o kojima posebno vodimo računa, što su i glavni atributi naše kolekcije ženske odeće.

Praktična i višenamenska ženska garderoba od prirodnih materijala

Za vas iz meseca u mesec i iz sezone u sezonu dizajniramo kolekciju ženske odeće kojoj je najvažnija svrha pružanje maksimalne udobnosti tokom svakodnevnog nošenja. 

Našu odeću možete nositi i tokom sportskih aktivnosti, rekreacije ili u bilo kojoj drugoj prilici. Ležerne i udobne ženske trenerke i ženske helanke iz Extreme intimo kolekcije omiljene su damama koje obožavaju da obezbede sebi komfor u danima praćenim rekreativnim ili sportskim aktivnostima, dok su haljine, suknje, bodiji i šortsevi iz našeg asortimana omiljeni odevni komadi tokom vrelih letnjih dana.

Zašto je važno opremiti se kvalitetnom i udobnom garderobom?

Kvalitetna i udobna ženska garderoba je imperativ modernog vremena i brzog tempa života, čime se vodimo dok kreiramo naše kolekcije. Extreme Intimo ženska odeća je napravljena je od izvrsnih, prirodnih materijala, što omogućava da je nosite svakog dana, u ma kojoj prilici. Pamučna odeća za žene iz našeg asortimana, kao i ženska garderoba od drugih, prijatnih materijala, pruža vam lagodan osećaj tokom svakodnevice, kao i lep izgled. 

Ženska garderoba - široka ponuda i raznovrstan izbor

Svakog meseca za vas imamo nove komade udobne ženske garderobe, dizajnirane prema najsvežijim modnim trendovima i vašim potrebama, kao i prema potrebama same sezone u kojoj se nalazimo. 

Ženske trenerke, duksevi i helanke za maksimalni komfor

Ženske trenerke, duksevi, kao i ženske helanke, skrojene su od najprijatnijih materijala, koji će vam pružiti baš onakvu udobnost kakvu očekujete od ovih ležarnih odevnih komada.

Dok ženske helanke divno naglašavaju obline i nežno prianjaju na kožu prateći liniju tela, trenerke za žene idealne su za dame koje preferiraju šire krojeve, ali i za najrazličitije sportske i rekreativne aktivnosti. Pamučne helanke i trenerke, osim maksimalne udobnosti, pružaju i sjajan izgled i idealno stoje svakoj ženskoj figuri. 

Ženski šortsevi, bermude, haljine i suknje - idealni za vrele letnje dane

U letnjoj sezoni za vas uvek dizajniramo komade koji su prijatni za nošenje i tokom najvrelijih, letnjih dana. Ženske bermude i šortsevi lako se mogu kombinovati sa drugim komadima i tako biti pogodni za nošenje za najrazličitije prilike i stilove. 

Kada su u pitanju haljine i suknje, Extreme Intimo ih uvek dizajnira tako da nose idealnu notu ženstvenosti i prave savršen kompromis sa komoforom. Prirodni materijali koje biramo za vas tu su da pruže udobnost, a lep dizajn je tu radi estetike koju nikad ne ostavimo u drugom planu! 

Pogledajte Extreme Intimo kolekciju garderobe za žene i odaberite komade koji će Vam obezbediti udobnost u svakoj prilici.