Kupaći za devojčice

Kupaći za devojčice su deo našeg programa za plažu, a odlikuju ih vesele boje i raznovrsni motivi pogodni za vrele letnje dane. Modeli variraju od klasičnih, pa do neobičnih krojeva uz čiju pomoć svaka devojčica može da izgradi svoj stil i na plaži. Pogledajte naš asortiman i odaberite model kupaćeg za devojčicu po svom ukusu!

-46%
Nisko kao 1.727,00 din. Regularna cena 3.199,00 din.
-28%
Nisko kao 1.943,00 din. Regularna cena 2.699,00 din.
-28%
Nisko kao 1.943,00 din. Regularna cena 2.699,00 din.
-28%
Nisko kao 1.151,00 din. Regularna cena 1.599,00 din.
-55%
Nisko kao 1.440,00 din. Regularna cena 3.199,00 din.
-46%
Nisko kao 1.673,00 din. Regularna cena 3.099,00 din.
-46%
Nisko kao 1.835,00 din. Regularna cena 3.399,00 din.
-37%
Nisko kao 1.007,00 din. Regularna cena 1.599,00 din.
Outlet
Outlet
Outlet
Outlet
Outlet
Outlet
Outlet

Ovi kupaći za devojčice ulepšavaju vrele letnje dane

Kupaći za devojčice su tu da uvesele letnje dane princezama. Za naše najmlađe dame pripremili smo simpatične dezene i jarke boje u kojima će uživati na plaži ili obliženjem bazenu! 

Uz ove kostime za devojčice, one će se lako rashladiti, napraviti svoje prve plivačke zamahe ili uživati ispod suncobrana ispijajući omiljeni sokić!  Naši modeli dečijih kupaćih kostima su izrađeni od kvalitetnih materijala, koji ih čine izuzetno ugodnim za nošenje i devojčici pružaju maksimalni komfor i slobodu pokreta. 

Udobni kupaći kostimi za devojčice - širok izbor

Za vreo boravak na plaži najvažnija je udobnost kupaćeg kostima, a naši modeli su rađeni upravo prema ovom kriterijumu. Pravljeni su od materijala koji izuzetno prijaju telu i odgovara uslovima koji vladaju na plaži, što će vašoj devojčici omogućiti nesmetano uživanje na suncu. 

Najkvalitetniji materijali su ujedno i najvažnija odlika koju kupaći kostimi za devojčice, i asortiman stvari za devojčice generalno, iz naše ponude poseduju, zbog čega su najbolji izbor koji možete napraviti za svoju mališanku. 

Svaka od njih ima sopstvenu zamisao idealnog kupaćeg kostima, a Extreme Intimo udovoljava svim njihovim željama. U skladu sa tim vaša devojčica može birati između jednodelnih i dvodelnih kupaćih kostima u raznim dezenima i bojama, dok je odeća koju imamo u ponudi savršena dopuna letnjim kombinacijama za plažu.

Dvodelni kupaći kostim za devojčice

Devojčicama je posebno bitno da kupaći kostim bude i lep i praktičan, zbog plivanja, igranja na plaži i svih zanimacija koje okupiraju pažnju tokom letovanja. Dvodelni modeli iz naše ponude pružaju vrhunski komfor na plaži, pa su vaše najmlađe oduševljene dezenima koje imamo u ponudi. 

Jednodelni kostimi za devojčice

Jednodelni kupaći kostim za devojčice je udobno rešenje za plažu, naročito zbog kvalitetnih materijala i dizajna koji pružaju komforan osećaj tokom celog dana. Najlepše boje, simpatični dezeni i udobnost su ono po čemu su naši jednodelni modeli za devojčice posebni, a postojan kvalitet i jedostavno održavanje su ono što njihove majke naročito cene. 

Najveća prednost naših kupaćih kostima je njihova dugotrajnost, pa ne morate brinuti da će se pohabati nakon jedne sezone. Udobnost i sloboda pokreta na plaži su prioriteti, a one počinju od kvalitetnog modela kupaćeg, bilo da je to dvodelni ili jednodelni kupaći kostim.

Naši modeli mogu biti i odličan poklon za neku mladu damu kojoj je potreban kvalitetan kostim za predstojeće letovanje, pa ne oklevajte da joj priuštite najlepši Extreme Intimo kupaći kostim za devojčice! Obavite bezbednu online kupovinu ili posetite vama najbližu Extreme Intimo prodavnicu i uživajte u iskustvu šopinga uživo!