Materijali

  1. Pamuk - materijal za sve vremenske prilike i sezone

    Pamuk je prirodni materijal koji je vrlo popularan u tekstilnoj industriji - koristi se za izradu konca, odeće, veša, pa i za kućni tekstil, nameštaj, različite dekorativne elemente, ali i u drugim industrijama poput one za proizvodnju papira ili vate i tufera. 

    Važi za materijal prijatnog dodira i vrlo je lak za održavanje. Ima dugu istoriju, a još veću upotrebnu vrednost.

    Nastavi sa čitanjem
  2. Kako razbiti monotoniju klasičnog outfita - trikovi za atraktivan izgled

    Znamo da se trudite da kupujete što klasičnije stvari - one su nosivije, lako se kombinuju sa drugim odevnim komadima i sa njima prosto ne možete da pogrešite! 

    Basic garderoba ima još jedan veliki adut: uz dobro uklopljene cipele i tašnu, kao i drugi asesoar, mogu da se nose u baš svakoj prilici! 

    Pa, kako razbiti outfit i postići odličan izgled bez potrebe da promenite čitav garderober? Koje su male modne tajne uvek doteranih žena?

    Trikovi za upečatljiv izgled i razbijanje monotonije outfita čekaju vas u nastavku teksta! 

    Nastavi sa čitanjem
  3. Čipka - sve o materijalu koji je posato sinonim za glamur

    Čipka ima dugu istoriju, a može se koristiti na sasvim različitim tekstilima, te istovremeno krasiti stare, bakine, ručno ispletene stolnjake, a i najseksipilniji donji veš koji svaka savremena dama ima u ormaru. 

    Pa, u čemu je tajna čipke i kako je ona uspela da postane pravi sinonim za glamur, da pronađe svoje mesto na svečanim i dnevnim haljinama, elegantnim bluzama, pa i atraktivnom vešu, starinskim zavesama i stolnjacima?

    Nastavi sa čitanjem
  4. Boje i dezeni kupaćih kostima koji nikada neće izaći iz mode

    Ako se pitate kako prepoznati vanvremenske modele kupaćih kostima, ali i drugih odevnih komada, pokušajte da određen model zamislite na ženi pedestih godina prošlog veka, modnoj ikoni s početka 20. veka, a zatim i na svojoj drugarici. 

    Čini vam se da svima dobro stoji? 

    Deluje kao prirodno oličenje mode datog vremena?

    Nastavi sa čitanjem
  5. Pravilno pranje veša: kako se održavaju osetljive gaćice i brushalteri?

    Upoznajte se sa malim priručnikom za adekvatno i pravilno pranje veša koji će vam, uz pažljivo održavanje, trajati dugo i izgledati novo i sveže, kao prvog dana kada je kupljen. Odgovorili smo na sva vaša pitanja na ovu temu.

    Nastavi sa čitanjem
  6. Materijali za kupaći kostim - zašto su važni i koji su najbolji?

    Zato su kvalitetni materijali za kupaće kostime izuzetno važni? Zato što od njih zavisi vaš osećaj na plaži. Ako vas nešto steže, bocka, žulja, irtitira, napravili ste pogrešan izbor, a dezen koji ste izabrali vas neće spasiti ovog neprijatnog osećaja samo zato što ste ga stavili u prvi plan prilikom kupovine. Zbog toga pored estetike, nedvosmislenu pažnju poklanjamo praktičnosti i kvalitetu odevnih komada koje stvaramo.


    Nastavi sa čitanjem
  7. Hladniji dani su savršen trenutak da se prisetimo značaja čarapa - odevnog komada koji obožavamo da nosimo. Koga često smatramo “asesoarom” iako je neophodan. Kome pridajemo malo pažnje, iako ga stalno koristimo.

    Nastavi sa čitanjem
  8. Kako izabrati brushalter - vrste i veličina brushaltera

    Svaka žena zna da se onaj pravi ne nalazi lako, pa udoban i kvalitetan brushalter zaista ume da nas stavi na muke kada se bacimo u potragu. Većini dama je omiljeni, a ujedno i najvažniji komad veša, jer itekako može da definiše oblik grudi i tako utiče na celokupan vizuelni utisak o telu, a ujedno je i preduslov za udobnost tokom celog dana i u svakoj prilici.

    Nastavi sa čitanjem