Kako razbiti monotoniju klasičnog outfita - trikovi za atraktivan izgled

Znamo da se trudite da kupujete što klasičnije stvari - one su nosivije, lako se kombinuju sa drugim odevnim komadima i sa njima prosto ne možete da pogrešite! 

Basic garderoba ima još jedan veliki adut: uz dobro uklopljene cipele i tašnu, kao i drugi asesoar, mogu da se nose u baš svakoj prilici! Čuvena mala crna haljina verovatno je najbolji primer klasičnog basic odevnog komada, koji je upravo zahvaljujući ovim osobinama stekao ogromnu popularnost u modnoj industriji.

Nikad ne možeš biti previše doterana ili premalo sređena kada nosiš malu crnu haljinu!, istakao je Karl Lagerfeld i tako u samo jednu rečenicu sumirao sve lepote najčuvenijeg svedenog odevnog komada. 

U basic ženskoj odeći podrazumevaju se i stvari kao što su: klasične crne cigaret pantalone, bela košulja, džins koji vam stoji fenomenalno, majice na kratke rukave u klasičnim bojama, pa i suknje proverenih krojeva.

No, iako uživate u proverenim odevnim kombinacijama, kada vam “iskoči” atraktivan modni stajling na Instagram feed-u, ugledate prolaznicu obučenu tako dobro da vam dođe da je zaustavite i pitate gde je pronašla sve što nosi na sebi, poželite da razbijete monotoniju svakodnevnih outfita i odmah osvežite svoj izgled!

Pa, kako razbiti outfit i postići odličan izgled bez potrebe da promenite čitav garderober? Koje su male modne tajne uvek doteranih žena?

Trikovi za upečatljiv izgled i razbijanje monotonije outfita čekaju vas u nastavku teksta! 

Devojka koja pozira u belom vešu Extreme Intimo

Donji veš je važan i kad se ne vidi

Svaka moderna žena zna koliko je važno kakav donji veš nosi tokom svakodnevice. On treba da on bude kvalitetan, skladan outfitu za koji se odlučila i naravno - udoban

Donji veš i brushalteri, tvrde stajliš dame, uvek treba da budu i lepi i atraktivni, čak i onda kada ih niko osim vas neće videti. Ovi intimni odevni komadi tako će ulivati dodatno samopouzdanje i podsticati ženstveni osećaj u svojoj koži. 

Prosto je nemoguće izgledati doterano ukoliko ispod elegantne majice tankih bretela nosite brushalter čije će se bretele videti, ili obučete crveni, čipkasti brushalter na prozračnu belu košulju. Isto je i sa gaćicama - one bi uvek trebalo da budu u skladu sa donjim delom outfita, kako što se tiče boje, tako i ocrtavanja na odeći. 

Kada je reč o materijalu i udobnosti - obavezno gledajte deklaracije kada kupujete donji veš i brushaltere - materijali od kojih su skrojeni imaju velikog uticaja na to koliko će biti prijatni za nošenje. 

Lepota veša i atraktivan dizajn, s druge strane, zagarantovani su dobrom reputacijom brenda i proizvoda koje brend nudi, upravo onakvom kakva je ona koju uživa vaš omiljeni Extreme Intimo

Extreme Intimo je stekao vaše poverenje nudeći vam donji veš i brushaltere premium kvaliteta, nepogrešivog dizajna i korišćenjem najfinijih, prirodnih materijala u njihovoj izradi. Želite da obnovite svoju kolekciju donjeg veša i tako svaki outfit učinite lepšim, a dane udobnijim? Sada znate i pravo mesto na kom to možete da uradite! 

Za razliku od donjeg veša koji nikako ne bi smeo da se vidi, bretele brushaltera, po potrebi, mogu da se istaknu i tako razbiju monotoniju celog outfita. Sigurno ste viđali fotografije dama kojima suptilno vire fine i moderne čipkaste bretele ispod sasvim basic outfita ili imaju zanimljiv detalj brushaltera na leđima - upravo taj efekat sa dobrim izborom grudnjaka i vi možete da postignete! 

Svakom stajlingu potreban je barem jedan upečatljiv detalj

Ovo zlatno modno pravilo zna svaka trendi dama! 

Čak i najjednostavniji stajlinzi mogu da izgledaju fenomenalno i vrlo upčatljivo uz samo jedan zanimljiv i prepoznatljiv detalj ili ceo odevni komad - kako god vi odaberete. 

Na primer, ako stavite moderne naočari za sunce, one potpuno mogu da promene ceo utisak koji ćete ostavljati outfitom, a isto je i sa drugim asesoarom - kaiševima i pojasevima, torbicama, nakitom, pa i sa obućom. Pronađite svoj stilski pečat i svakog dana ćete uspevati da izgledate fenomenalno, čak i onda kada obučete najjednostavnije odevne komade!

Ukoliko niste ljubiteljke zanimljivog aksesoara - to vam onda daje mogućnost da eksperimentišete sa garderobom! Odaberite jedan odevni komad koji će se isticati u odnosu na ostatak outfita, a nosite sasvim jednostavan i klasičan asesoar i uspećete da razbijete outfit. 

Da li će to biti zanimljiva ženska majica, suknja, ili cela haljina - samo je na vama, ali vodite računa o tome da se na outfitu ističe samo jedan odevni komad, a da ostali budu što svedeniji i klasičniji,  u suprotnom lako možete preterati i izaći iz okvira dobrog ukusa.

Devojka u farmericama i rolni pozira za slikanje u bašti

Lep izgled ne čini samo garderoba - frizura i šminka kao deo modnog stila

Kada je reč o celokupnom utisku koji ostavljate - moći kose i šminke su ogromne!

Ne brinite - nije potrebno da se šminkate i pravite komplikovane frizure svaki dan kako biste uvek izgledale zanosno. Ono što je apsolutni must, jeste to da kosa uvek bude čista, sjajna i ošišana, a da lice bude negovano i po želji i potrebi - uredno našminkano.  

Ne samo da ćete ovako uvek biti zadovoljne time kako su vam lice i kosa sređeni, već ćete ulepšati i celokupan izgled! 

Da li ste znale da jak karmin ili izuzetno lepo našminkane oči mogu i da razbiju monotoniju outfita?

Probajte i videćete! Stavite crveni karmin dok nosite klasične farmerke i belu košulju, nahranite kosu dobrim pakovanjem i lepo se isfenirajte,  stavite omiljeni, upečatljiv asesoar i obujte omiljene cipele. 

Rezultati će vas oduševiti - izgledaćete potpuno drugačije, iako ćete nositi potpuno isti, klasični outfit kao i u mnogim prethodnim prilikama. 

Uz ove savete, vaš trud da razbijete monotoni outfit i napokon izgledate kao sve te dame kojima ste se do sad divile na stilu, napokon neće biti uzaludan! Uživajte u novim modnim navikama

Ne zaboravite da je kvalitet uvek bio i ostao značajan faktor za lep izgled svakog odevnog komada i zato vodite računa i o ovom segmentu prilikom sledećeg šopinga! Ženska odeća i donji veš iz Extreme Intimo asortimana vaš su najbolji saveznik na putu ka svežem modnom stilu i upečatljivim, a kvalitetnim outfitima!