devojka u jesenjoj kolekciji odeca

Novi jesenji modni trendovi stižu i vreme je da osvežite svoju kolekciju novim, uzbudljivim stilovima koje nam jesen 2023. donosi.

Jesenja moda za žene nam donosi svežinu, eleganciju i kombinaciju komfora i stila. Od boja koje dominiraju ove sezone, do ključnih komada garderobe i besprekornih aksesoara, predstavićemo vam modne trendove koji će vas oduševiti!

Kakvi će biti modni trendovi ove jeseni?

Očekuje nas uzbudljiva sezona i moda jesen zima 2023., puna inspiracije i neodoljivih mogućnosti za osveženje vaše garderobe na najbolji mogući način. Predstavljamo vam listu jesenjih modnih trendova koji osvajaju. Istražite popularne komade koje sve trendseterke nose ove jeseni i zablistajte uz odeću iz Extreme Intima.

Jesenja moda nam donosi dobro poznate dezene

Za novu sezonu, pripremite se da oživite svoju garderobu dezenima koji vam omogućavaju da izrazite svoju kreativnost i dodate jedinstvenu notu svakodnevnim kombinacijama.

Povratak kariranog printa vam omogućava da izrazite svoj jedinstveni stil na sofisticiran način. Karirani kaput postaje nezaobilazan komad sezone, a dodaci poput šala, rukavica i torbi sa kariranim detaljima će pružiti dodatnu dimenziju stilu.

Kombinujte karirani print sa bojama poput duboke zelene, bogate smeđe, senfa i bordo kako biste stvorili sofisticiran i elegantan stil.

Cvetni uzorci više nisu rezervisani samo za proleće i leto. Ove jeseni, cvetni dezeni dolaze sa zemljanim tonovima i dubokim bojama koje će se savršeno uklopiti sa sezonskim pejzažem. Haljine, ženske majice i ženske suknje koje na sebi imaju cvetni print će vas osvežiti i uneti dozu romantične elegancije u vaš svakodnevni izgled.

Prugasti dezeni su večni favoriti koji će vam pružiti klasičnu šik estetiku koja nikada ne izlazi iz mode. Prugasti kaputi, džemperi i pantalone će vam omogućiti elegantan i sofisticiran stil.

Moda jesen zima 2023. - crvena boja dominira

Jesenja sezona 2023. donosi trend koji će uneti strast i energiju u svaki aspekt vašeg stila, a to je crvena boja.

Kao večiti simbol strasti i samopouzdanja, crvena boja se vraća jača i odvažnija nego ikad. Ova boja vas poziva da se istaknete, budete samouvereni i pokažete svoju snagu.

Od elegantnih kaputa do zavodljivih haljina koje naglašavaju vašu ženstvenost, crvena će vladati vašim stilom ove sezone.

Sezona jesen 2023. je za hrabre i samopouzdane, za one koji se usuđuju da budu primećeni i da žive punim plućima. Kombinovana sa jesenjim zemljanim tonovima, crvena postaje još toplija i sofisticiranija.

Pridružite se jesenjem modnom trendu i dodajte crvene detalje, šalove i torbe kako biste istakli vašu ličnost - hrabru, strastvenu i punu života.

devojka-model-lezi-na-travi devojka-model-lezi-na-travi

Moda jesen 2023. - udobnost i stil u jednom komadu

Ako je vaš izbor udobna ženska odeća, obradovaće vas vest da ova jesen donosi kombinaciju kako udobnih, tako i stilskih komada koji oduševljavaju.

Predstojeća sezona 2023. je sezona udobnosti, topline i stila. Meke tkanine, opušteni krojevi i udobna obuća će vam omogućiti da se osećate dobro, bez kompromisa po pitanju stila.

Bez obzira da li su vaš izbor klasični V-izrezi ili moderniji oversized modeli, udobni džemperi su pravi izbor za nadolazeću sezonu i predstavljaju kombinaciju udobnosti i stila u jednom komadu.

Osim što su topli i udobni, džempere odlikuju i različite boje, krojevi i dezeni, pružajući vam priliku da se istaknete. Upotpunite ih šalom, koristite kontrastne boje ili dodajte statement nakit za dozu elegancije.

Idealan izbor za ovu sezonu je ženska odeća od prirodnih materijala kao što su pamuk i svila, bilo da ste u potrazi za svečanim košuljama ili ženskim pidžamama.

Ovi materijali će dozvoliti vašoj koži da diše. Osim što su mekani, udobni i prijatni na dodir, ovi materijali su izdržljivi i lako se održavaju.

devojka u maslinastom dzemperu devojka u maslinastom dzemperu

Dugački crni kaputi - neprolazni jesenji modni trendovi

Jesenja sezona nam daje priliku da obogatimo svoju garderobu bezvremenskim komadom koji se izdvaja kao favorit - dugi crni kaput. Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj kaput predstavlja eleganciju.

Bezvremenski dizajn ovog komada znači da će biti deo vaše garderobe dugi niz godina, izazivajući divljenje gde god da kročite, a moći ćete da ga nosite kako za dnevne šetnje tako i za večernje izlaske.

Lako se kombinuje sa raznim stilovima i dodacima, zato nemojte oklevati - dodajte dugi crni kaput na svoju listu "must-have" komada za ovu jesen i pripremite se za sezonu u kojoj ćete zablistati!

devojka u sivom odelu devojka u sivom odelu

Nova jesenja moda uz kaubojke za svaku priliku

Novi trend jesenje sezone će vas definitivno oduševiti, jer nema potrebe da budete na divljem zapadu kako biste uživali u njihovom šarmu - kaubojke.

Kao sinonim za avanturu i autentičnost, ove jeseni, kaubojke se vraćaju sa stilom.

Jesenja sezona donosi raznovrsne modele - od klasičnih, do onih sa modernim tvistom. Odaberite ih u kožnim varijacijama, ili se poigrajte sa zanimljivim detaljima poput zakrpa i šljokica.

Kaubojke postaju simbol slobode i samopouzdanja, i možete ih nositi bilo gde i u svakoj prilici. Kombinujte ih uz farmerke i džemper za ležeran izgled ili uz elegantnu žensku haljinu za večernji izlazak, dok će vas njihova čvrsta konstrukcija štititi od hladnoće i vlage.

devojka na kocki sena devojka na kocki sena

Clutch torbe - bezvremenska elegancija je hit sezone

Ako tražite način da osvežite svoj garderober, bez obaveze da menjate svaku odevnu kombinaciju, clutch torba je pravi aksesoar za vas. Neodoljive clutch torbe bez ručke su pravi hit sezone i postaju neizostavan deo jesenjih i večernjih izgleda.

Za sofisticirani izgled, birajte klasične modele od kože, ili se poigrajte sa šarenim i teksturiranim dizajnima kako biste uneli dozu zabave u svoj stil.

Sada je prava prilika da dodate ovaj aksesoar u svoju kolekciju. Neka vaša jesenja moda bude obogaćena ovim elegantnim i praktičnim detaljem.

Moda jesen 2023. nam donosi “Latte Look”

“Latte Look” predstavlja novi modni trend za sezonu 2023. Ovaj izgled, inspirisan prelepim nijansama jesenjeg lišća i toplinom omiljenog latte napitka, donosi sofisticiranu toplinu u svakodnevnu modu.

Za Latte Look, ključne su boje i njihova kombinacija. Braon i bež boje se spajaju kako bi stvorili prepoznatljiv izgled. Bež sako i duge braon čizme čine osnovu ovog izgleda, posebno kada su upareni s mini-suknjom.

Kombinacija tvid sakoa i ravnih farmerki u latte nijansama, ili braon odela sa belom bluzom i aksesoarima, predstavljaju dva jednostavna načina da postignete ovaj sofisticirani izgled.

Ovaj izgled spaja udobnost i eleganciju, zato budite spremni da zablistate u svetu mode ove sezone.

Jesenja sezona 2023. je puna trendova koji će vam pružiti maksimalnu udobnost i istovremeno vas inspirisati da eksperimentišete sa vašim stilom.

Bez obzira da li preferirate udobne džempere, elegantne kapute ili nešto sasvim drugačije, ova sezona ima nešto za svakoga. Ne propustite priliku da izrazite svoju jedinstvenu modnu estetiku i zablistate u jesenjem stilu.

Istražite širok asortiman odeće koju Extreme Intimo ima u ponudi i osvežite svoju garderobu sa najnovijim modnim komadima!

devojka moda bez kombinacija devojka moda bez kombinacija