devojke u haljinama za plažu

Izbor kupaćeg kostima i odevne kombinacije za plažu uvek idu zajedno, jer kako na more bez lepršave bele haljine za plažu ili šarenog letnjeg ženskog šortsa?

Kada ne znate šta obući za plažu uvek se možete osloniti na ove dve varijante koje su večiti “klasik”, ali postoji još čitav niz odevnih komada kojima možete upotpuniti svoj kupaći kostim na autentičan i moderan način.

Ako još uvek čitate ovaj tekst, to definitivno znači da niste od onih “nije važno šta ću nositi na plaži” osoba, a ujedno znači i da ste na pravom mestu ako vam je potrebna inspiracija za predstojeće leto 2023.

Moda je prolazna, stil je večan - rečenica je čuvene Koko Šanel, a mi bismo dodali samo to da stil definitivno ne bira vreme i mesto, pa je itekako prisutan i na plažama - kod onih koji ga imaju. Evo kako vas mi vidimo ove godine na letovanju i uz kakave odevne komade za plažu se najbolje kombinuju popularni Extreme Intimo ženski kupaći kostimi.

devojke u dvodelnim kupaćim kostimima

Kako se obući za plažu ako nosite dvodelni kupaći kostim?

Nije tajna da je većina žena naklonjena dvodelnim kupaćim kostimima, pa su upravo ovakvi modeli najtraženiji, ali i najlakši za uklapanje kada je u pitanju garderoba za plažu.

Ukoliko su vam elegancija i gracioznost drugo ime, onda će haljine za plažu laganog kroja uz dvodelni kupaći biti neophodne na moru. Ovde nije toliko važno da li birate kratke ili skroz dugačke haljine i kaftane - oni svakako nisu predviđeni za strogo kopčanje ili vezivanje, tako da u svakom slučaju otkrivaju preplanuli ten, noge i trendi boje kupaćih kostima.

Ukoliko nosite kupaće kostime u tamnoj boji, birajte svetlije nijanse kaftana ispod kojih će jarka nijansa doći do izražaja, kao što su bela, bež ili pastelne boje. Fluorescentne nijanse kaftana za plažu su uvek primećene, ali savetujemo da ove nijanse ostavite za drugu polovinu odmora, kada budete imali taman i ujednačen ten.

Uz fluorescentne nijanse možete nositi i dvodelni crni kupaći kostim jednostavnog kroja - svakako će privući pažnju i izgledati sjajno uz neki neobičan fluorescentni ili šareni kaftan za plažu.

Jednobojne i nešto nežnije nijanse kaftana i haljina za plažu savetujemo ukoliko ste ljubitelj urbanih dezena na kupaćim kostimima, a kombinaciju možete dodatno obogatiti trakom ili pojasom u struku koja će istaći dekolte, ali ujedno napraviti od kaftana “haljinicu” pogodnu i za odlazaku kafić ili restoran na plaži.

Iskoristite moć velikih šešira za plažu

Šeširi sa većim obodom se odlično slažu uz lepršave odevne kombinacije za more, pa ako već birate slične komade, budite graciozni do kraja! Osim estetske uloge koja apsolutno ne može ostati neprimećena, ovakvi modeli šešira imaju i svoju praktičnu funkciju - štite vas od sunca mnogo bolje od malih šeširića.

Na nogama uz ovu varijantu uvek lepo izgledaju jednostavne papuče bez mnogo detalja, jer je ovog puta fokus na samoj haljini i šeširu koji nosite, pa ne bi trebalo da obuća “vrišti” od detalja.

Outfit za plažu ne zavisi toliko od obuće, koliko od dobrog kupaćeg kostima i zanimljivih dodataka koje možete kombinovati na mnogo načina.

devojka na plaži u jednodelnom kupaćem kostimu

Šta obući za plažu ako nosite jednodelne kupaće kostime?

Ima ono nešto u jednodelnim kupaćim kostimima, zbog čega kofer za odmor svake dame uvek mora da sadrži i jedan ovakav model. Jednodelni kupaći je model kostima koji laska svakoj ženskoj figuri, a asimetrični dizajn i boje su tu da pojačaju efekat koji želite da postignete.

Ono što uvek dobro izgleda u kombinaciji sa jednodelnim kupaćim kostimom je ženski šorts za plažu, a kako biste dodali lepršavu notu ovom stajlingu, upotrebite maramu koju možete provući umesto kaiša na šortsu, ili je jednostavno prebaciti preko ramena i postići lep i moderan izgled za plažu.

S obzirom na dizajn jednodelnih kupaćih kostima, majica vam neće biti potrebna, naročito ako birate jednobojni i jednodelni kupaći kostim asimetričnog kroja koji će ove sezone biti trend na plažama.

Atraktivan izbor za stajling za plažu ovog leta je jednobojni kupaći kostim na jedno rame, koji uz lepršavu maramu čini savršen look za uživanje uz more i koktele.

Od velike marame za plažu možete napraviti lepršavu suknju, haljinicu ili ogrtač za plažu, tako da je ovakav dodatak uvek poželjan uz bilo koji, a naročito jednodelni kupaći kostim koji nosite.

Haljine za plažu laganog kroja su uvek pun pogodak

Lagane i lepršave haljine za plažu od viskoze nikada ne izlaze mode, a najbolje se uklapaju uz klasični gornji deo kupaćeg i jednobojni ženski kupaći donji deo. Zahvaljujući laganom materijalu Extreme Intimo haljine preko kupaćeg su veoma prijatne za nošenje tokom toplih letnjih dana.

Pronađite idealnu haljinu ili drugi letnji odevni komad u našoj kolekciji ženske odeće.

Volite aksesoare? Birajte kostime pogodne za kombinovanje

Kako se obući za more a ne iskoristiti fenomenalne letnje aksesoare koje sasvim sigurno svi obožavamo? Prilikom izrade naših kupaćih kostima, vodili smo računa o tome da svaki model bude dovoljno efektan, a istovremeno pogodan za kombinovanje sa raznim ženskim aksesoarima koji će lepo upotpuniti vaš izgled na plaži.

Ako birate jednobojni ili kupaći urbanog dezena, aksesoari koje nosite trebalo bi da prate njihov “ritam”. Zato ovakav izgled za plažu upotpunite nakitom za nogu, neobičnim priveskom ili trakom u kosi. Svi ovi detalji vrlo efektno obogaćuju izgled, a ujedno ne predstavljaju suviše teške ili naporne komade za nošenje na plaži. Uz upečatljive i odvažane modele, vrlo lepo pristaju i aksesoari za glavu, a naročito lepo može izgledati jednobojni šešir neutralnog kolorita, koji će “smiriti” ceo look.

Univerzalno lep i lako uklopiv detalj su velike naočare za sunce koje pristaju uz gotovo svaku kombinaciju, kao i pletena torba ili providna torba za plažu koja je must have dodatak.

Marama kao odevni komad je potpuno prihvatljiv odgovor jer ume da ostavi snažan utisak, a možete je nositi na nebrojeno mnogo načina - oko struka, umesto kaiša na šortsu, kao haljinicu ili preko torbe za plažu.

Papuče za plažu - udobno i jednostavno pre svega

Obuća? Ovo je možda najlakši deo pripreme stajlinga za plažu jer pesak zahteva najjednostavniju obuću ili čak bosa stopala.

Šta obući za plažu uz tako jednostavne modele papuča? Apsolutno sve je prihvatljivo!

Lepe japanke sa minimalnim detaljima će zaista odgovoriti na potrebu, a ako ste pristalica upadljivije obuće onda možete birati sandale sa trakama za vezivanje, kamenčićima, crkonima i sličnim dodacima - greške su malo verovatne sve dok vam je hod u obući udoban i lagan.

Napominjemo još jednom da je osnova svakog izgleda za letnje dane dobar kupaći kostim od kvalitetnih, postojanih materijala, koji već sada možete potražiti u Extreme Intimo prodajnim mestima u Srbiji ili u našoj online prodavnici.

Upravo kupaći kostimi diktiraju celokupnu kombinaciju za plažu, pa bi najviše pažnje trebalo da poklonite ovim komadima koji će presudno obeležiti vaše letnje stajlinge. Čekamo vas u našim radnjama sa novom kolekcijom kupaćih kostima!