žena okrenuta ledjima nosi crni kombinezon i belu torbu

Moda proleće leto 2023. godine donosi mnoštvo zabavnih trendova u kojima ćete uživati! Pogledajte šta će se nositi nekoliko narednih meseci i odaberite odevne komade u kojima ćete da zasijate!

#1 Udobno je moderno - obožavaćete ovaj trend za proleće leto 2023.

Već nekoliko sezona akcenat na modnoj sceni je na udobnoj garderobi koja ima samo jedan cilj - da se osoba koja je nosi oseća prijatno, što je, priznaćete, dosta drugačije od neki trendova iz prošlosti koji su podrazumevali uske stvari i vrtoglavo visoke potpetice!

Udobnost će biti in i ovog proleća i leta!

Udobne trenerke od prirodnih materijala, ženske majice i haljine koje je moguće nositi, kako u kežual prilikama, tako i u onim malo svečanijim, samo su deo Comfort kolekcije Extreme Intima. Ovi komadi garderobe fantastično se slažu sa ostalim trendovima s modnih pista i zahvaljujući svojim modernim i kvalitetnim krojevima i širokom spektru trenutno popularnih boja, učiniće da osećate komfort tokom celog dana, dok ste istovremeno trendi!

Devojka stoji u zelenom kompletu sa braon kaputu na ramenima Devojka stoji u zelenom kompletu sa braon kaputu na ramenima

#2 U printu od glave do pete - modni trend proleća 2023.

Printove volimo i nosimo već godinama. Međutim, ovog proleća ćemo biti u njima od glave do pete!

Uglavnom smo do sada nosili samo po jedan odevni predmet sa printom koji je predstavljao takozvani statement komad garderobe. Ove sezone stvari se menjaju i biće popularni kompletni printovi koji prekrivaju čitavu figuru.

Oni hrabriji se mogu odlučiti za odevnu kombinaciju koja se sastoji od sakoa, topa i pantalona u istom printu, dok se ljubitelji svedenijeg izgleda mogu opredeliti za ženske haljine sa printom.

#3 Jednodelni kupaći kostimi - klasika koja ne prolazi

I ove godine će jednodelni kupaći kostimi biti u trendu, ali sada su oni, kao i ostala garderoba, obogaćeni upečatljivim printovima!

Osim što će biti prošarani printovima, jednodelni kupaći koji su neprolazna moda, 2023. proleće i leto učiniće uzbudljivim jer imaju zavodljive izreze sa strane, duboki izrez napred ili neobično vezivanje i trakice pozadi. Osim izrezanih modernijih modela punih iznenađenja, i dalje su popularni i oni klasičniji kupaći koji odišu glamurom starog Holivuda i daju vam laskavu figuru peščanog sata. Zato pronađite svoj omiljeni model iz našeg širokog asortimana i dočekajte spremno ovo leto!

#4 Bela odeća - letnji trendovi 2023.

Postoji li šta lepše nego preplanuli letnji ten u kontrastu sa lepršavom belom haljinom ili košuljom?

Bela odeća je uvek popularna leti iz očiglednih razloga. Odbija sunce i čini da se osećamo prijatno. Ipak, ove sezone će se nositi bele odevne kombinacije mnogo više nego pre.

Pre nego što se upustite u šoping treba imati u vidu nekoliko stvari. Sa belom se lako može skliznuti u neukus, te je bitno birati kvalitetnije odevne komade od prirodnih letnjih materijala poput lana i pamuka. Možete kombinovati bele letnje pantalone uz prijatne ženske košulje iz nove Extreme Intimo kolekcije ili uz top. Ipak, postarajte se da nijanse budu slične, jer verovali ili ne, bela boja ima bezbroj nijansi i tonova!

Pred čisto bele, možete odabrati i boju slonovače ili bele kafe, a najbolje je obogatiti ceo autfit nakitom u metalik tonovima i aksesoarima poput šešira i velike letnje torbe!

Devojka stoji na stepenicama u belom kompletu i braon kaputu sa naočarima Devojka stoji na stepenicama u belom kompletu i braon kaputu sa naočarima

#5 Šeširi - broj jedan aksesoar i za leto 2023.

Šeširi su i ove godine u modi, a postoji model po svačijem ukusu!

Za ljubitelje kežual izgleda dobra vest je da Bucket Hats ne nameravaju da napuste modne piste. Možete kupiti jednostavniji jednobojni šeširić, ali i neki malo ekstravagantniji sa printovima, u metalik boji ili pak sa krznom ili perjem!

Za sportski izgled tu su nezamenjivi ženski kačketi iz naše ponude, dok se ovog leta treba pripremiti za ženstvene i elegantne šešire širokoih oboda!

Devojka sedi na stolici naslonjena na sto u crnoj majici i braon šorcu sa šeširom na glavi Devojka sedi na stolici naslonjena na sto u crnoj majici i braon šorcu sa šeširom na glavi

#6 Odela - oversize je još uvek u modi!

Trend odela ne prolazi ni u 2023.

Ukoliko još uvek nemate jedno dobro žensko oversize odelo, krajnje je vreme da ga nabavite! Ovo je zaista bezvremenski deo garderobe u koji vredi uložiti malo više, jer ćete ga zasigurno nositi dugo vremena!

Možete se odlučiti za pastelne tonove koji su uvek dostupni na tržištu i voljeni, ali mi preporučujemo da birate odelo u zemljanim tonovima, sivo ili crno… Takođe, možete odabrati jarko zeleno, kobalt plavo ili Barbie pink, u susret novom filmu, jer su te tri boje veoma popularne i ovog proleća! Kombinujte ga uz top u neutralnoj boji, prsluk u istom tonu kao odelo ili pak, ukoliko ste dovoljno hrabri, ni uz šta ispod!

I zapamtite, u ovom slučaju manje nije više! Široke nogavice i sako koji izgleda broj veće izgledaće bolje nego preusko odelo i ostaviće utisak trendi i atraktivne žene uz veoma malo truda!

#7 Baletanke - obuća koju ili volite ili mrzite se vraća na velika vrata

Ukoliko ste fan baletanki, verovatno ste do sada već videli da su se vratile na modne piste i nabavili svoj novi par!

Nakon mnogo vremena, baletanke su ponovo ugledale svetlost dana i modne piste, a priznajemo da nas nisu ni malo razočarale velikim izborom opcija. Od neonskih nijansi, preko šljokica, klasičnog i svedenog dizajna, sve do baletanki sa kaišićima… Postoji model za svakoga!

Verujemo da će ih čak i one dame koje su se sa ovom obućom rado oprostile pre mnogo godina ovog proleća ipak razmotriti posedovanje jednog para, jer priznaćete, postoji nešto mladalačko i posebno zabavno u baletankama!

Možete ih nositi uz blejzer i pantalone za poslovni šik, uz džins i belu majicu za svedenu dnevnu kombinaciju ili pak uz svečaniju večernju odevnu kombinaciju onda kada vam se ne nose štikle i želeli biste nešto udobnije kako biste mogli da plešete i nesmetano se krećete cele noći!

#8 Velike torbe - praktičnost je ponovo u modi

Do nedavno su u trendu bile mikrotorbe i iako su bile veoma slatke, verujemo da niko nikada za njih nije rekao: “Vau, jako su praktične!”

Na sreću, ako se nešto stalno menja to je moda! Proleće 2023. donosi torbe koje su veće nego ikada pre. Osim što su velike, one će biti prenaglašenih formi, asimetričnih oblika, kožne, metalik, šuškave, u jarkim bojama, ali i sa perjem!

Manekenke su na pistama prošetale gotovo svaku torbu koju možete da zamislite, ali ono što je većini zajedničko je što su one ponovo velike i možete u njih spakovati sve što želite, bilo da se spremate za put, planirate da produžite pravo u izlazak nakon posla ili ste jednostavno odlučili da ponesete ručak tog dana!

#9 Til je neprolazna moda - proleće leto 2023. obeležiće ovaj materijal

Slojeviti til je idealan materijal za proleće. Prozračan je i ženstven, a ulepšaće svaku kombinaciju za toplo vreme!

Možete se odlučiti za suknju od tila, ili ga nositi slojevito u vidu ogrtača, bluze ili samo lepršavih rukava od tila u kombinaciji sa nekim drugim materijalom preko.

#10 Srebrni nakit - vraća se u modu na leto 2023. i ide sjajno uz preplanuli ten

Srebrni nakit dobro ide uz preplanuli letnji ten, jarke boje, kao i bele letnje stvari.

Ove godine srebro se vratilo na modne piste i skinulo sa trona zlato, te je vreme da izvadite svoj srebrni nakit iz kutija i pripremite ga za toplo vreme. Par efektnih naušnica, srebrna ogrlica ili lančić ulepšaće svaku vašu odevnu kombinaciju u 2023!

#11 Ruže kao novi omiljeni modni aksesoar za leto 2023.

Cveće od tekstila moglo se primetiti na modelima koje su prošetale prolećne i letnje kolekcije pistom ove godine.

I dok su modni trendovi proleća i leta 2023. većinski “reciklirani”, ovaj je poprilično nov i unosi dašak svežine na modnu scenu. Ružice od različitih materijala mogu se nositi kao ukras na rajfu za kosu, čouker, ukras za ruku ili prišivene na različite komade garderobe. Primećene su manje i veće ruže, u metalik tonovima, crne, kao i u jarkim, ali i pastelnim tonovima!

#12 Teksture - moda proleća i leta koja donosi zabavan i razigran izgled

Trodimenzionalnost i bogastvo materijala i tekstura već nekoliko sezona prisutni su u kolekcijama velikih modnih brendova.

I u proleće i leto 2023. moda diktira i potencira upotrebu bogatih tekstura i kombinovanje različitih. Pliš je dobar izbor koji je dovoljno efektan, a i dalje veoma popularan. Pored pliša, možete se odlučiti i za heklane stvari ili grublje tkanine od prirodnih materijala, poput sirovog lana ili svile koji su idealni za vrele letnje mesece!

Devojka u zelenoj majici podignutim rukama iznad glave Devojka u zelenoj majici podignutim rukama iznad glave

#13 Retro naramenice - ova moda leto 2023. učiniće zabavnim i nostalgičnim

Naramenice iz 80-ih su ponovo in!

Pored oversize blejzera i odela, ove godine možete nositi i košulje i bluze sa razigranim naramenicama koje odaju retro šik.

Naravno, reče je o svedenijim naramenicama od onih koje su nosile naše mame i bake, one su tu da upotpune svaki izgled i dodaju mu završnu notu, bez da budu prenaglašene i zasene ostatak izgleda.

Devojka stoji okrenuta ledjima u crnoj haljini sa golim ledjina i šeširom na glavi Devojka stoji okrenuta ledjima u crnoj haljini sa golim ledjina i šeširom na glavi

#14 Bomber jakne idealne su i za proleće 2023.

Bomber jakne će i ove sezone upotpuniti svaki vaš prolećni izgled i idealne su za prelazni period.

Možete se odlučiti za tanju bomber jaknu u svojoj omiljenoj boji, crnu koja se kombinuje uz sve ili za pravu prolećnu sa cvetnim printom! Kombinujte je sa svakodnevnim odevnim kombinacijama poput farmerki i patika, ali nećete pogrešiti čak ni ako je obučete za neku svečaniju priliku!

Kako, pitate se?

Mnogi poznati svetski brendovi spojili su naizgled nespojive odevne predmete, te su manekenke na revijama viđene u elegantnijim bomber jaknama koje su iznele preko slip haljina. I možemo vam reći da ovaj izgled uopšte ne izgleda loše!

#15 Kargo pantalone - moderne i u proleće leto 2023.

Trend iz devedesetih i sa početka dvehiljaditih ponovo je popularizovan sa Tik Tok generacijom, a ne napušta piste ni ove godine!

Umesto farmerki, zašto se ne biste odlučili za kargo pantalone ove sezone?

Savršeno se slažu sa patikama ili čizmama, a gore autfit možete upotpuniti krop topom, jaknom ili prolećnim mantilom i zasijati jako poput prvog prolećnog sunca! One se mogu nositi čak i uz neke profesionalnije kombinacije ukoliko ih ukombinujete sa dobrim cipelama i blejzerom!

#16 Donji veš u javnosti?

Opsesija čipkom, korsetima i odećom koja deluje kao da je za namenjena za spavanje, ne prolazi ni u ovoj godini!

Sada je pravo vreme da u izlasku obučete čipkasti korset ili prozračnu slip haljinu nalik spavaćici, jer seksi je ponovo u modi!

Modni trendovi proleća i leta 2023. čekaju da ih prigrlite jer moda dugo nije bila ovako zabavna i doslovno je sve moguće kombinovati!

Uz Extreme Intimo možete upotpuniti svaki od svojih autfita i dovesti ga na novi nivo. Ne ustručavajte se da izađete iz zone komfora i obučete glamurozni jednodelni kupaći iz naše kolekcije, potražite novu omiljenu haljinu od prirodnog materijala ili trendi ženske majice iz kojih nećete izlaziti!

Devojka sedi na steni okrenuta ledjima u jednodelnom kupaćem sa animal printom Devojka sedi na steni okrenuta ledjima u jednodelnom kupaćem sa animal printom

Uživajte u lepom vremenu i pokažite svetu svoj istančani modni ukus!