devojke u Extreme Intimo kupaćim kostimima se sunčaju na plaži

Kako se bliži letnja sezona, vreme je da osvežite svoju kolekciju kupaćih kostima i napravite sebi ugođaj sa stilom na plaži ili pored bazena!

Leto 2023. donosi uzbudljive trendove u svet ženskih kupaćih kostima. Od asimetričnih jednodelnih kupaćih kostima do bezvremenskih bikinija i privlačnih kupaćih kostima sa zavodljivim otvorenim leđima, postoji nešto što će odgovarati svačijem stilu i biti u skladu sa željama svake žene!

Kakvi će kupaći kostimi 2023. biti u trendu?

Donosimo vam listu najpopularnijih modela za leto pred nama, saznajte kakav letnji izgled će biti popularan i pronađite savršen model kupaćeg u Extreme Intimu!

Najpopularniji kupaći kostimi 2023. su iz jednog dela i glamurozni!

Devojka stoji na plaži u tirkiznom jednodelnom kupaćem kostimu sa rukom iznad glave

Ukoliko ste ljubitelji starog holivudskog glamura i klasike, imamo dobru vest za vas!

Jednodelni kupaći u 2023. jednako su popularni, ali ovog puta biće obogaćeni zanimljivim kaiševima, kao i asimetričnim izrezima!

Ne može se poreći bezvremenska privlačnost koju imaju ovi kupaći. Nude savršen balans između elegancije i udobnosti, omogućavajući ženama da se osećaju samopouzdano i šik čitavo leto, dok istovremeno idu u korak sa svetskim trendovima s modnih pisti!

Asimetrični jednodelni kupaći kostimi 2023. donose dašak modernog klasici

Devojka stoji okrenuta ledjima u jednodelnom crnom kupaćem sa asimetričnim krojem

Asimetrija na jednodelnim kupaćim kostimima dodaje moderan izgled klasičnoj silueti, stvarajući vizuelno intrigantan i jedinstven izgled.

Bilo da se radi o asimetričnom dekolteu, modelu na jedno rame ili izrezima koji nisu u sredini, već strateški raspoređeni sa strane, ovakav kostim odiše samopouzdanjem i sofisticiranošću.

Asimetrični jednodelni ženski kupaći kostimi 2023. nude savršen spoj stila i udobnosti, što ih čini obaveznim u vašoj kolekciji!

Kaiševi će obogatiti svaki kupaći 2023.

Jednodelni modeli kupaćeg u 2023. zauzeli su moderan zaokret sa dodatkom kaiševa, stvarajući trend koji istovremeno privlači pažnju i laska različitim figurama.

Kaiš kao aksesoar na kupaćem ima dvostruku svrhu.

Prvo, kaiševi su atraktivni aksesoar, koji dodaje dašak sofisticiranosti i mami poglede ka kupaćem kostimu. Dolaze u različitim stilovima, kao što su tanki kaiševi, široke trake ili kopče, što vam omogućava da odaberete dizajn koji dopunjuje vaš lični stil.

Drugo, i možda najvažnije, kaiševi naglašavaju struk, stvarajući figuru peščanog sata i naglašavajući vaše obline. Ovaj detalj koji definiše struk daje laskavu notu, poboljšavajući vaš celokupni izgled i podižući samopouzdanje!

Bikini je ovog leta obogaćen printovima i pastelnom paletom boja!

Dve devojke trče na plaži u pink i narandžastom dvodelnom kupaćem kostimu

Bikiniji su oduvek bili popularan izbor za žene, a 2023. nije ništa drugačija.

Ove godine, dizajn bikinija varira od klasičnog do inovativnog, osiguravajući da postoji stil koji odgovara svakom ukusu. Visoko izrezani donji deo se vraća, izdužujući noge i stvarajući laskavu siluetu.

Trouglaste korpe sa vezivanjem trakom ostaju bezvremenski izbori, dok sportski ženski kupaći 2023. za leto najčešće podrazumevaju gornji deo kupaćeg u vidu topa s visokim dekolteom ili potpornim kaiševima koji su sve popularniji!

Printovi i samo printovi!

Devojka stoji sa podignutom glavom i drži flasu vode u crno belom dvodelnom kupaćem kostimu

Od smelih zebrastih printova, preko geometrijskih, do jednobojnih svedenijih modela, bikiniji nude beskrajne mogućnosti izražavanja ličnog stila dok uživate u svim čarima leta!

Sudeći po kostimima koje su manekenke prošetale modnim pistama na nedeljama mode, i ovog leta ćemo nositi printove!

Tu je nezaobilazni animal print koji odiše samopouzdanjem i neukroćenom elegancijom. Bez obzira da li više volite smele šare ili suptilniji pristup animal print-u, ovaj trend je uvek popularan i dodaje egzotiku vašem autfitu za plažu!

Devojka sedi na steni okrenuta ledjima u jednodelnom kupaćem sa animal printom

Ipak, pored životinjskih šara, akcenat je ovog leta možda malo više na apstraktnim šarama jarkih boja. Ovi paterni predstavljaju atraktivnu mešavinu boja, oblika i tekstura, stvarajući vizuelno upečatljive dizajne koji izdvajaju ženski kupaći kostim iz gomile.

Devojka sedi u dvodelnom kupaćem sa geometrijskim printom i cedi limun u čašu

Od geometrijskih oblika do otisaka inspirisanih potezom slikarske četkice na platnu, apstraktni uzorci nude savremenu i avangardnu estetiku!

Pasteli - nežna estetika je u modi!

Nežne i ženstvene pastelne nijanse ne napuštaju nas ni u 2023.

Devojka stoji sa podignutim rukama na plaži pored vode u lila dvodelnom kupaćam sa maskom za ronjenje na glavi

Na plažama ćete viđati delikatne ružičaste, lila, mint zelene i nebeskoplave tonove. Ove nežne nijanse izazivaju osećaj spokoja i elegancije.

Pastelni bikini stvara osvežavajući i privlačan izgled, savršen za one koji više vole mekšu estetiku. Ova paleta boja dodaje notu sofisticiranosti vašem outfitu za plažu, a pastelne nijanse i divno ističu ten!

Uparite svoje pastelne kupaće kostime 2023. sa šeširom širokog oboda i velikim naočarima za sunce za šik i glamurozan izgled!

Prigrlite visok struk - retro izgled 60-ih popularan je i 2023.

Devojks stoji u senci palme u crno belom kupaćem kostimu sa rukom podignutom iznad glave

Donji delovi visokog struka dobijaju na popularnosti poslednjih godina, a njihova vladavina se nastavlja i u 2023.

Ovaj trend inspirisan retro stilom ne samo da nudi odličnu pokrivenost već i laska različitim oblicima tela.

Donji deo ženskog kupaćeg visokog struka lepo pristaje gotovo svakoj građi, naglašavajući najmanji deo torza i izdužujući noge, te pruža mogućnost za bezbrižno ispijanje koktela na plaži ili pored bazena.

Upareni sa bikini ili tankini gornjim delom, ovakvi modeli visokog struka stvaraju elegantan i glamurozan izgled koji podseća na zlatnu eru Holivuda.

Sexy is back - zavodljivost na plaži je u modi 2023.

Ako želite da ostavite dojam ženstvenosti i zavodljivosti ovog leta, imate sreće jer sexy kostim nikada nije bio popularniji!

Devojka u plavom dvodelnom kupaćem na jedno rame sedi na plaži

Ove godine akcenat je na golim leđima, trakicama i drugim zamršenim i upadljivim detaljima koji dodaju element privlačnosti i sofisticiranosti.

Mrežasti detalji su se takođe mogli videti na modnim pistama među trendovima za proleće i leto 2023, pa ta estetika nije zaobišla ni kupaće kostime. Detalji poput ovih na kostimima pružaju uvid u kožu dok održavaju elegantnu estetiku.

Sexy kostimi 2023. sa otvorenim leđima u crnoj boji savršeni su za one koji žele da se glave okreću za njima i da ostave utisak na plaži ili pored bazena.

Kao što vidite, opcije u 2023. godini su raznovrsne i pred vama je uzbudljivo leto puno izbora!

Bilo da se odlučite za svedenu eleganciju ili za upečatljive i zavodljive printove i izreze, jedno je sigurno - bićete primećeni ovog leta! Istražite Extreme Intimo ponudu kupaćih za 2023. i odaberite svoj omiljeni model!

Tri devojke leže na plaži i sunčaju se, jedna crnom dvodelnom kupaćem, druga u pink i narandžastom dvodelnom kupaćem i treća u plavom i lila dvodelnom kupaćem