Žena u bež pidžami i badematilu stoji na stpenicama

Dan žena je globalni praznik koji predstavlja proslavu dostignuća svih žena, i kao takav - idealan je trenutak da se kroz originalni poklon za 8. mart prisetimo svega zbog čega smo zahvalni na postojanju žena.

Ukoliko se pitate šta pokloniti za 8. mart i potrebna vam je doza inspiracije, na pravom ste mestu!

Najbolji pokloni za 8. mart - predlozi

Pri izboru poklona za 8. mart, neophodno je, kao i pri izboru poklona za svaku drugu priliku, najpre poznavati interesovanja i stil osobe za koju se on kupuje. Ipak, postoje klasici sa kojima se zaista retko kad može omanuti i koji su uvek popularni.

Otkrijte koji su to lepi i praktični pokloni za 8. mart kojima će se svaka žena uvek obradovati!

#1 Kvalitetan brushalter kao idealan poklon za dan žena - ženin najpouzdaniji prijatelj

Devojka sedi u forelji u topu i bade mantilu sa narandžasto belim prugama Devojka sedi u forelji u topu i bade mantilu sa narandžasto belim prugama

Jedan od najboljih poklona za Osmi mart koji možete pokloniti ženi je kvalitetan i udoban grudnjak.

Svakoj dami je potreban brushalter, a kako se oni nose svakodnevno i tokom cele godine, novi je uvek dobrodošao. Ovakav poklon za Osmi mart preporučuje se za kupovinu bliskim ženama u vašem životu, na primer kao poklon supruzi, devojci ili najboljoj prijateljici.

Jednom kada znate njenu veličinu grudnjaka, njen stil, modele koje voli i potrebe, možete se prepustiti izboru idealnog brushaltera. A izbora je zaista mnogo! Klasičan pamučni brus za svaki dan, zavodljivi čipkasti u kompletu sa lepim ženskim donjim vešom za specijalne prilike, ili pak praktičan sportski brus ukoliko je dama koju želite da obradujete nedavno počela da trenira, pa znate da bi joj dobro došao.

Za koji god brus iz Extreme Intimo ponude da se opredelite, nećete pogrešiti!

#2 Komad garderobe - praktičan i moderan poklon za Osmi mart

Devojka sedi na podu u bež pidžami na kratke rukave i dugim pantalonama narandžaste boje sa dezenom belih cvetova Devojka sedi na podu u bež pidžami na kratke rukave i dugim pantalonama narandžaste boje sa dezenom belih cvetova

Komad garderobe je uvek dobar  poklon za drugaricu, devojku, koleginicu i bilo koju drugu važnu žensku osobu u vašem životu.

Odaberite lep i praktičan poklon za Osmi mart za svaku damu koja uživa u praćenju modnih trendova i lepoj ženskoj garderobi. To može biti elegantni kardigan, helanke ili ženske pantalone. Preporuka je da pri izboru garderobe, imate u vidu njen stil, veličinu koju nosi, ali i da birate klasičnije krojeve, kako bi se lakše kombinovali sa onim što već ima.

#3 Nakit - vanvremenski poklon za Osmi mart

Lepa ogrlica ili minđuše su nešto čime će se svaka žena oduševiti.

Najbolji poklon za 8. mart je onaj koji je kupljen s ljubavlju, ali drugi najbolji poklon je lep komad nakita, prilično smo sigurni u to. Šalu na stranu, nakit je veoma značajan poklon za Osmi mart koji će srećna dama, nositi i čuvati godinama, dok će svako cveće uvenuti, a čokoladice se pojesti.

Kao i sa garderobom, važno je jedino znati njen stil i ukus.

#4 Aksesoari -Originalni pokloni za 8. mart

Lepi i praktični ženski aksesoari su sjajan poklon za učiteljicu za 8 mart, kako i za koleginicu s posla, prijateljicu i sve druge važne žene u vašem životu.

To može biti ešarpa, tašna, ženski kačket ili recimo ukrasni jastuk… Izbor je na vama.

#5 Čarape za 8. mart - pokloni kojih žena nikad ne može previše dobiti

Možda vam na prvu loptu ovaj osmomartovski poklon ne deluje kao dovoljno značajan, ali onda ste verovatno muškarac ili jednostavno ne cenite značaj kvalitetnih ženskih čarapa.

Hulahopke, dokolenice, ali i sokne nešto su što je ženi zaista uvek potrebno, jer za razliku od muških čarapa, ženske su mnogo češće vidljive te je bitno da su uvek lepe, kvalitetne i da se mogu nositi uz različite odevne kombinacije.

Stoga ako se još uvek pitate koji su najbolji pokloni za 8. mart, rekli bismo da su čarape negde pri vrhu liste. Ono što je sigurno je da sa njima ne možete pogrešiti!

Šta kupiti mami za 8. mart?

Kada ste bili mali sigurno ste joj satima pravili čestitke i crtali mala umetnička dela ili krišom brali komšijino cveće kako biste je iznenadili.

Danas, kada ste odrasli, verujemo da mnogi od vas osećaju da je poklon za 8. mart za ženu koja vam je podarila život posebno važan.

Ukoliko se pitate šta pokoniti mami za 8. mart, na pravom ste mestu. Pogledajte naše ideje za poklon mami za 8. mart. Takođe, ukoliko tražite ideje za poklon za mamu za druge prilike, možemo pomoći!

#1 Mekana pidžama ili spavaćica - komfor kao savršen poklon za 8. mart za mamu

Devojka sedi na klaviru u narandžastoj spavacici na kratak rukav sa dezenom belog cveca Devojka sedi na klaviru u narandžastoj spavacici na kratak rukav sa dezenom belog cveca

Svi žele da njihove mame budu lepe i srećne što je više moguće, zar ne?

Imajući to u vidu, sjajan poklon za 8. mart za mamu može biti nešto što će joj omogućiti udobnost. Na primer, ženska pidžama koja je kvalitetne izrade i od prijatnog materijala. Takođe se možete opredeliti i za žensku spavaćicu, ukoliko znate da ih ona više preferira. Šta god da odaberete, sigurni smo da će se mama oduševiti jer je u pitanju veoma intiman i lep poklon za Dan žena.

#2 Tople ženske papuče - još jedan sjajan poklon mami za 8. mart

Devojka sedi na stepenicama u beloj pidžami na duge rukave i mekanim mčupavim papučama Devojka sedi na stepenicama u beloj pidžami na duge rukave i mekanim mčupavim papučama

Posedovanje toplih i kvalitetnih ženskih papuča za po kući je veoma važno.

One su idealan poklon za Osmi mart mami jer pružaju udobnost, koja nam je svima bitna nakon napornog dana. Ženske papuče posebno su značajne zimi, kada je nogama potrebno da budu ugrejane.

#3 Aparat za kafu - poklon za 8. mart za ljubiteljke magičnog napitka

Ukoliko je vaša mama ljubiteljka kafe ovo je idealan poklon za 8. mart za nju!

Obradujte mamu novim aparatom za kafu, zaslužila je! Možete izabrati aparat za espreso, za domaću kafu, za moku ili pak neki sličan mali kuhinjski uređaj kom mislite da bi se obradovala.

#4 Saksijsko cveće - poklon za 8. mart za mamu kom će se obradovati

Još uvek se pitate šta pokloniti mami za Osmi mart?

Saksijsko cveće može biti idealno rešenje. Za razliku od tradicionalnih buketa koji se masovno daruju na ovaj dan, cveće u saksiji neće ubrzo uvenuti već će krasiti dom vaše mame dugo vremena i ulepšavati joj dane.

Kreativni pokloni za 8. mart

Ovo su naši predlozi za kreativni poklon za 8. mart, koji ne mora uopšte biti materijalan, već i u vidu novog iskustva.

#1 Spa centar - hedonistički poklon za 8. mart

Spa centar je savršen poklon za Dan žena za one koji vole sebe razmaziti i opustiti.

Možete birati između različitih vrsta tretmana, kao što su masaže, sauna, turska kupatila, hidromasažne kade i mnogi drugi. Ova vrsta poklona ne samo da će pomoći vašoj dragoj ženskoj osobi da se opusti, nego će takođe pomoći u održavanju njene fizičke i mentalne dobrobiti.

Uz posetu spa centru najbolje se slažu ženski kupaći kostimi iz našeg asortimana, kao i ženski bademantili, te razmislite o kompletiranju vašeg poklona uz nešto od navedenog!

#2 Koncert izvođača kog voli - muzičko iskustvo za 8. mart

Raspitajte se ko od izvođača i bendova koje voli uskoro ima koncert i kupite joj ulaznice. Takođe možete odabrati karte za pozorišnu predstavu koju znate da je želela da pogleda. Kada je u pitanju poklon za 8. mart, ideje i dobra volja se cene više nego materijalni aspekt poklona, te ukoliko ne dođete do karata za muzički događaj u kom mislite da bi uživala, možete čak svoju dragu osobu odvesti i u bioskop na ovaj posebni dan.

Zasigurno će uživati u prijatnoj i opuštajućoj večeri sa vama!

#3 Umetnička radionica - poklon za Osmi mart koji će joj pomoći da probudi svoju kreativnost

Sigurni smo da je vaša posebna dama koju želite da iznenadite želela da nauči neku kreativnu veštinu, ali prosto nikada nije imala vremena za to.

Osmi mart je idealno vreme da joj poklonite učešće u radionici na kojoj će imati priliku da bude kreativna i nauči nešto novo. Ovde ponovo treba imati u vidu njena interesovanja i na osnovu toga se odlučiti za radionicu slikanja, dekupaža, aranžiranja cvetnih buketa ili pak školu plesa ukoliko vam to više ide uz njenu ličnost i interesovanja.

#4 Vikend u planinama - poklon za 8. mart za avanturiste

Ukoliko je dama kojoj birate poklon sportski tip i priroda je njena druga kuća, znate šta vam je činiti!

Možete iznajmiti vikendicu ili pak, za autentično iskustvo, poneti sa sobom šatore i vreće za spavanje, i upustiti se u svoju planinarsku avanturu. Istražite prirodne lepote zajedno i uživajte u aktivnom odmoru. Vaša posebna ženska osoba biće oduševljena što ste se odabrali ovakav poklon za Osmi mart i time pokazali da cenite njena interesovanja i hobije!

Devojka sedi sa cvećem u rukama u beloj majici i farerkama i devojcica stoji pored nje sa raširenim rukama Devojka sedi sa cvećem u rukama u beloj majici i farerkama i devojcica stoji pored nje sa raširenim rukama

Zašto je poklon za Osmi mart značajan?

Danas ovaj praznik znamo kao dan u kom se dragim ženama koje su deo naših života daruju pokloni za 8. mart kako bi im se iskazale ljubav i pažnja, ali nije uvek bilo tako.

Nekada za 8. mart pokloni nisu bili presudni, niti prva asocijacija na ovaj datum. Ne tako davno, žene nisu imale pravo na glas, posao, jednaku platu, pa čak ni pravo na ličnu imovinu, a svoju ženstvenost morale su kriti i podrazumevalo se da je jedina njihova uloga da budu smerne majke i supruge.

Na sreću, zahvaljujući našim hrabrim prethodnicama, koje su uspele da se izbore za ženska prava, danas su stvari drugačije i praznik je vremenom izgubio politički kontekst. Ipak, ne smemo nikada zaboraviti na tešku prošlost žena, već iskoristiti ovaj dan da se svake godine iznova prisetimo na čemu smo im sve zahvalni i iskažemo svoje poštovanje kroz adekvatni poklon za Dan žena.

Nadamo se da će vam naše ideje za poklone za 8. mart pomoći da ove godine lako i sa uživanje odaberete najbolji za svoju voljenu žensku osobu!