Ženska odeća

Extreme Intimo ženske helanke skrojene su od najkvalitetnijih materijala, a dizajnirane tako da nežno prianjaju uz kožu, pa pružaju maksimalnu udobnost i prijatan osećaj tokom nošenja. Najveći broj modela helanki iz našeg asortimana je od najfinijeg prirodnog pamuka. U našu ponudu uključili smo sve vrste helanki: sportske helanke, odnosno helanke za fitnes i vežbanje, ali i helanke za žene za svaki dan i svaku priliku.

Filter

Sada kupujete
 1. Potkategorija Helanke Ukloni ovaj artikal

9 stavke

Postavi uzlazno pravilo
 1. E22K-92D102

  Ženske helanke

  Nisko kao 2.999,00 din.
 2. E22K-12D118 , Ženske helanke
  Outlet
  E22K-12D118

  Ženske helanke

  Nisko kao 1.800,00 din.
 3. E22K-12D116 , Ženske helanke
  Outlet
  E22K-12D116

  Ženske helanke

  Nisko kao 900,00 din.
 4. E22K-12D115 , Ženske helanke
  Outlet
  E22K-12D115

  Ženske helanke

  Nisko kao 1.259,00 din.
 5. E21K-102D103 , Ženske helanke
  Outlet
  E21K-102D103

  Ženske helanke

  Nisko kao 1.399,00 din.
 6. E21K-72D104 , Ženske helanke
  Outlet
  E21K-72D104

  Ženske helanke

  Nisko kao 1.500,00 din.
 7. E18B-12D101

  Ženske helanke

  Nisko kao 1.699,00 din.

9 stavke

Postavi uzlazno pravilo

Garderoba za žene iz naše kolekcije krojena je od prijatnih meterijala, najčešće najfinijeg pamuka, pa je nežna na dodir i komforna za nošenje. Dizajnirana je tako da lepo prianja uz figuru, ili nežno pada, a uvek uz praćenje najnovijih modnih trendova.

Ženske trenerke, duksevi, ženske helanke, kao i ženski bodi, šortsevi, suknje i haljine, deo su naše Extreme Intimo ponude udobne ženske odeće premijum kvaliteta. Udobnost, komfor i dugotrajnost odlike su o kojima posebno vodimo računa, što su i glavni atributi naše kolekcije ženske odeće.

Praktična i višenamenska ženska garderoba od prirodnih materijala

Za vas iz meseca u mesec i iz sezone u sezonu dizajniramo kolekciju ženske odeće kojoj je najvažnija svrha pružanje maksimalne udobnosti tokom svakodnevnog nošenja.

Našu odeću možete nositi i tokom sportskih aktivnosti, rekreacije ili u bilo kojoj drugoj prilici. Ležerna i udobna ženska odeća iz Extreme intimo kolekcije omiljena je damama koje obožavaju da obezbede sebi komfor u danima praćenim rekreativnim ili sportskim aktivnostima, dok su haljine, suknje, bodiji i šortsevi iz našeg asortimana omiljeni odevni komadi tokom vrelih letnjih dana.

Zašto je važno opremiti se kvalitetnom i udobnom garderobom?

Kvalitetna i udobna ženska garderoba je imperativ modernog vremena i brzog tempa života, čime se vodimo dok kreiramo naše kolekcije. Extreme Intimo ženska odeća je napravljena je od izvrsnih, prirodnih materijala, što omogućava da je nosite svakog dana, u ma kojoj prilici. Pamučna odeća za žene iz našeg asortimana, kao i ženska garderoba od drugih, prijatnih materijala, pruža vam lagodan osećaj tokom svakodnevice, kao i lep izgled. U cilju potpunog komfora pogledajte i udoban donji veš iz našeg asortimana.

Ženska garderoba - široka ponuda i raznovrstan izbor

Svakog meseca za vas imamo nove komade udobne ženske garderobe, dizajnirane prema najsvežijim modnim trendovima i vašim potrebama, kao i prema potrebama same sezone u kojoj se nalazimo.

Ženska odeća za maksimalni osećaj komfora

Ženske trenerke, duksevi, kao i ženske helanke, skrojene su od najprijatnijih materijala, koji će vam pružiti baš onakvu udobnost kakvu očekujete od ovih ležernih odevnih komada. Osim maksimalne udobnosti Extrime Intimo ženska odeća pruža i sjajan izgled i idealno stoji svakoj ženskoj figuri.

Ženska odeća idealna za vrele letnje dane

U letnjoj sezoni za vas uvek dizajniramo komade koji su prijatni za nošenje i tokom najvrelijih, letnjih dana. Ženske bermude i šortsevi lako se mogu kombinovati uz majice i druge komade iz naše kolekcije i tako biti pogodni za nošenje u najrazličitijim prilikama.

Kada su u pitanju haljine i suknje, Extreme Intimo ih uvek dizajnira tako da nose idealnu notu ženstvenosti i prave savršen kompromis sa komoforom. Prirodni materijali koje biramo za vas tu su da pruže udobnost, a lep dizajn je tu radi estetike koju nikad ne ostavimo u drugom planu!

Pogledajte Extreme Intimo kolekciju garderobe za žene i odaberite komade koji će Vam obezbediti udobnost u svakoj prilici.