Poklon za mamu - evo šta pokloniti mami u raznim prilikama

Kažu da je najteže izabrati poklon za osobu koju ne poznajete dobro, ali priznaćete da ste bar jednom bili u velikoj nedoumici kada je u pitanju poklon za mamu.

Naravno, nije reč o tome da mamu ne poznajete ili ne znate šta ona voli, upravo suprotno - znate je suviše dobro i to vam nameće odgovornost da poklon zaista bude po njenoj meri i ukusu.

Ukoliko ne znate šta pokloniti mami za rođendan, predstojeći 8. mart ili neku drugu priliku, možda bi trebalo da potražite poklone koji ispunjavaju kriterijume udobnosti, kvaliteta, mekoće - baš svega onog što možete da zamislite uz tako posebnu osobu kao što je majka.

Extreme Intimo, kao i uvek, spaja lepo i praktično, pa za posebne ali i one ničim izazvane prilike ima niz sjajnih predloga za savršen poklon za mamu. U nastavku predlažemo nekoliko varijanti koje se najčešće biraju kao poklon, a za koje pouzdano tvrdimo da izazivaju oduševljenje kod svih ljubitelja lepog, pamučnog i modernog.

Dakle, šta pokloniti mami?!

Udoban bademantil - poklon za mamu koji traje godinama

Kada su u pitanju bademantili iz naše ponude, skromnost moramo ostaviti po strani i istaći da su upravo oni među najtraženijim komadima u našim radnjama, bilo da se biraju za ličnu upotrebu ili kao iznenađenje za dragu osobu.

U skladu sa tim, ovo je naša prva preporuka za savršen poklon za mamu, jer je reč o komadu koji je uvek potreban, ali specifičnost Extreme Intimo modela je u nežnom materijalu postojanog kvaliteta, ženstvenim bojama i elegantnim dezenima. Šta predstavlja bademantil ako nije mekan, udoban i idealan za dane provedene u kući?

Sofisticirani bademantili nežnih boja su deo naše nove Racoon ženske kolekcije, pa u okviru nje možete pronaći i udobne spavaćice dizajnirane tako da odgovaraju ovom bademantilu,.

Ako je vaša mama ljubitelj nešto jačih dezena, predlažemo crni bademantil sa belim detaljima koji deluju vrlo efektno, a uz to su pogodni za kombinovanje sa potkošuljama i drugim komadima sličnih dezena.

Ko voli kombinacije - kod nas će sigurno pronaći sve delove “slagalice” zvane savršen poklon za mamu.

Ne možemo da ne pomenemo i ženstvene modele bademantila u prljavo roze i svetlo roze nijansama sa dezenom koji se diskretno ističe na kapuljači. Ono što je odlika naših bademantila su i veliki džepovi, udobno vezivanje i kapuljače, pa su ovi modeli zaista sve što jednoj ženi treba nakon tuširanja.

Klasični komadi odeće pogodni za kombinovanje

Odeća je često nezahvalan poklon, jer gotovo je nemoguće pogoditi nečiji ukus, uskladiti ga sa pravom veličinom i krojem koji osoba preferira. Ove teškoće imamo čak i kada su u pitanju naše mame, pa se postavlja pitanje kako izabrati lep odevni komad a da to bude odgovarajući poklon za mamu u pogledu svih prethodno navedenih kriterijuma?

Extreme Intimo izlazi i ovde u susret, svojom ponudom jednostavnih, klasičnih i ultra praktičnih modela odeće koji su pogodni za nošenje na nekoliko načina, u raznim prilikama i kombinacijama. Na primer, crna uska rolka sa ili bez rukava je must have komad u ormanu svake žene, pa zašto upravo ovaj komad ne bi bio vaš izbor za mamin poklon?

Ovde nema mnogo prostora za premišljanje oko njenog ukusa jer je reč o vrlo jednostavnom i univerzalnom kroju koji se može nositi na mnogo načina, a isto važi i za obične crne majice dugih rukava.

Ako želite nešto upečatljivije, ne izlazeći iz okvira klasičnog, tu su tanke rolke u jarkim bojama, kao i majice na bretele za sa elegantnom čipkom koje savršeno pristaju kako uz elegantan sako, tako i uz običan donji deo trenerke. Retko praktični komadi, zar ne?

Ružičasta pidžama okačena na ziduSpavaćice i pidžame - pokloni za mame koji znače bliskost

Dominantan deo naše ponude su spavaćice i pidžame, a to znači da smo se pobrinuli  za raznovrsnost modela od kojih neki sigurno mogu biti savršeni pokloni za mame. Za početak, predlažemo spavaćice skrojene od najfinijeg pamuka, izrađene u upečatljivim dezenima, jer ko kaže da spavaćice moraju biti jednobojne i dosadne?

Ukoliko ste saglasni sa nama, uz pretpostavku da delite mišljenje sa svojom mamom, preporučujemo roze spavaćicu sa sivim animal printom koja će biti idealan poklon za mamu, a ako je ljubitelj ovakvih printova, nema sumnje da će joj se dopasti i slični modeli sa istovetnim printom kojima smo obogatili naše najnovije kolekcije. Model jednostavnijeg, ali ništa manje lepog i modernog dezena je crna spavaćica na bretele sa dodatkom čipke i malo srebrnog sjaja. U sličnom ruhu su dizajnirane i letnje pidžame koje možete birati u jednobojnoj varijanti ili sa detaljima.

Naravno, nismo zaboravili ni na nežne boje koje su uvek dobar izbor kada je reč o spavaćicama, pa smo dizajnirali roze spavaćicu kratkih rukava ukrašenu čipkom, koja odiše ženstvenošću i dobrim stilom. U sličnim nijansama možete pronaći i pidžame kratkih rukava sa cvetnim dezenima, u zimskoj ili letnjoj varijanti koju čine šortsevi i majice bez rukava.

Znamo da su, pored udobnih spavaćica, kvalitetne pidžame nekada nezamenjive, a to važi naročito tokom hladnih zimskih dana. Zato poklon za mame mogu da budu i prugasti model teget pidžame na kopčanje ili ljubičasta pidžama sa cvetnim dezenom, a u sličnoj boji možete kupiti i spavaćice sa ženstvenim detaljima, i tako kompletirati mamin program za spavanje.

Neodoljivi aksesoari - uvek lepo iznenađenje

Poznajete li neku žensku osobu koja ne voli aksesoare? Ni mi.

Zato najlepši pokloni za mame treba da sadrže i lepe detalje i korisne stvarčice koje možete pokloniti samostalno, ili kao dodatak poklonu za mamu. Sigurni smo da će biti oduševljenja ukoliko je obradujete kvalitetnim peškirom za plažu , ili na primer, ukrasnim jastučićima za fotelje ili sofe?

Šta kupiti mami za poklon, a izostaviti lepo i originalno pakovanje? Ako još uvek niste našli neko adekvatno rešenje, u našim radnjama možete pronaći simpatična pakovanja u obliku srca ili kugle koji su idealni za sitnije akesosare.

Nasmejana devojka u roze bebi doluPokloni za mlade mame - pronađite poklon za novopečenu mamu

Verovatno ste i vi mišljenja da udobne i kvalitetne pidžame, spavaćice i drugi proizvodi iz naše ponude mogu da budu idealni pokloni za mlade mame, kojima je tokom postporođajnog perioda potreban upravo dodir pamuka koji izuzetno prija koži.

Obradujte svoju drugaricu ili sestru nekim udobnim Extreme Intimo modelom, koji će sasvim sigurno biti lep i koristan poklon za novopečenu mamu.

Verujemo da smo vam pomogli navedenim predlozima koji, iako raznovrsni, zajednički komuniciraju kvalitet, udobnost, mekoću i postojanost - sve ono što je u osnovi naše ponude. Posetite naša prodajna mesta i izaberite savršen poklon za mamu kojim ćete joj pokazati da je odlično poznajete!