Poklon za drugaricu - kreativne ideje za poklon za prijateljicu

Tražite originalan i kreativan poklon za drugaricu?

Biranje poklona za dragu osobu je prava slatka muka, ali ukoliko nemate ideju šta pokloniti najboljoj drugarici, onda pronalaženje idealnog poklona postaje zahtevan zadatak.

Bilo da se bliži rođendan vaše najbolje prijateljice, praznik ili nekim drugim povodom želite da je iznenadite i pokažete koliko vam znači, važno je da na vreme bacite u potragu savršenog poklona koji je dostojan nje.

Hvata vas panika? 

Ne brinite, svako od nas je barem jednom bio u ovoj situaciji.  Kako Extreme Intimo vrednuje prijateljstva i shvata koliko ih je važno negovati, mi ćemo vam pomoći i biti vaš saveznik u pronalaženju poklona kojim će se vaša prijateljica oduševiti.

Pripremili smo vam odlične predloge uz koje ćete sigurno biti inspirisani i pronaći poklon za svaku priliku!

#1 Donji veš - poklon za prijateljicu sa kojim ne možete pogrešiti

Svaka devojka voli da nosi kvalitetan i udoban donji veš, a u fioci za veš se uvek nađe prostora za makar još jedan par. Zato je veš poklon za prijateljicu sa kojim ne možete pogrešiti.

Obradujte prijateljicu i poklonite joj set koji se sastoji od brushaltera i gaćica, napravljen od najkvalitetnijeg materijala koji će izuzetno prijati njenoj koži. Odaberite kroj i model veša koji će savršeno odgovarati njenoj građi i dodatno istaći njenu figuru.

Mi smatramo da se u donjem vešu uvek treba osećati komforno i prijatno, pa zato ne pravimo razliku u udobnosti veša koji se nosi za svaki dan i onog za posebne prilike. Zapravo, zašto uopšte i postoji ova podela?

Svaki komad veša bilo treba da pruža maksimalnu udobnost, a samopouzdanje koje se dobija nošenjem specijalno dizajniranog i krojenog veša je neprocenjivo.

Zašto onda ne bi imali boost samopouzdanja svaki dan?

Vi joj zapravo ne poklanjate samo komad odeće, već i samopouzdanje koje će se ogledati u svim segmentima života.

Vaš poklon za prijateljicu možete učiniti kompletnim i pokloniti joj spavaćicu ili bebi dol iz naše kolekcije. 

#2 Kupaći kostim - opremite najbolju drugaricu za letovanje

Devojka u zelenom kupaćem kostimu pozira pored vode

S obzirom na to da se bliži leto i vreme godišnjih odmora, zašto vašu drugaricu ne biste obradovali kupaćim kostimom koji će joj pružiti upečatljiv i unikatan izgled na plaži?

Extreme Intimo kolekcija kupaćih kostima napravljena je od kvalitetnih materijala koji garantuju potpunu udobnost na plaži, dok unikatan dizajn čini da ih svako primeti.

Kako odabrati pravi kupaći?

Odabir savršenog kupaćeg kostima koj ćete pokloniti vašoj prijateljici zahteva nekoliko stvari.

Kroj koji će pristajati vašoj drugarici

Prvo je da odaberete kroj kupaćeg. Da li vaša drugarica više voli jednodelne ili dvodelne kupaće kostime? Sigurno to do sad već znate. 

Ukoliko ste odlučili da vaš poklon drugarici bude dvodelni kupaći, možete ga prilagoditi njenoj građi kako bi istakao njenu figuru. U zavisnosti od njene građe, možete se igrati kobinacijom različitih gornjih i donjih delova i pronaći savršen spoj koji će ona ponosno nositi ovog leta.

Extreme Intimo kupaći kostimi dizajnirani su tako da pristaju svakoj figuri, a u našoj ponudi možete naći različite krojeve jednobojnih ili kupaćih kostima sa različitim printovima. Nijansu kupaćeg možete izabrati prema njenoj omiljenoj boji, ili pak prema tonu kože.

#3 Nakit - poklon za drugaricu kao uspomena koja će trajati večno

Devojka u žutom kupaćem kostimu sedi drvenoj podlozi

Da li vam je potreban poklon za rođendan za drugaricu?

Ukoliko želite da joj poklonite nešto što će trajati večno i što će uvek čuvati kao uspomenu, kvalitetan komad nakita je pravi poklon drugarici. U zavisnosti od toga šta vaša prijateljica voli da nosi možete se odlučiti za narukvicu, ogrlicu ili minđuše, a u zavisnosti od njenog stila birajte svedenije i elegantnije ili upadljivije modele.

Boju nakita odaberite na osnovu ostalog nakita koji poseduje, kako bi mogla da ih kombinuje. Takođe, stil ženske odeće je važno ukombinovati sa nakitom kako bi cela kombinacija bila usklađena.

Ovo može biti idealan poklon drugarici za diplomiranje, rođendan, a i znak pažnje bez ikakvog povoda, kako biste pokazali vašoj prijateljici koliko vam znači.

Ukoliko želite da napravite kreativni rođendanski poklon za drugaricu, možete sami da joj napravite narukvicu ili ogrlicu. Nabavite potreban materijal, odvojite vreme i napravite nakit koji ćete joj pokloniti od srca.

Takođe, možete kupiti nakit koji ide u paru - jedna narukvica ili ogrlica za vašu prijateljicu, a druga za vas. Ove narukvice uglavnom imaju privezak koji se savršeno uklapa sa priveskom na drugoj narukvici.

To mogu biti privesci u obliku puzle koji se savršeno uklapaju ili privesci za različitim natpisima koji se nadopunjuju. Na taj način bićete stalno povezani sa vašom najboljom drugaricom.

Kako pronaći idealan  rođendanski poklon za drugaricu?

Kada postavite pitanje koji je idealan poklon, to ne znači da postoji samo jedan tačan odgovor. Za svaku osobu idealan poklon je drugačiji, pa je zato potrebno da dobro poznajete osobu kojoj kupujete.

Da li više voli simbolične poklone ili materijalne stvari? 

Kupovina poklona je u startu malo lakša, sa obzirom na to da verovatno već sve znate o vašoj prijateljici - njen ukus, interesovanja i želje. Dobro slušajte šta govori i pokušajte da saznate šta je to što bi joj se baš svidelo. 

Pakovanje poklona je takođe veoma važno

Nakon što ste našli odgovor na pitanje šta pokloniti prijateljici i kupili savršen poklon, predaju istog učinite zanimljivom i poklon upakujte u šareno i zanimljivo pakovanje. U zavisnosti od vrste poklona možete ga upakovati u ukrasnu kutiju odgovarajuće dimenzije ili šareni papir. Poklon koji nije upakovan smanjuje celokupni doživljaj za čak 40%.

Osim što će poklon lepše izgledati nego da joj ga predate u kesi, otvaranje poklona povećaće njenu neizvesnost i uzbudljivost, a kada konačno dođe do njega i vidi koliko ste truda uložili, biće vam neizmerno zahvalna.

Nadamo se da ste među našim savetima pronašli ono za čime ste tragali. Extreme Intimo je uvek uz vas kao saveznik u potrazi za idelanim poklonom za sve prilike.