Zaljubljeni par

Poklon za devojku ume da baci muškarca na muke. On između toliko stvari mora da izabere ono pravo iznenađenje za devojku. Jasno je da poklon mora da bude originalan, lep, po mogućnosti praktičan, ali ipak i atraktivan kada se poklanja devojci.

Poželjno je da šalje neku dublju, intimniju poruku, ali i da se dovoljno razlikuje baš od svega što će devojka dobiti od drugih ljudi, ukoliko je u pitanju prilika koja podrazumeva tako nešto.

U tom slučaju šta kupiti devojci za Dan zaljubljenih, rođendan ili godišnjicu?

Zaista nije jednostavno - ali samo ako poklon za devojku niste tražili na pravom mestu.

Kolekcije iz naše ponude su predvidele rođendane, godišnjice, Novu godinu, Dan zaljubljenih i sve druge prilike u kojima ćete želeti da iznenadite lepšu polovinu nekim kvalitetnim i lepim poklonom. Zato smo se posvetili odevnim komadima i aksesoarima koji osvajaju na prvi dodir, a ujedno predstavljaju sve ono što devojke obožavaju - udobnost, mekoću i atraktivnost.

Ako se pitate šta kupiti devojci? - evo kako u Extreme Intimo svetu izgledaju idealani pokloni za devojku.

Pidžama ili spavaćica kao originalan poklon za devojku

Šta pokloniti devojci, a da to bude posebno i autentično? Ovim predlogom pre svega ispunjavamo najvažniji kriterijum, a to je originalnost koja pripada samo vama! Veoma je mala verovatnoća da će za rođendan vaše devojke još neko odlučiti da joj pokloni originalnu žensku pidžamu, pa je ovaj predlog rezervisan upravo za njenu jaču polovinu.

Osim toga, pidžame imaju prelepu simboliku kada se poklanjaju, jer ih obično poklanjaju samo oni koji su izuzetno bliski sa osobom kojoj poklanjaju. Upravo su bliskost i ljubav ono što treba da definiše vaš poklon lepšoj polovini, pa pidžama ili spavaćica uvek predstavlja dobar izbor ukoliko kupujete poklon za Dan zaljubljenih devojci.

Naravno, ne bi trebalo da poklonite bilo koju pidžamu - dezen, print, kvalitet materijala i boje su od velikog značaja. Ako je povod Nova godina, birajte praznične modele ženskih pidžama - izbor zavisi od njenog ukusa ali i vaše kreativnosti!

Ako vaša lepša polovina preferira spavaćice, onda samo ostaje da odlučite kakav dezen je po njenoj meri. Extreme Intimo je mislio na sve ukuse, pa ponuda uključuje moderne ženske spavaćice, od onih sa čipkanim detaljima, preko spavaćica inspirisanih likovima iz crtanih filmova, do atraktivnih modela sa neprevaziđenim animal printom koji devojke obožavaju.

Ipak, ono zbog čega se ovakvi pokloni iz naše ponude vole jeste upravo kvalitet materijala - najfiniji dodir pamuka koji devojke obožavaju. Kvalitetan materijal je ujedno i garancija da će ovakav poklon za devojku trajati godinama, a to mnogo govori i o onome ko poklanja.

Pokažite joj da mislite na sve i poklonite joj nešto što će trajati!

Nasmejana devojka sa naočarama u obliku srca

Pokloni za Dan zaljubljenih - romantični i kreativni pokloni za devojku

Razmišljate šta kupiti za Dan zaljubljenih devojci?

U moru mogućnosti, odabir savršenog poklona može biti izazovan, ali istovremeno i uzbudljiv. Kada razmišljate o poklonu, važno je da odaberete nešto što će odražavati ličnost i ukus vaše partnerke, ali i simbolizovati posebnost vašeg odnosa.

Atraktivan komplet - intiman poklon za devojku sa stilom

Jedan od klasičnih, ali uvek cenjenih izbora, su romantični komadi ženskog donjeg veša. Kvalitetno, elegantno i senzualno rublje, poput onog iz kolekcija Extreme Intima, ne samo da pruža udobnost, već i podstiče osećaj posebnosti i privlačnosti. Bilo da se odlučite za nežne čipkane tange, brushalter ili elegantnu spavaćicu, važno je da poklon bude usklađen sa stilom i preferencama vaše partnerke.

Pored rublja, razmislite o dodatnim malim znacima pažnje koji mogu upotpuniti vaš poklon za Dan zaljubljenih. To može biti buket omiljenog cveća, ručno napisana ljubavna poruka, ili možda knjiga koju je odavno želela da pročita. Takvi personalizovani dodaci čine poklon jedinstvenim.

Kreativni pokloni za Dan zaljubljenih - kreirajte komplet

Kada je poklon za devojku u pitanju, kreativnost ne sme da izostane, a mi je nudimo u vidu atraktivnih kompleta u istim dezenima i bojama.

Komplet možete kreirati i sami u zavisnosti svojih preferencija, a komplet mogu da čine slip gaćice i ženske majice na bretele ili klasične ženske majice u jednoj boji.

Ono što odlikuje ove komplete je atraktivna nota koja sjajno pristaje svakoj devojci, a finoća i kvalitet materijala su nešto što ne izostaje ni kod ovih modela iz naše ponude.

Udoban bademantil - najtopliji poklon za godišnjicu, rođendan ili Dan zaljubljenih

Devojke obožavaju kvalitetne bademantile, i ovo nepisano pravilo gotovo da nema izuzetka! Poklon devojci uvek može biti jedan lep i topao model bademantila iz Extreme Intimo izloga, naročito jer bademantile nudimo u nežnim nijansama i materijalima koji su izuzetno mekani i prijatni na dodir.

Ono što izdvaja bademantile iz naše ponude jeste sjajan dizajn i praktičnost, jer gotovo svaki ima džepove i kapuljaču, što doprinosi njihovoj estetskoj ali i praktičnoj nameni.

Dostupan je veliki izbor dezen prikladan za bilo koju priliku, pa bademantil može biti sjajan poklon za Dan zaljubljenih devojci, kao i za druge prilike poput godišnjice ili rođendana!

Sportski kompleti - poklon za devojku koja se bavi sportom

Šta pokloniti devojci koja se bavi sportom, ako ne kvalitetnu sportsku opremu? Sportski kompleti iz naše ponude odgovaraju na sve kriterijume sportista, a ako je vaša devojka privržena zdravim navikama koje uključuju džoging, jogu, teretanu ili slične vidove fizičke aktivnosti, vaš poklon za devojku je spreman!

Exteme Intimo ženska sportska oprema uključuje sve ono što je potrebno za kvalitetan trening.

Klasične ženske helanke u jednoj boji ili helanke u kombinaciji boja su pogodne za kombinovanje sa ženskim majicama kratkih rukava, pa u zavisnosti od toga šta vam privuče pažnju i šta vaša lepša polovina preferira, možete napraviti idealnu kombinaciju kao praktičan i lep poklon za devojku.

Oprema je izrađena od materijala koji pružaju udobnost i fleksibilnost prilikom svakog pokreta, pa je trening u njima vrlo prijatan i udoban. Ne možemo da zanemarimo i estetsku stranu ovih modela, koja ih zaista posebno izdvaja iz opšte ponude sportske opreme na tržištu.

Devojka otvara poklon iz kutijice

Originalni aksesoari kao zanimljivi pokloni za rođendan devojke

Autentičan poklon za godišnjicu, praznike Dan zaljubljenih ili neki drugi povod uvek sadrži i neki zanimljiv aksesoar, jer nežniji pol definitivno obožava i ove male znake pažnje. Ipak, i aksesoari pružaju mogućnost da budete kreativni i originalni, pa devojci možete pokloniti lep ženski peškir.

Osmislili smo i lepa pakovanja za ove sitnice, a ona dolaze kao pakovanja u obliku srca, zatim pakovanja u obliku kugle za jelku, dok se ljubitelji klasične varijante uvek odlučuju za ukrasne kutije.

Sada kada smo vam ponudili nekoliko predloga za lep i originalan poklon za devojku, ostalo je samo da posetite najbliže Extreme Intimo prodavnice u kojima vas čekaju naše kolekcije prepune stvarčica koje devojke obožavaju, ili još lakše da kupovinu naših proizvoda obavite online. Iznenadite je kvalitetom, kreativnošću i toplinom, bilo da je u pitanju poklon za Dan zaljubljenih, godišnjicu veze, novogodišnje iznenađenje ili poklon za rođendan!