Pokloni za Božić - ideje za praznično darivanje u krugu porodice

Božićni praznici su vreme darivanja! 

Praznična atmosfera i radosni trenuci sa bliskim osobama idealan su trenutak za iskazivanje i proslavu ljubavi i zahvalnosti, a pokloni za Božić su sjajan način za krunisanje najradosnijeg hrišćanskog praznika.  

Zato vam predlažemo da između pripreme trpeze i organizovanja porodičnog okupljanja, ostavite malo vremena i ne zaboravite da bliskim osobama pripremite božićne poklone koji mame osmehe! Nastavite sa čitanjem našeg teksta i pronađite ideje za božićne poklone. 

Kako odabrati idealan poklon za Božić?

Božić je jedan od najvećih hrišćanskih praznika koji se tradicionalno proslavlja u krugu porodice uz raskošnu trpezu i radosne trenutke sa najdražim ljudima. Nakon niza običaja, veče uoči Božića možete krunisati poklonom, znakom pažnje kojim ćete iskazati ljubav i privrženost najmilijima. 

Pokloni za Božić treba da budu osmišljeni pažljivo uz razmišljanje o sitnicama koje će obradovati vama bliske ljude na originalan način i naglasiti božićnu magiju koja je svuda oko nas. 

Baš kao i u slučaju poklona za Novu godinu, ali i svih drugih darova koje smišljate za najdraže i ovo darivanje možetre upotpuniti pažljivo osmišljenim pakovanjem i čestitkom od srca, te osigurati širok osmeh vama drage osobe!

Unuk u naručju bake u božićnom outfitu

Poklon za Božić za mamu - osmislite dar koji se pamti

Kako se Božić proslavlja u krugu porodice, poklon za Božić za mamu je nešto čemu prvenstveno treba da se posvetite. 

Kroz božićni poklon naglasite temu praznika i u njega uključite praznične motive i boje. Budući da svaka mama ceni praktičnost i udobnost, predlažemo vam da birate poklon koji će joj zaista koristiti. Idealna opcija su mekane zimske ženske pidžame iz našeg programa za spavanje

Modeli na duge rukave skrojeni od najfinijeg pamuka idealna su odeća za hladne zimske noći i jutra, a veliki izbor dezena, boja i krojeva omogućava vam da jednostavno pronađete idealan komad za nju!

Ideje za božićni poklon za tatu -  udobnost na prvom mestu

Pitate se kako da iznenadite tatu za Božić?

Ne morate puno da tragate, jer je poznato da očevi cene praktičnost, te je vaš glavni zadatak da dar koji odaberete za njega bude koristan, kvalitetan i dugotrajan

Zato je pravi izbor za paketić koji namenite njemu komforna pamučna muška pidžama iz Extreme Intimo asortimana. 

U našu ponudu smestili smo visoko kvalitetne modele na duge rukave koji dolaze u nekoliko nijansi i dezena, te ćete sa lakoćom pronaći idealnu opciju za poklon za Božić za oca. Skrojene pretežno od najfinijeg pamuka, na koži ostavljaju prijatan osećaj i sjajan su preduslov za mirne noći i komforna jutra

Božićni poklon za položajnika - obradujte gosta na božićno jutro

Božićne i novogodišnje čarape ispod stola

Kako tradicija nalaže, božićno jutro namenjeno je za posetu položajnika - gosta koji domaćinstvu donosi radost, sreću i bogatstvo. Položajnik je uglavnom muškarac ili muško dete, koje će se posebno obradovati božićnom poklonu. 

Božićni pokloni za decu izmamiće osmeh mališana koji će vas posetiti ovog važnog datuma. Dečaka koji vam dođe u goste možete obradovati mekanim čarapicama za dečake sa motivima bliskim njegovom uzrastu. 

Uklopite ih sa majicom za dečake na bretele koja je sjajna opcija kao potkošulja za hladne zimske dane. U našoj paleti proizvoda naći ćete čitav spektar boja i motiva koji će izmamiti osmeh deci, a kada ih pažljivo upakujete u šareni papir i božićnom paketiću dodate ukusan slatkiš, svaki dečak će se obradovati!

Poklon za Božić za prijatelje - unesite praznični duh u vaš dar

Devojka u sivoj novogodišnjoj majici drži ruke iznad glave u obliku srca

Iako na našim prostorima tradicija ne nalaže božićno darivanje među prijateljima, to ne znači da ne treba da iskoristite još jednu priliku i obradujete bliske ljude originalnim božićnim poklonom. 

Odeća u zelenim i crvenim tonovima, praznični dezeni i raznovrsni upečatljivi božićni motivi idealan su način da obradujete prijatelje za Božić. U periodu slavlja, u naše kolekcije uvek unosimo prepoznatljive motive koji će obradovati sve ljubitelje praznične atmosfere. 

Najbolju prijateljicu oduševiće ženska pidžama skrojena od najfinijeg pamuka idealna za hladne zimske dane. Nežan dodir na koži i udobnost tokom čitave noći, ali i ušuškanih zimskih jutra zagarantovani su uz kvalitetne modele na duge ili kratke rukave.

Za najboljeg prijatelja sjajan poklon za Božić su majice na kratke rukave koje su u zimskom periodu odlična opcija za oblačenje ispod džempera na zakopčavanje. Ovi komadi garderobe leti su sjajan izbor za visoke temperature, budući da je pamuk veoma lagan materijal. Prilikom odabira modela vodite računa o veličinama i stilskom ukusu vama bliskih osoba.

Za muškarce koji cene klasiku idealna opcija su klasični tonovi poput teget i crne boje, a za one koji vole da se ističu birajte nešto intezivnije boje sa upečatljivim motivima. 

U našoj ponudi pronaći ćete široku paletu muških majica, te smo sigurni da ćete lako odabrati idealan model za najboljeg prijatelja.

Poklon za Božić za dečka - obradujte voljenu osobu znakom pažnje

Muškarac u majici kratkih rukava sa pingvinom i u gaćama

Pokažite partneru ljubav i privrženost za Božić!

Božićni poklon za dečka neće vam biti teško da odaberete iz Extreme Intimo palete proizvoda. Obradujte dragog muškarca donjim vešom zanimljivog dezena pažljivo kreiranim sa velikim udelom pamuka koji pruža udobnost i dodatkom elastina za maksimalnu slobodu pokreta. 

Iz naše pelete proizvoda možete odabrati muške bokserice ili klasičan slip, u skladu sa stilskim preferencijama vašeg partnera. Poklon upotpunite muškim bade mantilom visoke udobnosti koji će mu posebno značiti tokom hladne zime. 

Ideje za božićni poklon za devojku - mali znak pažnje koji obara sa nogu

Božić je pravo vreme da nežnim poklonom za devojku prožetim prazničnim motivima obradujete voljenu damu. Pažljivo osmišljen dar će joj izmamiti osmeh i sjajno se uklopiti u magiju koju ovaj praznik sa sobom nosi

Udobne i mekane ženske čarape s novogodišnjim motivima u kombinaciji sa majicom na bretele i interesantnim komadom ženskog donjeg veša sjajan su božićni paketić koji će obradovati vašu partnerku. 

U našim kolekcijama naići ćete na raznobojne modele majica koji odgovaraju svim stilskim afinitetima. Bilo da vama draga ženska osoba voli pastelne nijanse i jednostavne krojeve ili pak bira jarke boje sa raznovrsnim motivima, sigurni smo da ćete u našoj paleti proizvoda naći komad koji je baš za nju!

Predlažemo vam da uparite majicu i gaćice, te kreirajte komplet koji će savremena žena rado nositi!

Extreme Intimo je uvek tu da vam olakša potragu za poklonima za sve prilike. U našem asortimanu naći ćete udobne i kvalitetne komade odeće za sve generacije, skrojene sa puno pažnje, ljubavi i truda. 

Poručite online ili nas posetite na brojnim lokacijama širom Srbije!