Majice

Majice za dečake iz našeg asortimana skrojene su od prijatnih materijala, kao što je najfiniji pamuk, pa su vrlo udobne za nošenje i pružaju maksimalan komfor dečaku.  Sve majice za dečake izrađuju se prema kriterijumima premium kvaliteta, kao i ceo Extreme Intimo asortiman. U našoj kolekciji uvek je prisutan veliki izbor modela majica za dečake u različitim krojevima - na duge, kratke i majice bez rukava, kao i u različitim stilovima i dezenima. Tako zadovoljavamo kriterijume svakog roditelja i dečaka u pogledu ličnog ukusua, ali i pouzdanosti materijala koje koristimo, dok su mališani uvek najviše oduševljeni izborom i motivima!

Filter

Kategorija
 • Veš 16Stavke
 • Majice 10Stavke
 • Program za spavanje 5Stavke
 • Kupaći 14Stavke
 • Čarape 9Stavke
 • Odeća 5Stavke

10 stavke

Postavi uzlazno pravilo
 1. E20K-93A102 , Dečija muška majica DISNEY
  Nisko kao 899,00 din.
 2. E20K-93N102 , Dečija muška majica DISNEY
  Nisko kao 1.299,00 din.
 3. E20K-93A101 , Dečija muška majica DISNEY
  Nisko kao 859,00 din.
 4. E20K-93N101 , Dečija muška majica DISNEYE20K-93N101 , Dečija muška majica DISNEY
  Nisko kao 1.199,00 din.
 5. E20K-83A101 , Dečija muška majica
  -20%
  Nisko kao 519,00 din. Regularna cena 649,00 din.
 6. E20K-73A101 , Dečija muška majica
  Nisko kao 649,00 din.
 7. E15B-13U101 , Dečija potkošulja
  Nisko kao 899,00 din.
 8. E17B-13M101 , Dečija muška majica
  Nisko kao 579,00 din.
 9. E15B-13A102 , Dečija muška majica
  Nisko kao 449,00 din.
 10. E15B-13A101 , Dečija muška majica
  Nisko kao 499,00 din.

10 stavke

Postavi uzlazno pravilo

Pamuk je najbolja garancija kvaliteta odeće, jer i najosetljivija koža odlično reaguje na ovaj materijal. Zato majice za dečake u najvećoj meri izrađujemo od najfinijeg pamuka. Udobnost je osigurana i udelom drugih materijala, koji naše modele čine dovoljno rastegljivim i praktičnim za svakodnevnu upotrebu. Majice za dečake su prilagođene svim aktivnostima dečaka - mogu ih nositi svakodnevno tokom igre, u školi ili bilo kojoj prilici koja zahteva lepu, ali i udobnu odeću..

Najpopularnije majice za dečake uz dopadljiv dizajn

Ono što naše majice za dečake izdvaja kao omiljene, jesu dezeni i motivi koje dečaci obožavaju! Prilikom kreiranja majici za dečake, kao i drugog asortimana za mališane i mališanke  - uvek mislimo na njihov ukus, zbog čega naši Extreme Intimo modeli uživaju veliku popularnost i u najmlađim krugovima. 

Majice za dečake - široka ponuda majici najvišeg kvaliteta

Extreme Intimo majice za dečake su pogodne za svaku priliku, jer se u ponudi nalaze majice bez rukava odlične za trening i igru, kao i majice dugih i kratkih rukava koje dečaci mogu nositi svakodnevno, u najrazličitijim prilikama. Materijali od kojih ih krojimo su vrlo lagani i prijatni, a nežan dodir se ne gubi ni nakon više pranja, pa se majice neće tako lako pohabati.

Majice za dečake bez rukava za vrele dane i rekreaciju  

Majice za dečake bez rukava odličan su izbor za vrele, letnje dane, kada ih dečak neće ni osećati na koži tokom nošenja, te će mu biti prijatno i lagodno i na velikim vrućinama. Zahvaljujući njihovom kreativnom dizajnu - dečaku će majica bez rukava iz naše kolekcije odmah dopasti, a zbog prijatnih materijala od kojih je izrađena - uživaće u njihovom nošenju. Majice bez rukava posebno su pogodne i za rekreaciju, plažu i bazen, ali i mnoge druge prilike, zavisno od dizajna same majice.

Majice za dečake na kratke rukave za sve prilike 

Majice na kratke rukave odlične su jer su nosive u najrazličitijim prilikama, pa čak i sezonama. Zimi se mogu nositi ispod duksa i džempera, a tokom toplijih dana same. Osim toga, one se i vrlo lako kombinuju, pa ih dečak može nositi sa pantalonama u raznolikim krojevima. Majice za dečake na kratke rukave, kao i druge stvari iz naše ponude krojimo od najprijatnijih materijala i uz kriterijume premium kvaliteta.

Majice za dečake na duge rukave - odlične za hladne dane

Majice na duge rukave za mališane savršen su izbor za zimu i jesen, kao i za hladne, letnje večeri. Zavisno od dizajna posebne majice na duge rukave, dečak je može nositi u različitim prilikama. Nekad su ove majice odlične kao potkošulje ili gornji deo za spavanje, ali često ih dizajniramo i tako da ih dečak može nositi u školu i u drugim, svakodnevnim aktivnostima.

Kreativan dizajn u kombinaciji sa vrhunskim kvalitetom je odličan izbor za svako dete, a ujedno može biti i vrlo zanimljiv poklon za nekog Vama posebnog dečaka. Priuštite mu Extreme Intimo majice za dečake, i poklonite mu nežan dodir pamuka i moderan dizajn u samo jednom komadu odeće!