Majice

Majice za dečake iz našeg asortimana skrojene su od prijatnih materijala, kao što je najfiniji pamuk, pa su vrlo udobne za nošenje i pružaju maksimalan komfor dečaku.  Sve majice za dečake izrađuju se prema kriterijumima premium kvaliteta, kao i ceo Extreme Intimo asortiman. U našoj kolekciji uvek je prisutan veliki izbor modela majica za dečake u različitim krojevima - na duge, kratke i majice bez rukava, kao i u različitim stilovima i dezenima. Tako zadovoljavamo kriterijume svakog roditelja i dečaka u pogledu ličnog ukusua, ali i pouzdanosti materijala koje koristimo, dok su mališani uvek najviše oduševljeni izborom i motivima!

Filter

11 stavke

Postavi uzlazno pravilo
 1. Nisko kao 469,00 din.
 2. Nisko kao 559,00 din. Regularna cena 699,00 din.
 3. Nisko kao 559,00 din. Regularna cena 699,00 din.
 4. Nisko kao 573,00 din. Regularna cena 819,00 din.
 5. Nisko kao 879,00 din. Regularna cena 1.099,00 din.
 6. Nisko kao 519,00 din. Regularna cena 649,00 din.
 7. Nisko kao 419,00 din. Regularna cena 599,00 din.
 8. Nisko kao 519,00 din. Regularna cena 649,00 din.
 9. Nisko kao 649,00 din.
 10. Nisko kao 1.199,00 din.
 11. Nisko kao 749,00 din.

11 stavke

Postavi uzlazno pravilo

Pamuk je najbolja garancija kvaliteta odeće, jer i najosetljivija koža odlično reaguje na ovaj materijal. Zato majice za dečake u najvećoj meri izrađujemo od najfinijeg pamuka. Udobnost je osigurana i udelom drugih materijala, koji naše modele čine dovoljno rastegljivim i praktičnim za svakodnevnu upotrebu. Majice za dečake su prilagođene svim aktivnostima dečaka - mogu ih nositi svakodnevno tokom igre, u školi ili bilo kojoj prilici koja zahteva lepu, ali i udobnu odeću..

Najpopularnije majice za dečake uz dopadljiv dizajn

Ono što naše majice za dečake izdvaja kao omiljene, jesu dezeni i motivi koje dečaci obožavaju! Prilikom kreiranja majici za dečake, kao i drugog asortimana za mališane i mališanke  - uvek mislimo na njihov ukus, zbog čega naši Extreme Intimo modeli uživaju veliku popularnost i u najmlađim krugovima. 

Majice za dečake - široka ponuda majici najvišeg kvaliteta

Extreme Intimo majice za dečake su pogodne za svaku priliku, jer se u ponudi nalaze majice bez rukava odlične za trening i igru, kao i majice dugih i kratkih rukava koje dečaci mogu nositi svakodnevno, u najrazličitijim prilikama. Materijali od kojih ih krojimo su vrlo lagani i prijatni, a nežan dodir se ne gubi ni nakon više pranja, pa se majice neće tako lako pohabati.

Majice za dečake bez rukava za vrele dane i rekreaciju  

Majice za dečake bez rukava odličan su izbor za vrele, letnje dane, kada ih dečak neće ni osećati na koži tokom nošenja, te će mu biti prijatno i lagodno i na velikim vrućinama. Zahvaljujući njihovom kreativnom dizajnu - dečaku će majica bez rukava iz naše kolekcije odmah dopasti, a zbog prijatnih materijala od kojih je izrađena - uživaće u njihovom nošenju. Majice bez rukava posebno su pogodne i za rekreaciju, plažu i bazen, ali i mnoge druge prilike, zavisno od dizajna same majice.

Majice za dečake na kratke rukave za sve prilike 

Majice na kratke rukave odlične su jer su nosive u najrazličitijim prilikama, pa čak i sezonama. Zimi se mogu nositi ispod duksa i džempera, a tokom toplijih dana same. Osim toga, one se i vrlo lako kombinuju, pa ih dečak može nositi sa pantalonama u raznolikim krojevima. Majice za dečake na kratke rukave, kao i druge stvari iz naše ponude krojimo od najprijatnijih materijala i uz kriterijume premium kvaliteta.

Majice za dečake na duge rukave - odlične za hladne dane

Majice na duge rukave za mališane savršen su izbor za zimu i jesen, kao i za hladne, letnje večeri. Zavisno od dizajna posebne majice na duge rukave, dečak je može nositi u različitim prilikama. Nekad su ove majice odlične kao potkošulje ili gornji deo za spavanje, ali često ih dizajniramo i tako da ih dečak može nositi u školu i u drugim, svakodnevnim aktivnostima.

Kreativan dizajn u kombinaciji sa vrhunskim kvalitetom je odličan izbor za svako dete, a ujedno može biti i vrlo zanimljiv poklon za nekog Vama posebnog dečaka. Priuštite mu Extreme Intimo majice za dečake, i poklonite mu nežan dodir pamuka i moderan dizajn u samo jednom komadu odeće!