Šta pokloniti dečku za rođendan i druge prilike - ideje za poklon za dečka

Pokloni za dečka, odnosno odabir i pronalazak savršenog poklona za dečka, oduvek su predstavljali zahtevan zadatak za njihove lepše polovine. Šta pokloniti dečku za rođendan?, kao i godišnjicu ili bilo koju drugu priliku, zato je pitanje koje ste barem jedanput čuli od drugarice. 

Bilo da ste u vezi tek nekoliko nedelja ili više godina - kupovina poklona za momka iziskuje posebnu pažnju. 

Prvo treba odlučiti da li želite da vaš poklon za dečka bude romantičan, duhovit ili koristan.

Možda od svega toga pomalo?

Zatim je red uzeti u obzir i povod za kupovinu poklona. Da li je u pitanju poklon za dečka za godišnjicu, praznik ili možda tražite poklon za dečka za rođendan? Da nas ne razumete pogrešno - ni sa poklanjanjem bez baš ikakvog povoda ne možete da omanete!

Extreme Intimo uvek posebnu pažnju pri dizajniranju asortimana za muškarce posvećuje njihovom tome da svaki komad može predstavljati koristan, kreativan, kvalitetan, ali i lep poklon za bilo koju priliku. Naše savete i ideje za savršen poklon za dečka pročitajte u nastavku teksta!

Muška pidžama kao savršen poklon za dečka za svaku priliku

Momak koji pozira u pidžami za spavanje

Ako tražite poklon za dečka sa kojim ne možete omanuti - muška pidžama je pravi izbor. Nju možete odabrati tako da bude skladna ukusu i stilu vašeg momka. Na primer, ako je vaš dečko sportski tip - potražite jednostavan, ležeran model pidžame u kome će se on odlično osećati.

S druge strane, ukoliko je vaš momak umetnički tip - slobodno eksperimentišite pri odabiru pidžame za poklon za dečka! U našem asortimanu uvek ćete pronaći barem nekoliko modela muških pidžama atraktivnih i modernih boja i dezena! 

Kada je reč o elegantnom momku - birajte klasiku! Jednobojna pidžama od 100% pamuka, izrade premium kvaliteta, idealan je izbor za svakog elegantnog muškarca. Najrazličitije modele pidžama uvek možete pronaći u Extreme Intimo muškoj kolekciji, a svima im je zajedničko jedno - neprikosnoveni kvalitet i maksimalna udobnost koju pružaju. 

Idealan poklon za dečka za svaku priliku, zar ne?

Intimni i atraktivni pokloni za dečka - ideje za poklon dečku u vidu atraktivnog muškog veša

Momak u donjem vešu naslonjen na prozor

Pokloni za dečka koji su istovremeno atraktivni, ali i intimni i romantični često se čine kao ideal koji je nemoguće dostići. Muški donji veš savršen je odgovor na sve ove zahteve! Poklon za dečka u vidu bokserica ili muških slip gaća vrlo je intimnog karaktera, a istovremeno je koristan i romantičan.

Na kraju krajeva, nema puno osoba koje muškarcu mogu kupiti donji veš osim njihovih lepših polovina, zar ne?

Upravo zato, ovaj poklon za dečka za godišnjicu, mesečnicu, praznike kao što su Dan zaljubljenih ili Nova godina, ali i bez ikakvog povoda, svakako je nešto čega ne bi trebalo da se ustručavate. Posebno ukoliko imate intimiziran odnos, pa se osećate dovoljno lagodno da momku date ovakav poklon.

Kao i pidžame, donji veš za muškarce iz našeg asortimana možete pronaći u najrazličitijim stilovima, bojama i dezenima, te ga odabrati tako da bude skaldan ukusu vašeg momka. On je izrađen od prijatnih, prirodnih materijala, a po standardima premium kvaliteta, te pruža udobnost i lagodan osećaj svakom savremenom muškarcu tokom celog dana. 

Šta kupiti dečku za rođendan - Idealan rođendanski poklon za dečka koji je sportski tip

Momak koji sedi na ogradi u trenerci i sa kapuljačom

Poklon za rođendan za dečka koji voli sport zaista nije teško pronaći. Čak i ako se sportom bavi samo na rekreativnom nivou ili možda samo uživa u praćenju sportskih događaja  - kvalitetna trenerka i ležerni duksevi i majice sigurno su mu prekopotrebni! 

Sportska muška odeća može biti savršen poklon za rođendan za dečka, ali i idealan poklon za obeležavanje drugih važnih datuma i prilika. Trenerka koju muškarac može nositi za trening, ali i za “po kući” ili u drugim, ležernim prilikama, svakako je nešto što će ga itekako obradovati, posebno ako je sportski tip!

Rođendanski poklon za dečka u vidu sportske odeće nepogrešivo obara sa nogu. Sve što je potrebno je da pronađete model trenerke za koji smatrate da će se najviše dopasti vašem dečku u našem asortimanu.

Muške majice - poklon za dečka sa kojim nema greške

Šta je to čega nikad nema dovoljno u muškom garderoberu, a može biti sjajan izbor za pokon?

Kvalitetna muška majica!

Extreme Intimo majice za muškarce ne samo da će biti korisne i da kao takve predstavljaju idealan poklon za dečka, već se odlikuju i atraktivnim dizajnom, visokim kvalitetom, a kao i svi odevni komadi iz našeg asortimana - skrojene su tako da pruže maksimalnu udobnost. 

Majice su oduvek važile za nepogrešiv izbor kada su u pitanju pokloni za dečka. Pogodno je pokloniti ih uvek i za svaku priliku. Ipak, to ne znači da su nužno i nekreativan, jednostavan izbor! Dizajn je ono što ih čini posebnim, a sa dobrim odabirom modela majice, sasvim sigurno ćete oduševiti svog momka.

Od modernih i zanimljivih natpisa, preko interesantnih dezena, pa sve do svedenih, jednobojnih majici - uvek nudimo širok izbor ovih odevnih komada za muškarce, a na vama je samo da načinite pravi! 

Kreativne Ideje za poklon dečku - poklon za dečka dodatno ulepšajte i nekom sitnicom

Kada znate šta kupiti dečku za rođendan ili neku drugu priliku, ostaje da poklonu dodate i neku malu, ali značajnu sitnicu.  Šta god da ste odabrali - savršeni pokloni za dečka uvek idu sa nekom lepim detaljem koji ulepšava ceo poklon i doživljaj njegovog darivanja. Pre svega, uvek savetujemo da se pokloni za dečka spakuju u ukrasni papir ili barem ukrasnu kesu

Tu možete spakovati i još pokoju sitnicu. Ako vam je uramljena zajednička fotografija previše romantična, poklonite mu čestitku sa lepom porukom, omiljenu čokoladicu ili flašu omiljenog pića. 

Ovako lep detalj, koji pokazuje vašu naklonost, ili to da ga odlično poznajete, oboriće ga s nogu! 

Posetite nas u nekoj od naših prodavnica i uživo se uverite u kvalitet i atraktivan dizajn modela koje nudimo. Ovde se nalaze svi savršeni pokloni za dečka koje upravo tražite!