Novogodišnje pidžame - neizostavan detalj prazničnih slika

Mekane i udobne novogodišnje pidžame, ćebe sa prazničnim motivima, velike šolje sa čajem ili toplom čokoladom, svetlucava jelka sa poklonima ispod nje - savršen kadar za prazničnu fotografiju, kojom se ova čarobna atmosfera može zabeležiti. 

Ukoliko ste jedni od onih koji sa prvim pahuljama puštaju hitove poput Last Christmas ili All I want for Christmas is you, a kolekciju ukrasa za jelku obnavljate svake godine, verujemo da uživate u tome da beležite novogodišnje slike sa bliskim ljudima. 

Društvene mreže, a posebno Instagram uticali su na svaki segment naših života, pa su tako i praznične fotografije dobile potpuno novi značaj, s obzirom da tokom decembra i januara naš freed zatrpaju cozy praznični kadrovi. 

Ono što im je zajedničko jesu nasmejani ljudi u pidžamama sa prazničnim motivima, koje odišu mekoćom i udobnošću. 

S obzirom na to da se trudimo da izradimo program za spavanje najvišeg kvaliteta, zainteresovalo nas je kako su novogodišnje pidžame osvojile srca kako dece tako i odraslih, i zašto je baš ovaj odevni komad toliko poseban tokom praznika.

Novogodišnje pidžame kao kućni komadi koje obožavaju sve generacije

Dva dečaka u novogodišnjoj pidžami crtaju na papiru

Obično su u ponudi dezenirane pidžame za devojčice i pidžame za dečake sa neodoljivim motivima, dok odrasli češće biraju nešto svedenije varijante koje će im pre svega pružiti udobnost tokom noći. 

Ipak, kada je reč o novogodišnjim pidžamama, retki su oni koje neće obradovati udobna i topla dvodelna pidžama sa motivima pahulja, ukrasa, irvasa i Deda Mraza. 

Postoji neka posebna emocija koja nas vezuje za praznike, zbog koje se uvek vraćamo u detinjstvo i u toplinu doma, pa je teško ostati ravnodušan na bilo šta što evocira praznične uspomene, a novogodišnja pidžama upravo jeste takav komad. 

Osim toga što ne broji godine, ljubav prema prijatnim prazničnim pidžamama ne uzima u obzir ni pol. Pa tako muške pidžame postaju podjednako tražene kao i ženske pidžame. Dakle, možemo reći da nas ovaj udobni komad odeće ujedinjuje na poseban način.

Šta je to što izdvaja ove pidžame od ostalih? 

Praznične pidžame se izdvajaju od ostalih iz nekoliko razloga. Pre svega, tokom zime je veoma važno da se osećamo toplo i ušuškano pa tako biramo da spavamo u pidžami, i to obično u onoj sa dugim rukavima i dugim nogavicama. 

Osim toga, ako su udobne i izrađene od prirodnih materijala, praznične pidžame se mogu nositi i van kreveta, odnosno preko dana tokom boravka u toplini svog doma. Uz njih sjajno idu i mekani bade-mantili, kao i novogodišnje čarape. 

Novogodišnje pidžame za decu i roditelje - na okupu tokom hladne zimske večeri 

Novogodišnje pidžame za porodicu ćemo opisati tako što ćemo vas zamoliti da zamislite jednu situaciju. 

Hladno zimsko veče, deca i roditelji na okupu, ušuškani u mekano ćebe, obučeni u praznične pidžame, piju čaj i gledaju film dok lampice sa jelke svetlucaju. 

Mnoge novogodišnje slike beleže baš ovaj kadar, a upravo je to osećaj koji sa sobom nosi kupovina praznične pidžame. Već na prvi pogled osvojiće vas njihova ljupkost, kao i činjenica da postoje isti dezeni za sve članove porodice. 

Dakle, ako su vaša deca još uvek u uzrastu u kome uživaju u otvaranju poklona od Deda Mraza, i sa uzbuđenjem prepričavaju novogodišnje čarolije oko sebe, onda je sjajna ideja da za svoje najmilije pripremite uparene novogodišnje pidžame za celu porodicu, i organizujete jedno porodično zbližavanje uz filmove i društvene igre, a sve to obležite i fotografijom. 

Pidžame za decu sa novogodišnjim motivima kao sjajan poklon 

Novogodišnje pidžame za decu su idealne za ispoljavanje kreativnosti i praznično sanjarenje. Zato nije ni čudo što postoji toliko originalnih dečjih pidžama sa živopisnim novogodišnjim motivima.

Baš ovakve, zimske pidžame mogu biti idealan novogodišnji poklon za nekog mališana, kome želite da ulepšate praznike poklonom ispod jelke. Novogodišnje pidžame za decu podjednako su dobar poklon i za dečaka i za devojčicu, a ukoliko želite da obogatite poklon možete ih kombinovati sa mekanim i udobnim čarapicama. 

Udobni komadi odeće kao izraz ljubavi i pažnje 

Praznici nas uvek podsete na to šta su prave vrednosti, i da istinsko bogatstvo ne podrazumeva šta imamo već koga imamo. Komad odeće kojim se ovakav osećaj neguje i gaji jeste upravo udobna i prijatna praznična pidžama, kupljena kako bi pružile nežnost u intimnom trenutku kakav je odlazak na spavanje. 

Zato su novogodišnje pidžame za parove još jedan proizvod nastao sa idejom da ojača sponu između dve osobe, i da ulepša praznične trenutke. Reč je o uparenim pidžamama za dvoje, koje mogu biti potpuno iste, ili imati određene slične motive. 

Novogodišnje pidžame za parove takođe se ubrajaju u listu prazničnih poklona, a osim toga što su neodoljivo romantične,  ove pidžame su izuzetno praktičan poklon koji će se zapravo upotrebljavati tokom zime. 

Kreirajte svoju novogodišnju bajku uz adekvatnu pidžamu 

Dve devojke u novogodišnjoj pidžami gledaju album sa fotografijama

Ova topla praznična priča neće biti uskraćena za savete na temu kreiranja jedinstvenih novogodišnjih fotografija, naprotiv, najslađe smo ostavili za kraj. Sve što danas imamo, nosimo ili jedemo može biti obeleženo fotografijom, a oni najveštiji će svojim umećem preneti sve tanane detalje i emociju iza slike. 

Kada je reč o prazničnim slikama one zaista pružaju mogućnost da ispoljite svoju kreativnost. 

Mi ćemo vam u duhu priče o pidžamama dati par ideja za kadrove koje biste mogli da realizujete i koji na sjajan način mogu dočarati hladne zimske dane i topla srca vas i vaših bliskih ljudi. 

Evo i naših predloga.

#1 Slikajte se sa svojim ljubimcem ispod jelke u prazničnoj pidžami 

Često kažu da je pas čovekov najbolji prijatelj, a vlasnici mačaka prosto obožavaju svoje vešte i mudre ljubimce, zato je potpuno neodoljivo da napravite malu porodičnu fotografiju sa svojim ljubimcem i to u novogodišnjoj pidžami. Uz to, obavezno dodajte neki novogodišnji detalj i svom ljubimcu. 

#2 Prijatelji na okupu uz kuvano vino i udobne pidžame 

Iskoristite odlazak u neku planinsku kuću, brvnaru ili vikendicu da sa svojim najboljim prijateljima napravite fotku na kojoj ćete biti obučeni u zanimljive i neodoljive novogodišnje pidžame, i na kojima ćete držati čašu kuvanog vina. Kreirajte toplu druželjubivu atmosferu i slika će nesumnjivo biti pun pogodak. 

#3 Boho jastuci, kamin i novogodišnja pidžama 

Da li boho i praznično mogu da pronađu zajednički jezik? O da! I to uz krupne i mekane jastuke pored kamina, kao i toplo šareno ćebe koje ide uz to. Ukoliko ste slobodna duša koja uživa u igri boja, onda možete napraviti fantastičnu sliku baš u ovakvom kadru. 

#4 Romantična zimska fotografija sa voljenom osobom 

Nabavite novogodišnje pidžame za parove, napravite romantičnu atmosferu sa lampicama u sobi, iskokajte kokice, pokrijte se ćebetom, i pustite film. Pre toga škljocnite telefon i zabeležite ovaj cozy momenat jednom fotografijom. 

#5 Porodični portret pored jelke koji prenosi najtoplije emocije 

Zicer u kreiranju toplih prazničnih slika jeste okupljanje porodice oko jelke, oblačenje uparenih pidžama za sve ukućane, i fotografisanje. Iako često težimo da se tokom praznika slikamo odeveni u elegantne kombinacije, ovakav iskreni porodični trenutak malo šta može da zameni. 

Zato bismo našu priču o prazničnim pidžamama završili upravo ovim mislima. 

Uz to poželećemo vam i srećne praznike, a pozvaćemo vas da poklone ispod jelke pronađete u našoj ponudi, i jednim nežnim darom obradujete svoje najmilije.