Program za spavanje

Pidžame za devojčice i dečije spavaćice iz Extreme Intimo kolekcije uspešno odgovaraju na najviše kriterijume udobnosti i kvaliteta. U našem asortimanu ćete pronaći raznoliko kreirane dečije pidžame, spavaćice za devojčice, kao i bademantile od najfinijih materijala, pa ćete lako odabrati baš one koje najviše odgovaraju potrebi i ukusu drage devojčice kojoj ćete je nameniti.

Prijatni materijali koje koristimo za izradu noćne kolekcije za devojčice ono su po čemu je naš brend nadaleko poznat, pa možete da budete sigurni u premium kvalitet i vrhunski komfor koji će devojčici pružiti artikli. Odaberite pidžamu, spavaćicu ili bademantil za dragu devojčicu online ili posetite neko od naših prodajnih mesta i uživo se uverite u njihov neodoljiv dizajn.

Filter

Kategorija
  • Program za spavanje 7Stavke

7 stavke

Postavi uzlazno pravilo
  1. Nisko kao 1.499,00 din.
  2. Nisko kao 2.199,00 din.
  3. Nisko kao 3.299,00 din.
  4. Nisko kao 1.299,00 din.
  5. Nisko kao 2.699,00 din.

7 stavke

Postavi uzlazno pravilo

Naša kolekcija obuhvata sledeće modele odevnih komada za spavanje: dečije pidžame za devojčice, spavaćice za devojčice i bademantile za devojčice. Visok kvalitet i odlični materijali, kao što su prirodni pamuk i fina viskoza, garantuju prijatan osećaj i neophodnu udobnost tokom sna.

Uz udobne pidžame za devojčice do slatkih snova

Udobnost i spavanje u pidžami ili spavaćici od prirodnog materijala dokazano unapređuje kvalitet sna, čineći ga lagodnijim i mirnijim. Zato smo našu noćnu kolekciju za najmlađe učini komfornom, skrojenom od najfinijih materijala, koji doprinese kvalitetnom odmoru nakon napornog dana provedenog u učenju i igri.

Vesele i nežne boje dečijih spavaćica i pidžama čine da uživaju noseći ih

Iako Extreme Intimo najviše pažnje posvećuje kvalitetu, nismo zapostavili ni estetski element prilikom osmišljavanja dečije pidžame, spavaćica i bademantila za devojčice - celog našeg programa za spavanje za mališanke.

Uz puno zanimljivih šara, veselih dezena i nežnih boja, obogatili smo pidžame i spavaćice za devojčice, koje će obožavati da provode vreme ušuškane u svoje mekane odevne komade i spremne za mirne i slatke snove.

Veliki izbor odevnih komada za spavanje za devojčice

Još jedan veliki adut našeg programa za spavanje za devojčice jeste raznovrsnost i velika mogućnost izbora. Bilo da želite da pronađete idealne pidžame za devojčice, bademantil za devojčice ili spavaćice, kod nas ćete u tome i uspeti.

Dečije pidžame za devojčice - sinonim za meke i slatke snove

Dečije pidžame za devojčice iz naše kolekcije odlikuju se vrhunskim komforom, koji devojčici obezbeđuje udobnost, mekoću i nežnost tokom spavanja. Skrojene su od najprijatnijih materijala, koje prijaju i najosetljivijoj dečijoj koži.

Pidžame za devojčice iz naše kolekcije tako predstavljaju sinonim za meke i slatke snove. Dizajnirane su tako da svaka devojčica među njima može pronaći baš onakvu kakvu je zamišljala, a zbog divnih boja i motiva koje koristimo - uživaće u njenom nošenju.

Dečije spavaćice za male princeze

Devojčice koje vole da budu odevene kao princeze i tokom sna, uživaće u nošenju dečijih spavaćica iz naše kolekcije. Kao i pidžame za devojčice, i spavaćice smo dizajnirali uz tri glavna aduta na umu: komfor, kvalitet i neodoljivo sladak dizajn. 

Nežni bademantil za devojčice 

Naša noćna kolekcija za devojčice ne bi bila potpuna da u nju nismo uključili i bademantile za devojčice, u čijem nošenju uživaju sve mališanke. Dečiji bademantil za devojčice uvek krojimo od najkvalitetnijih materijala, koji će prijati devojčici i njenoj nežnoj koži.

Odaberite udobni komad iz Extreme Intimo noćne kolekcije za devojčice po meri Vaše male dame i poboljšajte kvalitet njenih snova!