Program za spavanje

Pidžame za dečake i dečiji bademantili iz Extreme Intimo asortimana poznate su po krojevima od najfinijih materijala, nežnih prema koži i prijatnih za nošenje.  Stvari za spavanje za dečake uvek dizajniramo tako da osim komfora koji pružaju budu i estetski dopadljive mališanima, te da uživaju u njihovom nošenju. 

Vrhunski kvalitet, toplota i komfor koji imaju naše pidžame za dečake, kao i bademantili, uklopljeni su uz zanimljiv i atraktivan dizajn za najmlađe. Naš autentičan pristup izrade kog se držimo prilikom dizajniranja dečije pidžame, kao  i raznovrstan izbor koji nudimo, ono su što nas izdvaja na tržištu. Pogledajte noćnu liniju za dečake koju smo pripremili za vaše najmlađe i obradujte dragog mališana.

Filter

11 stavke

Postavi uzlazno pravilo
 1. Nisko kao 1.199,00 din.
 2. Nisko kao 2.299,00 din.
 3. Nisko kao 2.099,00 din.
 4. Nisko kao 2.099,00 din.
 5. Nisko kao 1.899,00 din.
 6. E21K-53D103 , Dečiji muški šorts
  Outlet
  Nisko kao 659,00 din.
 7. E21K-53D102 , Dečiji muški šorts
  Outlet
  Nisko kao 839,00 din.
 8. E21K-43P101 , Dečija muška pidžama
  Outlet
  Nisko kao 1.499,00 din.
 9. E20K-43D101 , Dečiji muški šorts
  Outlet
  Nisko kao 425,00 din.
 10. E20K-43P102 , Dečija muška pidžama DISNEY
  Outlet
  Nisko kao 1.000,00 din.
 11. Nisko kao 2.899,00 din.

11 stavke

Postavi uzlazno pravilo

Extreme Intimo dečiji program za spavanje odlikuje premium kvalitet. Tkanine koje koristimo za izradu dečije pidžame za dečake i za bademantil za dečake su po sastavu prirodne, prijatne i veoma nežne za dečiju kožu. Bogat i raznovrstan dizajn pidžama za dečake i dečijih bademantila je ono što će vas privući na prvi pogled, a njihov opipljiv kvalitet će omogućiti mališanima nežan i prijatan dodir prilikom nošenja.

Širok asortiman bademantila i pidžama za dečake

Iako najviše pažnje posvećujemo kvalitetu izrade i materijalima, ne zapostavljamo ni estetiku, pa je program za spavanje za dečake obojen jarkim bojama i unikatnim dezenima. Uz puno zanimljivih šara, veselih dezena i boja, naše pidžame za dečake, kao i bademantili, dizajnirani su s puno pažnje i ljubavi. Tako će mališani obožavati da provode vreme ušuškani u naš mekani program za spavanje.

Udobne pidžame za dečake za mirne snove

Pidžame za dečake iz naše ponude skrojene su od najfinijeg materijala koji prija i najnežnijoj dečijoj koži. Dečija pidžama tu je da dečaku obezbedi slatke, udobne i prijatne snove.  Pidžame za dečake iz našeg asortimana dizajnirane su tako da nežno prianjaju uz kožu dečaka i pružaju mu maksimalnu udbonost. 

Extreme Intimo pidžame za dečake odlikuje i premium kvalitet. Možete biti sigurni da će pidžama za dečaka ostati “kao nova” i posle mnoštva pranja. Zanimljive, dečačke boje i interesantni motivi ono su što ih čini omiljenim i rado nošenim, te predstavljaju i idealan poklon za dečaka. 

Dečiji bademantili za dečake vrhunskog kvaliteta

Bademantili za dečake iz naše kolekcije odlikuju se vrhunskim kvalitetom i neprikosnovenom udobnošću koja je njihov veliki adut. Dečaci obožavaju bademantile, a naši su izrađeni od najfinijih materijala koji prijaju i najnežnijoj dečijoj koži.

Za decu koja rastu, kvalitet sna je veoma važan, a uz naše pidžame za dečake i dečije bademantile, san će biti još mirniji i slađi. Odaberite pidžame za dečake i bademantile za dečake iz Extreme Intimo dečijeg programa za spavanje i ulepšajte odmor i kvalitet snova Vaših mališana!